Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [quote=gece61;1516012]
    İlk olarak semih albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

benım yazdıgım para konusu sadece ornektı. sen bunu burdan tutarsan senın ıs zaten olmaz. sonuc olarak bunu dusun. ısı genel olarak al. fatıh gıttıgınden ber ı kac yonetıcı kac taraftar hatrını sordu. sen bızım cocugumuzsun dedı, sen bızım ıcın kendını yaktın dedı, rahatmısın dıte sordu, kac trabzonlu fatıh mıllı takıma cagrılmadıgı zman formalara ıtıraz ettıgı kadar cıktı konustu, kampanyalar yaptı, bı konusun bakalım. bu adam sende oybarken sag acık oynatıldı mıllı takımda, ama bjk de oynasın dırek forvet. en guzel ornek rızelı koray. adam yıllarca takımında aynı oynadı kımse gormedı bjk ye geldı adam dırek mıllı 11. kardesım acın gozlerınızı artk. bazı gercekler var. bızler trabzonsporluyuz futbolu cok ıyı bırızı ve analız ederız ama profesyonellıgı hala ogrenemeyız. bu adamı bu kadar cok sevıyorsak nıye altay da ayagı kırıldıgı zaman kalkıp bız sahıp cıkmadık. yıllarca bu adama trabzon dısında surgun hayatı yasattık. bunları yaptgımız ınsandan sımdı ne ıstıyoruz. bızı bırakma bızı rezıl etme gtme bjk ye.

gs nın ekmegını yıyıp buyugen emre fb ye gıttı. ne oldu . lutfen genıs dusunelım. bız artık fatıhın kendını harcayıp turkıyede baska takıma gıtmemesıyle ovunecegımız yerde fatıhın devamlı oynarak attıgı gollerı seyredıp mıllı takımda yaptıgı showları syrederek ovunleım. artık bunların zamanı gemıstır.
    youtube da 10 u aşkın fatih videosu yaptım ağladım kendi adıma...benim dışımda da aynı işi yapan sayısız taraftar var. taraftar olarak başka birşey yapabilsem yapacağımdan emin ol abim...emre meselesine gelince fenerlilerin cinconla nasıl dalga geçtiğini bilsen bu konuda böyle konuşmazsın bence... ben bu tip esprilere maruz kalmak istemiyorum...hem onların emresiyle bizim fatihimiz bir mi?

her dönemimizin bir efsanesi var...şenollar hamiler ve son olarak fatihler...bu insanlar gitmedi fatih de gitmesin mümkünse...nasıl onlardan bahsedildiğinde akla trabzonspor geliyorsa, yıllar sonra fatih kelimesini duyduğumda sadece ve sadece bordo-mavi'mi hatırlamak istiyorum!
    "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
    Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Beşiktaş ın Fatih için 7.5 milyon bonservis verecek parası yok. Olsaydı Fahriyi Konya ya satmazlardı. Kiralık olarak da Ruslar vermiyor. Verselerdi biz alırdık.

Fatih bjk ye gidermi? Tabiki gidebilir. Gitmeside onun Trabzonsporluluğuna halel getirmez. Ben Trabzonsporluyum dedikçe Trabzonsporludur. Fatih bu takımda vazifesini yapmış üstelik giderkende para kazandırmıştır. Prfoesyonel futbolcudur. Fatih e bjk ye giderse Trabzonsporluluğu biter diyen arkadaşlara katılmıyorum. Geçmişte yaptığı hizmetler sayesinde ömrünün sonuna kadar "ben Trabzonspor luyum" dedikçe öyle olacaktır. Tıpkı fb ile görüşen Şenol Güneş, fb ye giden Ali Kemal,wsws gibi
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o kadar antika yorumlar yapiyorsun ki sanki fatihe tek talip olan besiktasmis gibi.
        adamin kapi gibi sözlesmesi var.ben burada en az bir yil daha kalmak istiyorum deyip isi yokusa süremez mi?
        fatih zenitle besiktas anlassa bile besiktasa gitmek zorunda degildir.
        gider veya gitmez orasini bilemem ama gitmemelidir.
        hersey oyuncuda biter,bu kadar basit.
        Antika yorumlar Benim yorumlarımın sana antika gelmesi beni üzmez.Aksine seninle hiç bir konuda aynı fikirde olmadığım için kendimi çok şanslı görüyorum

