Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Once bir duzgun yazmayi ogrensin de futbolu sonra yorumlar arkadas teknik yerine deknik sampiyon yerine sanpiyon yazan ki birkez de yazmamis anlayacaginiz sehven yapilmis bir hata da degil futbol yorumlasa ne olur yorumlamasa ne,taraftar gruplarinin avci yalakaligi tamamrn duygusal malum!!
    sadece bu degil ki ozellikle link koydum ki alttaki yorumlari millet gorsun diye. Gonderilerin altinda yazilan yorumlarda baya baya avciyi savunan insanlar var.
    En son jpositve tarafından düzenlendi; 14.08.2024, 01:32.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorumlarda halen daha bu kadar destekcisi oldugunu gormek sasirtici. Acaba taraftar grubu uyeleri mi diyecem de onlar neden avciya sahip ciksin. Dupeduz taraftar arasinda cehalet kol geziyor.

https://m.facebook.com/story.php?id=...08279509349746
      kardeş niye her şeyin fotosunu paylaşıyorsun. linkini paylaş isteyen girsin okusun. ben bu bozuk türkçeyi görmek istemiyorum..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Yorumlarda halen daha bu kadar destekcisi oldugunu gormek sasirtici. Acaba taraftar grubu uyeleri mi diyecem de onlar neden avciya sahip ciksin. Dupeduz taraftar arasinda cehalet kol geziyor.

https://m.facebook.com/story.php?id=...08279509349746
        Avcı boşuna mı Trabzon güzellemeleri yapıyor. Böyle koyunları güdebilmek için.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• Weghorst ile Genk'li forvet işi yatmış galiba
          Elde kaldı Onuachu
          Onuachu için de Southampton, 7 milyon + Orsiç ve Bozok'u istedi diyorlar.
          8-10 numara olayında da yaprak kımıldamıyor
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Bu petkovic olayina benziyor.. ama yine ayni hatayi yapip Rezil olmamak icin onuachu icin istenilen Ücret ödenecek gibi duruyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• karabağ'a helal olsun ilk maçı sahalarında 2-1 kaybedip rövanşta 7 tane attılar. geçen sene 50 maç yenilmeyen bayern leverkusen'i en çok zorlayan takımdı. bu kadar kısıtlı imkana rağmen her sene avrupa'ya gidip çok çok başarılı sonuçlar alıyorlar. bide bize bak rezillik diz boyu. demek ki bizim harcadığımız paraları karabağ harcasa neler yapar.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yukarıdaki tabloda yer alan isimleri alayı söğüşleyecek kulüp arayan boş beleş yatık isimler. Pepe gibi ceplerini milyonlar ile doldurur, sene sonu da sessiz sakin göndeririz kulüpten. Bize başarıya aç oyuncu lazım. Kafasını gece yastığa koyduğunda kulaklarında şampiyonlar ligi müziğini duyan topçu lazım.
                niang boş kalması çok enteresan geldi bana.Adam italya da iyi performans gösterdi.Sezon öncesi olsa yusuf ve niang isterdim açıkçası.

adam devre arası gittiği seriA da 14 maçta 6 gol attı.Bu adam nasıl boşta kaldı hala anlamadım.Direk sezon başı alsaydık büyük iş yapmış olurduk.

fourtinis te boşta kaldı ondan da birşey anlamadım.
                En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 14.08.2024, 09:08.
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam seninle kafa kafaya verelim bi oyuncuya yıllık 6-7 milyon maaş verelim, biz de çok iyi idare ederiz bu işi. Herkes nokta atışı yaptılar diye gıptayla bakar. 10 milyon bonservis verdiğimiz adamı yarım sezon sonra niye takımdan kesip gönderiyoruz diye de sormaz.
                  Muci diğer hocadan önce bağımsız alındı. Keza oynatmak isterse rafa kanatta oynayabiliyor.

Amaç bu değil zaten. Sen naptın ? 10 tane futbolcu aldın. Savic hariç hangisi as kalitede söyler misin bana ?

Geçen sene de 8-10 eksikti. Yine eksik.

Ben gidip de 6-7 milyon maaş verelim demiyorum. Adamların planı doğru, işleyişi doğru.

Şimdi nakit haberleri dönüyor ortada. Niye onuachu ve cham için peşin para istedikleri için. Sen ise 10 tane transfer yaparak nakitini harcadın. Planlama zaten burada devreye giriyor. Adamlar ilk as oyuncuları hallettiler şimdi yedek. Sen ise önce yedek. Eylül ayında transfer son günleri 1-2 daha düşsünler diye hint fakiri gibi bekleriz kapıda. Sonra ekimde havlu atarız lige.
                  Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                  çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abdullah Avcı kötü hoca değil. Fakat burası başakşehir değil senin o 2 sene yaz boz işleri olmayacak hocam. Önümüzdeki 5 maçta 3G yazmazdan seni Erto değil baban orada tutamaz. Bugün değil yarın gidersin.

