İlk olarak My tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fountas Anadolu takımlarında iş yapacak bir adam en azından maaşi karşılığında kiralık gidebilmeli. Tabi ne kadar maaş verdiğimizi bilmiyorum ona da 1 milyon bandında bir para bagladiysak kimse almaz.
Gomez ya kalan süreyi tamamlayıp gidecek ya feshedilip gönderilecek ortası yok malesef. O maaşla, o performansla kimse essek değil takıma katsın.
Neyse en azından sözleşme bitiyor sezon sonunda. O da olumlu diyelim.
Bu arada Southampton da turşusunu kursun Onuachu'nun. Doğru dürüst kamp görmemiş adamı kime satacaklar acaba o istedikleri rakamlara ? Süreç buraya geldiyse artık masadan kalkacaksin.En son gabriel omar tarafından düzenlendi; 01.08.2024, 18:49.
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAzacik arastirinca Weghorst ile Atilla Szalai in cok iyi arkadas olduğunu ögrendim....Weghorst gelirse bence Hoedt degilde Szalai gelir..
WW olsada olmasada alsak sol stoper işini halletmiş olsak, ülkeye alışık uyum sorunu yaşamaz, belli bi seviyeninde üstü, hiç macera aramadan maliyeti uygunsa alıp stoper işini bitirsek.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Bu lundstram'ı alana kadar rizedeki shelvey'i alsaydık keşke. oyuncunun durumunu bilmiyorum boştaysa alınırdı. lundstram tipinde orta saha kaldı mı günümüzde. bal yapmayan arı. sadece pas veriyor başka bir icraatı yok. çok gereksiz bir transfer. ozan tufan ve lundstram ilk 11 oyuncusu olamaz. berat özdemir bile bunların yanında kante gibi kalır. barisic'te ümitsiz vaka. en fazla gabric etkisi yapar. barisic, lundstram, ozan tuhaf diğer transferlerin yanında çok vasat kalıyor sanki.
Yorum
-
Barisic vasat bir profil, diğer Portekizli'de fizik olarak iyi ancak onun dışında fark yarabilecek gibi durmuyor, kimse bana bir maçta yorum yapılmaz demesin, futbolcunun kalitesini, ne yapıp yapamayacağını tek maçta anlarsın, Cihan Çanak ve Savic iyi transferler, hadi Draguş'u da katalım rotasyon da iş yapacak oyuncu, diğer transferlerin hepsi parayı çöpe atmak gibi duruyor malesef, Nwakaeme 30 dakikalık topçu artık, 11 başlayacağı maçlar çok az olur artık ve onun da maaşı 2 milyon Euro..En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 02.08.2024, 00:10.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
Yorum