Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Acil sağbek lazım o pedro ile olmaz o iş
    Pedro yedek sağ bek için ideal, baba sağ bek lazım bize..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Mendy stoper de tam bir çöp..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mendy stoper de tam bir çöp..
        Bir tek AA göremiyor, illa eleneceğiz a.k

Yorum

Weghorst ilk Wien maçında sahada olacak mı, çok kritik bence turu geçip geçemeyeceğimizi belirler, santraforsuz hücumda hiç yokuz..
          23 yaş ortalaması olan çaylak bir takım rapid

sanılanın aksine rahat şekilde tur atlayacağımızı düşünüyorum

avusturya ligi 4. sü, çok abartıyoruz bu takımları bence

misal rapid maçında direzege şansızlığını kırarsa 2-3 gol atabilir

saviç okay listeye yazılır

yeni forvet muhtemelen playoff maçında sahne alır

visca prime dönemine dönmüş

takımda sırıtan kötü oyuncu yok, sadece şansızlığı kırmak lazım,o da rapid maçına denk gelir,şansızlık girdiğimiz pozisyonları atamamak
          TEKKEBALL

Yorum

Pedro yedek sağ bek için ideal, baba sağ bek lazım bize..
            bu izlediğim pedro bana göre baba sağbeklerden biri

nasıl aldık enteresan,sözleşmesi yanılmıyorsam 2025 te bitiyordu

scout ekibini tebrik ediyorum

hem defansta hemde hücumda etkili bir bek bana göre

bu arada pedro nun yedeği kim olur , bence soru işaretli durum o , yerli yedek sağbek bakmak lazım
            En son jairzinho tarafından düzenlendi; 02.08.2024, 03:53.
            TEKKEBALL

Yorum

Barisic vasat bir profil, diğer Portekizli'de fizik olarak iyi ancak onun dışında fark yarabilecek gibi durmuyor, kimse bana bir maçta yorum yapılmaz demesin, futbolcunun kalitesini, ne yapıp yapamayacağını tek maçta anlarsın, Cihan Çanak ve Savic iyi transferler, hadi Draguş'u da katalım rotasyon da iş yapacak oyuncu, diğer transferlerin hepsi parayı çöpe atmak gibi duruyor malesef, Nwakaeme 30 dakikalık topçu artık, 11 başlayacağı maçlar çok az olur artık ve onun da maaşı 2 milyon Euro..
              vakayeme şu bakımdan fayda sağlar :

maç 0-0 yada 1-0 gerideyizdir, rakip kendi yarı alanına hatta ceza alanına kapanmıştır, bu gibi durumlarda dar alanlarda becerisi olan vakayeme maçın son 30 dakikalarında kilit açar, eldeki çoğu oyuncu alan bulduğunda etkili oluyor, o alanlar olmazsa (ki öyle maçlar olacak) vakayeme çözüm olur
              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                vakayeme şu bakımdan fayda sağlar :

maç 0-0 yada 1-0 gerideyizdir, rakip kendi yarı alanına hatta ceza alanına kapanmıştır, bu gibi durumlarda dar alanlarda becerisi olan vakayeme maçın son 30 dakikalarında kilit açar, eldeki çoğu oyuncu alan bulduğunda etkili oluyor, o alanlar olmazsa (ki öyle maçlar olacak) vakayeme çözüm olur
                Bak bunu soyliyicegim aklıma gelmezdi ama sana helal olsun avcı yi sende sevmiyorsun bende pek sevmem ama objektif bakabiliyorsun burda akılalmaz yorumlar var sağ bek en az 5 kez son çizgiye inip orta kesti buradakiler topçu değil diyor sol bek 5 dakika oynamadı vasat diyorlar iyi oyun istiyorlar 6 7 kişi hücuma çıkınca pozisyon da verirsin niye pozisyon verdin avcı istifa diyorlar forum artık trabzonspor ve avcı kötüleme yerine dönmüş sağlıklı tek yorum yok

Yorum

• Takım , maçın ilk 20 dakikasındaki futbolun süresini uzatırsa maçları izlemekten keyif alırım .

Sağ Bek iyi transfer olmuş .

Cihan çok hareketli o bölgede kesinlikle 11 olarak sahada olmalı .

Trezegeyi 3 ' e 5 ' e bakmadan isteyene vermek lazım.

İlk maç , maça girdikten sonra fena görünmeyen orsic dün niye süre alamadı anlamadım .