Galiba benim söylemek istediğimi idrak edemedin.Fatih'e bir çok kulüp elbette ki talip olabilir.Ama Zenith kulübünün belirlediği bonservis ücretine en yakın fiyatı veren takım Fatih'e en yakın kulüptür.Bu Beşiktaş da olabilir Köln de.Verilen bonservisleri ve teklifleri bilmediğimiz için yaptığımız yorumlar havada kalıyor.Ben sadece Fatih için Beşiktaş kulübünün en yüksek teklifi vermesi durumunu konuştum.Gayet tabi çıkıp Köln takımı Beşiktaş'tan fazla bir para verirse Fatih'in ilk planda konuşması gerek kulüp Köln olur.Ama ne yazık ki benim söylemek istediğimi anlayamadığın için böyle havadan suda konuşuyorsun
        İşi yokuşa sürme meselesine gelince;neden sürsün ki?Bu adam Milli topçu , oynayabileceği ve en yüksek parayı teklif eden kulübe gider.Bu kadar basit.

Yorum

• İlk olarak semih albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

youtube da 10 u aşkın fatih videosu yaptım ağladım kendi adıma...benim dışımda da aynı işi yapan sayısız taraftar var. taraftar olarak başka birşey yapabilsem yapacağımdan emin ol abim...emre meselesine gelince fenerlilerin cinconla nasıl dalga geçtiğini bilsen bu konuda böyle konuşmazsın bence... ben bu tip esprilere maruz kalmak istemiyorum...hem onların emresiyle bizim fatihimiz bir mi?

her dönemimizin bir efsanesi var...şenollar hamiler ve son olarak fatihler...bu insanlar gitmedi fatih de gitmesin mümkünse...nasıl onlardan bahsedildiğinde akla trabzonspor geliyorsa, yıllar sonra fatih kelimesini duyduğumda sadece ve sadece bordo-mavi'mi hatırlamak istiyorum!
          % milyar..
          Més que un club!
          Nil Satis Nisi Optimum..
          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih bu takımda vazifesini yapmış üstelik giderkende para kazandırmıştır. Prfoesyonel futbolcudur. Fatih e bjk ye giderse Trabzonsporluluğu biter diyen arkadaşlara katılmıyorum. Geçmişte yaptığı hizmetler sayesinde ömrünün sonuna kadar "ben Trabzonspor luyum" dedikçe öyle olacaktır. Tıpkı fb ile görüşen Şenol Güneş, fb ye giden Ali Kemal,wsws gibi

fatih futbolu ile maddiyatı ile maneviyatı ile benim yaşımın yettiğinced bu kulübe en çok emeği geçen futbolcudur. bütün istanbul takımlarını dolaşsa bile trabzonsporludur, yeri başımızın üzerindedir.
            İmza...

Yorum

• Erdem, Cafer germeyin ortamı Lig başlayana kadar bir orta saha alınacak
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yaa hepsini anlıyorum ama yokmudur dünyada jimnastikçilerin sağladığı şartları sağlayabilen bir klüp fatih için?
                İşte durumu tam olarak bilmiyoruz ki.Şuan için konuşulan Beşiktaş'ın Bobo'yu gönderip yerine Fatih'i alması.Zenith kulübünün başkanı değilim ya,hangi takım en yakın parayı teklif etti bileyim.Köln en yüksek teklifi sunarsa ilk planda anlaşması gereken kulüp Köln olur,yada bir başkası.

Yorum

• [QUOTE=semih albayrak;1516028]
                  İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kardesım bızler vıdeolar ıle degıl 96 larda canlı olarak kahr olduk. ılkokul beste tarbzonspor bhesıktasa 7-1 yenıldı dıye okula gıtmedım. daha 10 yaında cocuktum. hekesın kendıne gore trabzonsporluluk anlayısı var. ama yukarıda da dedıgım gıbı kardesım, artık profesyonellesmelıyız. bakın bız burda bu konularıtartısıyorz, fb dun gece formalarını tanıttı. seyrettınız mı? ben seyrettım. dnk gelırse sızde seyredın. bakın adamlar neler yapıyor. artık bunların zamanı geldı. bu buraya gıtsın mı gıtmesın mı bunları bıtırmelıyız. bunların hepsı bızım cocugumuzdur. hepsı elınden gelenın en ıyısını ve fazlasını trabzonspor ıcın yapmıstır. ynde de gorev ıcın varlar her zaman. bana senol gunes ornegını verıyorsun. bu adam trabzonsporu satıp bır yere gıtmemıstır. daha sonra ne olmustur. ıkı kez trabzonspordan kovulur gıbı elnden teknık dırektorlugu alınmıstır. goruyorsun ya kardesım bızler bızı bırakmayanlarında degerını cok fazla bılemıyoruz ne yazıkkı. bu yuzden dıyorum kı artık bızler futbolcularımıza kostek olacagımıza brakalım mıllıtakımda bızım usaklarımız olsun. bunun yolu ıstanbuldan gecıyorsa bırakın ordan gecsın. ama sunu bıln ılerıde cocuklarımıza anlatırken fatıhı soyle hatırlanacak;

