İyi hatırlattın. eğer alırsak stadda tezahuratlara dikkat etmek gerekiyor. düşünsene mehmet topuz gol atmış. Stat spikeri mehmet diye bağırıyo, seyirci hepbir ağızdan .... töbe töbe. rezil oluruz valla türkiyeye
bence spiker topuz desin biz mehmet diyelim.
en azından sadece spiker rezil olur
[.Milli takımda 3 hoca değişti 3'ü de Hüseyin dedi.Dünyada kaptanıyla dalga gecen takım da yok[/quote] aslında hüseyinin oynadığı futbolu hiç ama hiç beğenmiyorum ama yaklaşımın güzel
pardon ya uykum geldi heralde anlayamamışım. bi de dilek işi yattı deyince. ben ilkokuldayken sınıfta bir kız vardı adı dilek topuz'du şimdi iki kelime yanyana gelince aklım karıştı. ne alaka halbuki demi...
İyi hatırlattın. eğer alırsak stadda tezahuratlara dikkat etmek gerekiyor. düşünsene mehmet topuz gol atmış. Stat spikeri mehmet diye bağırıyo, seyirci hepbir ağızdan .... töbe töbe. rezil oluruz valla türkiyeye
o gelsın ben rezıl olmaya hazırım abı kaldıkı her soylenene ınanmamak lazım 'ınsanın ıcını' kımse bılemez
Hüseyin gibi top kesen var mı acaba süper ligde?Onun kazandığı toplarla ne kadar golümüz var bundan kimsenin haberi yok.Milli takımda 3 hoca değişti 3'ü de Hüseyin dedi.Dünyada kaptanıyla dalga gecen takım da yok
okadar yazmışşsın bir tanesi de doğru değil
hüeyin gibbi top kesen:marco
bozuk saatte günde iki kere doğruyu gösterir ozamn tolga takımı sırtladı diyebiliriz oyunu okadar iyi başlattıki birçok gol bulduk
marco geldi geleli hüseyinin ismi unutuldu
Hüseyin gibi top kesen var mı acaba süper ligde?Onun kazandığı toplarla ne kadar golümüz var bundan kimsenin haberi yok.Milli takımda 3 hoca değişti 3'ü de Hüseyin dedi.Dünyada kaptanıyla dalga gecen takım da yok
hüseyin gibi top kesen marco
bozuk saatte günde 2 defa doğruyu gösterir(o atakların başlangıcına bakarsak tolga başlatıyor oyunu )
marco geldi geleli hüseyinin ismi unutuldu
hakan şükür_gs
Yorum