Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Matus Bero zamaninda Teklicten iyi topcumuydu?

Yorum

• Sözün bittiği yerdeyiz.

En son My tarafından düzenlendi; 14.09.2023, 22:03.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Önce yabancı sayısı damarından girdiler sonra 2 milyon küsüre bunu itelediler. Ne oldu şimdi kâr mı ettik? Bıraksınlar adam madam almasınlar. Hiç yoktan orası boş deriz. 2 küsür milyonu ver sonra bir de devre arası mevki boşaltmaya uğraş.

Yorum

• 2.3 M € vaadeli , kimse para yok demesin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ulan sizin gibi yönetimin gelmişini geçmişini var ya zor tutuyorum kendimi

Yorum

• Durun bakalım başkan belki kapanışı yapar.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Abi neden ya? Neden cidden neden ya? Ulan bir iki gereksiz adamı takasta verirsin filan anlarım da. Umut mu bize çözüm olacak? Yedek kulübesini güçlendirmek için mi bu para yani?

Bazen Sevinç Bazen Keder
                YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Thiago Alcantara aldik da sakatligi kaldi. 15 mac oynasa takima ve oyuna inanilmaz seviye atlatir. Ki ben Turkiye liginin ona cok iyi gelecegini dusunuyorum. Gel gelelim alabilir miyiz? Sanmiyorum.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Thiago Alcantara aldik da sakatligi kaldi. 15 mac oynasa takima ve oyuna inanilmaz seviye atlatir. Ki ben Turkiye liginin ona cok iyi gelecegini dusunuyorum. Gel gelelim alabilir miyiz? Sanmiyorum.
                      Tekerlekli sandalyede oynasa Umut'tan iyi oynar.

Yorum

• Umut güneş bu forumda istenen bir oyuncuydu geçen yıllarda neden yangın yapıyorsunuz bu kadar anlamıyorum.. forum ahalisinin futbolla alakası buz hokeyi seviyesinde umut güneş berattan da kourbelisten iyi oyuncu mevkisi belli koita doğucan İshak doğan gibi olacak bir isim değil

Yorum

• zaten batıyoruz thiago izleyip batalım bari diyesim geliyor =d

maksimum 10 maç falan oynar herhalde

Yorum

• Ya bu paraları nasıl veriyorlar 2.3 milyon Euro ne abi

Yorum

• Abi Umut kim yedek kulübesine 2.3 milyona transfer mi yapıyoruz

Yorum

• bu gerginligi ancak thiagonun transferi yatıştırır

Yorum

Yükleniyor...
                                X