bır futbolcumuz vardı bır sende 39 gol attı. vayy be.
                  ama bırde futbolcu vardı maca bır gırdı 2002 dunya kupasında topa ılk kez vurdu gol attı 3. olduk. bakın arkdaslar goruyorsunuz degılmı? kac attıgınzı degıl nerde, naısl ve hangı takımda attıgınız onemlı. ben dıyorum kı fatıh tekkeyı sadece trabzonsporlular hatırlamasn. tum turkıye ve hatta dunya bılsn.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Antika yorumlar Benim yorumlarımın sana antika gelmesi beni üzmez.Aksine seninle hiç bir konuda aynı fikirde olmadığım için kendimi çok şanslı görüyorum

Galiba benim söylemek istediğimi idrak edemedin.Fatih'e bir çok kulüp elbette ki talip olabilir.Ama Zenith kulübünün belirlediği bonservis ücretine en yakın fiyatı veren takım Fatih'e en yakın kulüptür.Bu Beşiktaş da olabilir Köln de.Verilen bonservisleri ve teklifleri bilmediğimiz için yaptığımız yorumlar havada kalıyor.Ben sadece Fatih için Beşiktaş kulübünün en yüksek teklifi vermesi durumunu konuştum.Gayet tabi çıkıp Köln takımı Beşiktaş'tan fazla bir para verirse Fatih'in ilk planda konuşması gerek kulüp Köln olur.Ama ne yazık ki benim söylemek istediğimi anlayamadığın için böyle havadan suda konuşuyorsun
                    İşi yokuşa sürme meselesine gelince;neden sürsün ki?Bu adam Milli topçu , oynayabileceği ve en yüksek parayı teklif eden kulübe gider.Bu kadar basit.
                    yok kardesim ben senin demek istediklerini gayet iyi anliyorum.
                    zenitin anlastigi kulübe fatih gitmek zorunda diyorsun.ama öyle degil.
                    bir misal verecek olursak biz avrupa liglerinde isim yapmis ünlü bir oyuncuya takiminin stedigi bonservisi verdik diyelim.
                    ama futbolcu bize gelmek istemiyor.nasil alacagiz bir oyuncuyu?
                    zorla mi getirecegiz?
                    fatih e gelince.aciklamasi var trabzonda sampiyonluk yasamak en büyük hayalim diye.
                    sen trabzonsporun bu hedef icin tek yürek oldugu bir senede bu hedefi baltalamak icin bk ye git.akil mantik isi mi?
                    benim icin ayni görüste olmadigin icin sansli oldugunu yazmissin.bilmukabele diyorum.
                    seninle ayni görüste oldugumuz bazi konular da var .ersun yanala destek vermek gibi.
                    ersun yanal takimda tartisilrken onun bu takimda kalmasi icin birseyler yapmamiz gerektigi konusunda baslik acan benim.
                    neyse bu anlastigimiz tek konu olsa gerek.
                    ama bunu seninle ayni düsünmüyorum diyerek adeta karsi tarafin fikri mutlaka yanlistir diyerek saygisizlik yapmanin da bir anlami´olmasa gerek.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak SERDAR-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben futbolu senden iyi anlarım çünkü yorumlarından hiçbirşey yok yani boş.
                      asıl kardeşim sen eziksin sen rusyadan kalk avrupadan hiçbir meziyeti olmayan sıradan bir takım olan bjk gel git avrupada oyna fatih bjk formasıyla avni akere nasıl çıkacak o yüzü taraftadan bulamaz avrupadan teklif varsa gitsin avrupaya

Maşallah ya anladığın ne kadar çok belli oluyo sen bu sekilde Futbol yorumlarını yap.

Çok güzel anlıyon sen futboldan bi ara futbol yorum okuulu aç da önce ben üye olayım sana ... Güldürme kardeşim beni.... Adamın canı nere isterse oraya gider tamammı... Biraz ilerici düşün ....Çağ atladık sen hala eski çağda kalmıssın.....
                      TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Enerji projeleriyle ilgili açıklama
                        Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu Bordo Mavi Enerji Şirketi’ni faaliyetlerine yönelik bir açıklama yaptı.

