Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Kayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adrian Mutu Roma'ya?
    Eğer gerçekleşirse Serie A'da yılın transferi bu olur. Mutu Roma'ya. Fiorentina taraftarı için bayrak adamdır Mutu ve Roma'ya giderse kıyamet kopacak. Küllenen, olmadı Fiorentina'da kaldı denilen bir hikayeydi aslında bu. Küllerinden doğdu. Fiorentina taraftarı Roma'yı reddeden Mutu'yu alkışlarla karşılamıştı vefasına karşılık lakin rakamlar uçuyor havada. Mutu'nun Fiorentina'dan yıllık kazancı 1.5 milyon euro. Kulübü en fazla 1.8 verebiliriz diyor. Etleri, butları bu. Roma, Mancini'yi satmış, Mutu olmayınca Baptista için 15 milyon deyip beklemeye geçmişti. Şimdi Fiorentina'ya 18 milyon euro teklif ettiler ve Mutu'yu da yıllık 3.2 milyon euro. Baggio gittiğinde Floransa'da cam çerçeve inmişti. Mutu gitsin aynısı olur...
    kaynak

acetoda bizim emrenin yazısı bu
    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Yüksek bonservisi olan oyuncuları unutun arkadaşlar takımda dengeleri değiştirmeyecek bir transfer olur.Hatta bonservisi elinde olan oyuncu aranıyor bence
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        acetoda bizim emrenin yazısı bu
        sahiplenmedim sadece böyle bir şey okumuştum buraya taşıdım ....
        saf hissettim kendimi
        [ille d' 7]

Yorum

• Her siyahiyi Yattara zannetmeye başladık iyiye alamet değil ...
          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Emre Kayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sahiplenmedim sadece böyle bir şey okumuştum buraya taşıdım ....
            saf hissettim kendimi
            estafurllah ben sahiplendin demedim ki zaten neyse konumuza donelim ben genede bu düşünceye katılmıyorum..
            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.youtube.com/watch?v=poeNE9QOT3I

Shikabala - Mahmoud Abdel-Razek Zamalek Kairo
              Foto: unbekannt
              Geburtsdatum:05.03.1986Alter:22Größe:1,85Nationalität: Ägypten Fuss:links
              Profil Transferdaten Leistungsdaten Auf einen Blick Korrektur

Verein (RN):Zamalek Kairo Position:MittelfeldPositionsdetails:linkes off. MittelfeldLänderspiele:6 Spiele für Ägypten Länderspieltore:1 Tor für Ägypten Vertrag bis:30.06.2011Marktwert:1.500.000 € Spielerberater:Assis, Roberto

gul gıbı sol acık.forum bu adamı ıyı tanır gecen sene tartısmıstık bu transferı yıne gundeme getırdım forum gundemıne.

Feciii bi adam yahu ....
              .

Yorum

• Maratondada yaziyior Roma 19 milyon euro veriormus mutuya .. Bazi arkadaslarda biz alsak iyi olurdu diyor .

Yorum

• Tony Sylva Istanbula gelmis galiba...yani o sorunda cözüldü demeki...haber61 e göre..
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Öncelikle herkese selamlar acıkcası forma numaraları belli olunca birsey dikkatimi cekti resmi siteden transferi acıklanmayan Isaac Promiseye 14 numaralı forma verilmiş bu beni mutlu etti Promisenin Trabzonsporda Gökhan ve Umuta iyi bir alternatif olacagını düsünüyorum ayrıca Gökhan Ünalın 9 Barıs Memişinde 61 numaralı formayı almalarına sevindim sorumlulukları biraz daha arttı insallah basarılı olurlar
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Her siyahiyi Yattara zannetmeye başladık iyiye alamet değil ...
                      ben siyah olmasında dolayı yattara ya benziyo demedim ki sadece çalımları yönünden
                      TRABZONSPOR
                      Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                      Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Öncelikle herkese selamlar acıkcası forma numaraları belli olunca birsey dikkatimi cekti resmi siteden transferi acıklanmayan Isaac Promiseye 14 numaralı forma verilmiş bu beni mutlu etti Promisenin Trabzonsporda Gökhan ve Umuta iyi bir alternatif olacagını düsünüyorum ayrıca Gökhan Ünalın 9 Barıs Memişinde 61 numaralı formayı almalarına sevindim sorumlulukları biraz daha arttı insallah basarılı olurlar
                        ... değiştin hemen
                        TRABZONSPOR
                        Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben siyah olmasında dolayı yattara ya benziyo demedim ki sadece çalımları yönünden
                          Hangi çalımı benziyor ...

Adam sadece hızlı ve biraz da çalışmış ...

Yattara gibi bileklere asla sahip değil ...

Sadece topu atıyor ve koşuyor ...

Babangida vardı bir ara daha çok benziyor ona ...
                          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• 2 senedir shikibala'yı istiyosunuz nedense kimse talip olmuyo bu çocuğa
                            En son futbalski60 tarafından düzenlendi; 23.07.2008, 18:31. Sebep: ,,,,
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

• Ayrıca kadromuzda 27 futbolcu var kaleci Slyvada gelirse 28 futbolcu olacak takım bütünlüğü ve idman rahatlığı açısından kadronun 24 futbolcuya inmesinin gerekli olduğunu düşünüyorum ve öyle olacağını tahmin ediyorum tabiki gideceklere hoca karar verecek ama abdulaziz eren yakupun ara takıma gönderilmesi muhteme isimler oldugunu düsünüyorum ayrıca bana göre Ergin ve Ferhatda isteyenleri varsa bonservisleriyle gönderilebilirler
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hangi çalımı benziyor ...

Adam sadece hızlı ve biraz da çalışmış ...

Yattara gibi bileklere asla sahip değil ...

Sadece topu atıyor ve koşuyor ...

Babangida vardı bir ara daha çok benziyor ona ...
                                oy hocam oyy yattara gibi buda demek istiyorum onun gibi çalım atmayı seviyor galiba diyorum zate yattara olsaydı herhalde mısırda oynamazdı şu anda ama çalımları bana yattaraı anımsattı
                                TRABZONSPOR
                                Mesut Keleş (19)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X