Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yani bu alanya transferleri zamanında yapılan kavganın bi karşılığı mı merak ediyorum iyi kitlediler
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Eleştiriyorum genel olarak fakat bence şu gözardı ediliyor. Takım iyi bir Türk jenerasyonuna yatırım yapıyor

Eren yaş grubunda en değerli 2-3 oyuncudan birisi. Ferdi'yi o mevkiye yazmazsanız bence aynı zamanda en iyisi.
      Mehmet Can yaş grubunun en değerlisi
      Doğucan yaş grubunun en değerlisi
      Umut en değerli 2-3 oyuncudan birisi
      Abdülkadir en iyisi
      Enis en değerli 2-3 oyuncudan birisi

ben açıkçası hatanın bu transfer yapısında olduğunu düşünmüyorum. Bu oyuncuları biz geliştiremiyoruz, hata %100 oranında Takım+Taraftar olarak bizde.
      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
      Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tekerlekli sandalyede oynasa Umut'tan iyi oynar.
        Oynayamaz..

Thiago Alcantara Hamsik üstü bir seviye ama sakat..

Umut Güneş'ten bir Dorukhan çıkar mı hiç izlemedim..
        Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
        Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Umut güneş kim lan, 2.3 milyon euro falan, yapacağınız transfere sizin, çöplere 2 milyon dağıta dağıta kulübü batırdınız..
          En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 14.09.2023, 22:08.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            zaten batıyoruz thiago izleyip batalım bari diyesim geliyor =d

maksimum 10 maç falan oynar herhalde
            25 maç oynarsa...
            Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
            Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Kimdi o, burdan biriydi heralde, transfer yapmasınlar hiç değilse bu yılı bir şekilde atlatırız milyon yurolar da kı.ımıza girmesin diyen.

Resmen takımın iskeletini kurabileceğimiz paraları çar çur ettik. Yazık günah yeminlen.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak simsek6061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Umut güneş bu forumda istenen bir oyuncuydu geçen yıllarda neden yangın yapıyorsunuz bu kadar anlamıyorum.. forum ahalisinin futbolla alakası buz hokeyi seviyesinde umut güneş berattan da kourbelisten iyi oyuncu mevkisi belli koita doğucan İshak doğan gibi olacak bir isim değil
                fiyat eleştiriliyor umut değil. eğer thiago (ki yabancı şu saatten sonra başka ihtimal bu seviyede yok gibi) alınmazsa genel olarak 8 de kalite olmayacağı için bu sitem. üstüne bir de son gün umuta 2.3 m euro verirsen e taraftar da yangın yerine döner.

Yorum

• Israrla ifade ediyorum umut gelsin berattan ve ömürden daha çok on birde olacak hatta Tiago gelirse
                  Umut Mendy Tiago
                  pepe onachu tregeze

oynayacağız. 4-3-3 ömürle rekabete girecek bir topçu aldık sonunda

Yorum

• Umut alanyada bu sezon 4 maçta 45 dakika oynamamış
                    Alanyanin düşünmediği adama 2 bilmem kaç milyon euro
                    Yunus emre selden "bjelica umutu ısrarla istedi" tviti bekliyorum
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Umut günese bu para verilir mi??? Ulan delirdiniz mi???

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Ulan zaten Berat i aldık 6-8 olarak yedekler gözüyle bakıyoruz onu almışken yedeğini yedeği olacak Umut a biye 2.3m euro veriyoruz bu adam ligde fark yaratan bir isim değildi ki mesela Mert Hakan, Salih vs performansı gösteremedi. Elde Berat varken 2.3m euro nasıl veriyoruz as oyuncu desen o yetenek yok, yedek desen bir sürü yedek var orası çorba olacak ama bakıyorsun as oynayacak 8 yok.

İnanılmaz saçma bir transfer. Bjelica nasıl onay veriyor o da ayrı bir saçmalık. Sonra çıkıp ben istemedim demesin, sen istiyorsun ki alıyorlar.

2.3 veriyorsun bari ilerde satabilecegin genç gurbetçi alsaydın. Umut u Avrupa dan kim ister adam daha Alanya'da bile dikkat çekemedi sıradan düz oyuncuydu bizim Parmak çok daha efektif, dinamik merkezdi.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak simsek6061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Israrla ifade ediyorum umut gelsin berattan ve ömürden daha çok on birde olacak hatta Tiago gelirse
                          Umut Mendy Tiago
                          pepe onachu tregeze

oynayacağız. 4-3-3 ömürle rekabete girecek bir topçu aldık sonunda
                          umut önce bi alanyada ilk 11 oynasında sonra bizde oynar. daha bu sene 1 tane 11i yok alanyada. gecen sene ayni seyleri dogucan icinde söyluyorlardi.

Yorum

• Alcantara nın menajeri istanbula gelmiş. Hadi hayırlısı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Umut Güneş, Soner Aydoğdu’nun daha güçlü şutu olan versiyonu ama yaşı itibarıyla kendini geliştirebilir.

2.3 m€ eder mi?

Alanya’dan aldığımız oyunculardan verim aldık. 1,5m€ + Koita olsa hayır demem.
                              En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 14.09.2023, 22:16.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Geçen sezon liverpul maçlarında oynayan tiyago
                                Çok acayipti çokkk

Yorum

Yükleniyor...
                                X