İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMendy stoper de tam bir çöp..
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWeghorst ilk Wien maçında sahada olacak mı, çok kritik bence turu geçip geçemeyeceğimizi belirler, santraforsuz hücumda hiç yokuz..
sanılanın aksine rahat şekilde tur atlayacağımızı düşünüyorum
avusturya ligi 4. sü, çok abartıyoruz bu takımları bence
misal rapid maçında direzege şansızlığını kırarsa 2-3 gol atabilir
saviç okay listeye yazılır
yeni forvet muhtemelen playoff maçında sahne alır
visca prime dönemine dönmüş
takımda sırıtan kötü oyuncu yok, sadece şansızlığı kırmak lazım,o da rapid maçına denk gelir,şansızlık girdiğimiz pozisyonları atamamakTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePedro yedek sağ bek için ideal, baba sağ bek lazım bize..
nasıl aldık enteresan,sözleşmesi yanılmıyorsam 2025 te bitiyordu
scout ekibini tebrik ediyorum
hem defansta hemde hücumda etkili bir bek bana göre
bu arada pedro nun yedeği kim olur , bence soru işaretli durum o , yerli yedek sağbek bakmak lazımEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 02.08.2024, 03:53.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarisic vasat bir profil, diğer Portekizli'de fizik olarak iyi ancak onun dışında fark yarabilecek gibi durmuyor, kimse bana bir maçta yorum yapılmaz demesin, futbolcunun kalitesini, ne yapıp yapamayacağını tek maçta anlarsın, Cihan Çanak ve Savic iyi transferler, hadi Draguş'u da katalım rotasyon da iş yapacak oyuncu, diğer transferlerin hepsi parayı çöpe atmak gibi duruyor malesef, Nwakaeme 30 dakikalık topçu artık, 11 başlayacağı maçlar çok az olur artık ve onun da maaşı 2 milyon Euro..
maç 0-0 yada 1-0 gerideyizdir, rakip kendi yarı alanına hatta ceza alanına kapanmıştır, bu gibi durumlarda dar alanlarda becerisi olan vakayeme maçın son 30 dakikalarında kilit açar, eldeki çoğu oyuncu alan bulduğunda etkili oluyor, o alanlar olmazsa (ki öyle maçlar olacak) vakayeme çözüm olurTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevakayeme şu bakımdan fayda sağlar :
maç 0-0 yada 1-0 gerideyizdir, rakip kendi yarı alanına hatta ceza alanına kapanmıştır, bu gibi durumlarda dar alanlarda becerisi olan vakayeme maçın son 30 dakikalarında kilit açar, eldeki çoğu oyuncu alan bulduğunda etkili oluyor, o alanlar olmazsa (ki öyle maçlar olacak) vakayeme çözüm olur
Yorum
-
Takım , maçın ilk 20 dakikasındaki futbolun süresini uzatırsa maçları izlemekten keyif alırım .
Sağ Bek iyi transfer olmuş .
Cihan çok hareketli o bölgede kesinlikle 11 olarak sahada olmalı .
Trezegeyi 3 ' e 5 ' e bakmadan isteyene vermek lazım.
İlk maç , maça girdikten sonra fena görünmeyen orsic dün niye süre alamadı anlamadım .
Aynı şekilde , yedekte Enis ve Umut varken biz neden 9 dakika civarı santrforsuz oynadık ?
Poyrazda sakatlık mı var ? Neden yedeğe dahi alınmamış. Maç boyu bunları sorguladım .
Bu arada alınan galibiyet kasaya girecek para açısından önemliydi.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takım bu sene anadolu takımlarına çoğu maçta gol yağdırır. geçen seneye göre hücumda çok bariz gelişme var. rahat pozisyona giriyoruz ama son vuruşlar kötü. hücum hattımız felaket iyi. önde olduğumuz maçlarda çok pozisyona gireriz.
Sağ beki özellikle izledim , bir anda terse top dönmeyi seviyor gibi geldi bana .
Cihan da ön tarafa hareketlilik katıyor . Bizim ruhsuz futbolumuzda gece bir anda açılan fener gibi parladı çocuk . Maşallah .
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzan Tufan, Lundstram gibi vasatlara 2'şer milyon euro civarı maaş vermenin mantığını açıklayabilecek var mı, yani bu arkadaşlar takıma ne katabilir, bunlara verilen maaşı bonservisi toplayıp 8 noya verseydiniz ya..ayni yere 3 transfer üstelik Mendy ve Umutda oyniyor o pozisyonda
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCihanın ve yeni bek ' in bu konuda katkısı çok fazla .
Sağ beki özellikle izledim , bir anda terse top dönmeyi seviyor gibi geldi bana .
Cihan da ön tarafa hareketlilik katıyor . Bizim ruhsuz futbolumuzda gece bir anda açılan fener gibi parladı çocuk . Maşallah .
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım , maçın ilk 20 dakikasındaki futbolun süresini uzatırsa maçları izlemekten keyif alırım .
Sağ Bek iyi transfer olmuş .
Cihan çok hareketli o bölgede kesinlikle 11 olarak sahada olmalı .
Trezegeyi 3 ' e 5 ' e bakmadan isteyene vermek lazım.
İlk maç , maça girdikten sonra fena görünmeyen orsic dün niye süre alamadı anlamadım .
Aynı şekilde , yedekte Enis ve Umut varken biz neden 9 dakika civarı santrforsuz oynadık ?
Poyrazda sakatlık mı var ? Neden yedeğe dahi alınmamış. Maç boyu bunları sorguladım .
Bu arada alınan galibiyet kasaya girecek para açısından önemliydi.
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePedroyu beğenmeyenler var forumda, aksine ben çok beğendim. Poyraz 5 ağustosa kadar izinli galiba milli takımdan dolayı. Enis'in bu kadar geç girmesine ben de anlam veremedim
Yorum
Yorum