Aynı şekilde , yedekte Enis ve Umut varken biz neden 9 dakika civarı santrforsuz oynadık ?

Poyrazda sakatlık mı var ? Neden yedeğe dahi alınmamış. Maç boyu bunları sorguladım .

Bu arada alınan galibiyet kasaya girecek para açısından önemliydi.

Yorum

• bu takım bu sene anadolu takımlarına çoğu maçta gol yağdırır. geçen seneye göre hücumda çok bariz gelişme var. rahat pozisyona giriyoruz ama son vuruşlar kötü. hücum hattımız felaket iyi. önde olduğumuz maçlarda çok pozisyona gireriz.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu takım bu sene anadolu takımlarına çoğu maçta gol yağdırır. geçen seneye göre hücumda çok bariz gelişme var. rahat pozisyona giriyoruz ama son vuruşlar kötü. hücum hattımız felaket iyi. önde olduğumuz maçlarda çok pozisyona gireriz.
                      Cihanın ve yeni bek ' in bu konuda katkısı çok fazla .

Sağ beki özellikle izledim , bir anda terse top dönmeyi seviyor gibi geldi bana .

Cihan da ön tarafa hareketlilik katıyor . Bizim ruhsuz futbolumuzda gece bir anda açılan fener gibi parladı çocuk . Maşallah .

Yorum

Ozan Tufan, Lundstram gibi vasatlara 2'şer milyon euro civarı maaş vermenin mantığını açıklayabilecek var mı, yani bu arkadaşlar takıma ne katabilir, bunlara verilen maaşı bonservisi toplayıp 8 noya verseydiniz ya..
                        onlarin üstüne bide Okay alindi ayni yere 3 transfer üstelik Mendy ve Umutda oyniyor o pozisyonda

Yorum

• Şu lundstram'ı futbolu bilen aklı başında biri izlese 500 bin euro paradan fazla kuruş vermez. Şimdi samsunspor gitse 500 bin euroya alırdı bu lunstramı ciddi söylüyorum.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cihanın ve yeni bek ' in bu konuda katkısı çok fazla .

Sağ beki özellikle izledim , bir anda terse top dönmeyi seviyor gibi geldi bana .

Cihan da ön tarafa hareketlilik katıyor . Bizim ruhsuz futbolumuzda gece bir anda açılan fener gibi parladı çocuk . Maşallah .
                            cihan çanak banko 11 oynar bu takımda. yedek kalması hata olur bana göre. bu takım ciddi anlamda iş yapar. son 2 sezon ki trabzonspor ile alakası yok. kaybettiğimiz maçlarda bile çok pozisyona gireceğiz bakın görün.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Takım , maçın ilk 20 dakikasındaki futbolun süresini uzatırsa maçları izlemekten keyif alırım .

Sağ Bek iyi transfer olmuş .

Cihan çok hareketli o bölgede kesinlikle 11 olarak sahada olmalı .

Trezegeyi 3 ' e 5 ' e bakmadan isteyene vermek lazım.

İlk maç , maça girdikten sonra fena görünmeyen orsic dün niye süre alamadı anlamadım .

Aynı şekilde , yedekte Enis ve Umut varken biz neden 9 dakika civarı santrforsuz oynadık ?

Poyrazda sakatlık mı var ? Neden yedeğe dahi alınmamış. Maç boyu bunları sorguladım .

Bu arada alınan galibiyet kasaya girecek para açısından önemliydi.
                              Pedroyu beğenmeyenler var forumda, aksine ben çok beğendim. Poyraz 5 ağustosa kadar izinli galiba milli takımdan dolayı. Enis'in bu kadar geç girmesine ben de anlam veremedim

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Pedroyu beğenmeyenler var forumda, aksine ben çok beğendim. Poyraz 5 ağustosa kadar izinli galiba milli takımdan dolayı. Enis'in bu kadar geç girmesine ben de anlam veremedim
                                Bu forum da ne istediğini bilen sayısı az tamamen avci düşmanlığı ne istediğini kimse bilmiyor orsic oynasın dragus oynasın Enis oynasın Tony oynasın visca bitmiş pedro sıfır lundstram topçu değil sürekli bir negatif lik 7 kişiyle hücumda oluyoruz işte istediğiniz bu degilmiydi fatih tekke gelse de aşağı yukarı bunu oynuyucaz derdiniz ne anlamadim

Yorum

Yükleniyor...
                                X