He bence gelişim sürecinde sakınca yok ama hem 12 transfer yapayım hem de bir 10 dakika bile futbol oynamayayım durumu varsa elveda hocam.

Bu takımın boyunu öyle 45 metre yana 60 metre boya yayarsan bir b.k olmayacak bu takımdan.

Korkma abi artık korkma gidiyosn zaten.

3-1-4-2 oyna

Pedro-Savic-Eren ( bu iki çocukta asla bek değil. Kenar stoper bu herifler, başka da bir üst seviye kariyer çıkmaz, bu pozisyonda devam ederlerse 2 senede alt lig olur bu çocuklar, Arif de öyle)

Okay

Visca-Ozan-Bardhi-Orsic

Waka-Dragus

Böyle çık Rapid Wien'i elemezsen gel suratıma tükür benim. Sıkıldık artık kısır hedef santrafor, çizgi kanat işlerinden hocam. Olmuyor olmuyor

Enine çok genişliyorsun, istisnasız her futbolcu ortalama 1.5 km fazladan saçma bir inat yüzünden boşuna fazla koşuyor. Dolu koşsa sıkıntı yok, inadı bırak veya görevi bırak hocam artık.

Dragus bu adam bana ne oynatıyor ben 1.90 mıyım diyor, taş gibi futbolcu. Pivot oynayacaksan bari Enisi koy da ne sen ne de biz artık kanser futbol izlemeyelim, yeter hocam...
                    Hocam , adam stoperi uefa listesine kaydettirmek için orsici listeden çıkardı . Sen hala kadrona orsic yazıp rapidi elersin diyorsun .

Avcı ' dan sonra sen de futbolu takip etmeyi bıraktın sanırm.

Savunduğun Avcı , seni dahi futbola küstürdü diye düşünüyorum .

Yorum

• Avcı ile devam edilecekse , ben forvet transferi yapılmaması taraftarıyım .

Ligde 5. 6. olmak için forvete , lig' den kazanamayacağımız parayı bayılmamızın bir manası yok .

Hoca kaldığı sürece avrupa'da da bir şey yapamayacağımız aşikar .

Dolayısı ile süper ligde 5. 6. ' lık için bu kadar maliyet altına girilmesini kesinlikle desteklemiyorum.

He Fatih Hocam gelir , ben Enis , Maxi , Umut ile yapamam bana bir santrafor muhakkak getirin der. İsim de vermez, hedef de göstermez. Sadece şu özelliklerde olsun der muhtemelen . Ona tamamım .

Yoksa bu adama yapılmış her transfer , Trabzonspora ihanettir .

Avcı ve ED bu takımda kaldığı sürece , kartaldan geleceği söylenen para da 2 senede erir .

Yorum

• saviç sakatlanmış mendy'i stoper oynatmak için yine fırsat doğdu kasketliye. adamla çalışan herkesin futbol kariyeri bitiyor. atletico madrid te 5 6 sene üst üste oynayan adam 1 tane maça çıkıp sakatlandı.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          saviç sakatlanmış mendy'i stoper oynatmak için yine fırsat doğdu kasketliye. adamla çalışan herkesin futbol kariyeri bitiyor. atletico madrid te 5 6 sene üst üste oynayan adam 1 tane maça çıkıp sakatlandı.
                          ne bekliyorsun dogru düzgün antreman yok 3 gün izin sonra maca cik. Böyle tüm oyuncularin sakatlanir

Yorum

• 2 tane magnum alacagimiza 10 tane max aldik yine. 5/6 puanlik oyuncu hepsi. 2 tane 8/9'luk topçu alsak daha iyiydi.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

sadece bu degil ki ozellikle link koydum ki alttaki yorumlari millet gorsun diye. Gonderilerin altinda yazilan yorumlarda baya baya avciyi savunan insanlar var.
                              Ciddiye alinacak yanlari yok soyle ufak bir arastirmayla yorum yapanlarin kim oldugu zaten ortada kendine taraftar grubu diyen klubun sirtina yapismis kanini emen suluk tayfanin nesini okuyalim ,balkon tiyatrosunu sergileyenler kimlerdi saniyorsun bunlarin icinde oyle adamlar varki durumlarina gore 10 binle-50
                              bin arasi paraya aziz yildirimin bile elini öperler,yoneticilerin dagittigi bedava karton amerikan sigarisi bana niye gelmedi diye tribunde birbirine dalan menfaatci tayfa bunlar bilmedigimiz seyler degil..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Abdullah Avcı varken hiç transfere gerek yok zira adam Orsic gibi Maxi Gomez gibi; başka takımlarda oynarlarken hepimizin imrendiği futbolcuların futbolculuk hayatını bitirme noktasına geldi. Aile şirketi gibi yönetmeye çalışıyor takımı. Sevdiklerini kötü de olsa oynatır üstüne titrer, sevmediklerini iyi de olsa kötürüm yapmak için her yolu dener.

Yorum

Yükleniyor...
                                X