Açıklamada yönetimi olarak enerji sektörüne girileceğinin kamuoyuna duyurulduğunu ve Bordo Mavi Enerji Elektrik Üretim Tic.Ltd.Şti. adlı bir şirketin devralındığını kaydeden Hacısalihoğlu, ilgilenilen projeler hakkında bilgi verdi. Bu doğrultuda Uzungöl Regülatörü ve HES Projesiyle, Atasu Regülatörleri ve Hes Projesi üzerinde yoğunlaşıldığını dile getiren Hacısalihoğlu, söz konusu projeler için D.S.İ Genel Müdürlüğü’ne müracaatta bulunulduğunu söyledi.

Pjojelerle ilgili olarak her türlü idari, mali ve teknik fizibilite çalışmalarının yürütüldüğüne de işaret eden Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu şöyle konuştu:

“Talip olduğumuz projelerin finansmanı için kredi kullanılacak. Bu konuda da gerekli temaslar sürdürülüyor. Özellikle Atasu regülatörleri ve HES Projesi için Trabzon Belediyesi ile işbirliği yapacağız. Bu konunun detaylı bilgisi de çalışmalar tamamlandığında kamuoyuna aktarılacaktır. Her iki projenin de Trabzonspor Kulübü’nden bir bedel ödemeden yapılması söz konusu olup, bugünkü serbest piyasa fiyatlarıyla yıllık üretilen elektrik miktarının yaklaşık olarak getirisinin 30 milyon YTL. olması düşünülmektedir. Bu da kulübümüz adına son derece önemli bir sabit gelir kaynağıdır”

Transferden çok daha önemli bir haber helal olsun gerçekten Sadri Şener mükemmel çalışıyor.

Yorum

• Acaba Fatih icin ayri bir Baslikmi acilsa? :-)

Burada eziktasin belki yapacagi bir Transferi tartismayalim!
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak cripto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maşallah ya anladığın ne kadar çok belli oluyo sen bu sekilde Futbol yorumlarını yap.

Çok güzel anlıyon sen futboldan bi ara futbol yorum okuulu aç da önce ben üye olayım sana ... Güldürme kardeşim beni.... Adamın canı nere isterse oraya gider tamammı... Biraz ilerici düşün ....Çağ atladık sen hala eski çağda kalmıssın.....
                            burda milleti alaylayıcı şekilde konuşup sinirimi bozma adam gibi yorum yap sen nereden biliyorsun ne kadar futbolu bilip bilmediğimi boş konuşma ben ilerici düşenemiyorum senin gibi ileri düşünen zihniyet yüzünden 25 sene bekliyoruz saygılarımla..
                            İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• Yahu adamlar yalanlamış.Transfer yok.

Fatih Tekke ile ilgilenmiyoruz
                              Beşiktaş Futbol takımı Menajeri Sinan Engin, Rusya’nın Zenit takımında forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke ile ilgi çıkan tüm transfer dedikodularını yalanladı.
                              Kartalhaber Genel Yayın Yönetmeni Erce Kaftan'ın sorularını yanıtlayan Menajer Sinan Engin, "Fatih Tekke ile hiçbir şekilde ilgilenmiyoruz. Beşiktaş Yönetimi böyle bir girişim içerisinde değildir. Biz gerekli transferleri yaptık. Takım şu anda ikinci kampı için Viyana'da sezona bomba gibi hazırlanıyor.. Zaten kadromuza çok kaliteli oyuncular dahil ettik. Kim nereden böyle haberler uyduruyor anlamıyorum. Bu takımın menajeri benim, eğer bir transfer çalışmasa varsa bundan benim haberim olur" dedi.

Gelişmeler kartalhaber.'de…

Yorum

• TS'de yeni formaların fiyatı

Trabzonspor'un NİKE tarafından üretilen yeni sezon formaları bugün satışa çıktı.
                                NİKE tarafından üretilen yeni sezon formaları bugün satışa çıktı. TS Club mağazalarında satışa çıkan formalara şu saat itibariyle ilginin fazla olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'un yeni formalarını satın almak isteyen taraftarların TS Club mağazalarına akın ettiği öğrenildi.

TS Club mağazalarında satışa çıkan yeni formaların fiyatları şöyle:

Beyaz forma: 85 YTL,
                                Turuncu forma: 75 YTL
                                Bordo, kolları mavi olan formalar: 59 YTL,
                                Düz mavi formalar: 45 YTL
                                Düz bordo formalar: 75 YTL

Çocuk formalarının fiyatı ise:

Turuncu çocuk forması: 67 YTL
                                Bordo, kolları mavi olan forma 45 YTL
                                TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

En Aktif Kullanıcılar