Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umut Bozok oyun verileri. Paylaşıldı mı bilmiyorum.

Umut Bozok FIFA 22 18 Ağu 2022 SoFIFA
    Umut Bozok'nin eFootball 2022 İstatistikleri (pesmaster.com)
    Umut Bozok - Football Manager 2022 - FM22 - FM2022 (fminside.net)

Naci Ünüvar

Naci Ünüvar Özelleştirilmiş FIFA 22 18 Ağu 2022 SoFIFA
    N. Ünüvar'nin eFootball 2022 İstatistikleri (pesmaster.com)
    Naci Ünüvar - Football Manager 2022 - FM22 - FM2022 (fminside.net)
    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 28.08.2022, 14:40.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Şaka maka Yusuf yazıcı çok iyi olur be . Gelir mi acaba

Yorum

• Çok mu para harcıyoruz, önümüze geleni tutar belki diye mi alıyoruz felan bende artık ipin ucu kaçtı. Kim geliyor kim gidiyor her şey karıştı. En son Bartra'daydım ben ondan sonrası yok.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Yusuf yazıcı ne durumda en çok onu merak ediyorum. Dönmesi lazım bu sezon

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burun kıvırmıyoruz geliş şartları iyi değil. Opsiyon yok. 1 sene sonra gidecek. Dünya yıldızı olacaksa ekmeğini sen değil Ajax yiyecek. Yerine yeniden adam bakmak zorunda kalacaksın. Her türlü gidişi üzecek. Bence Gürcistan, Fas, Cezayir, Macaristan, Norveç, Danimarka gibi ülkelerden bu tür potansiyelli futbolcu alınabilirdi en azından başkasının futbolcusunu parlatmaya çalışmazdık. Demek ki yönetimin elinde oyuncu havuzu yok. A-B planları yok ben bunu anladım bu transferden.
            Bence naci'nin parlama ihtimali %1 bile değil. Onun için sıkıntı yok.
            Bizimkiler ahmetcanı satarken masa altından naciyi de parlatın diye mi anlaştılar acaba?

Yorum

• Kiralık olduktan sonra tutmasada çok büyük sıkıntı olmaz. Sıkıntı Koita vblerine saçtığımız paralarda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Transfer işi çok garip bir şey. Şimdi taraftarlar doğal olarak her yeni transfere kesin iyi futbolcu diye bakarak seviniyor fakat bu transferlerin tutma oranı %50 bile değil.

Mesela Galatasaray Seferoviç, Toreira, mitsjö, oliveira gibi isimler aldı herkes süper kadro kurulduğunu söyledi ama öyle olmuyor. Bu transferlerin en az %50'si tutmayacak. Geçmiş senelerde de bunu devamlı yaşayıp hiç ders almıyoruz. Aynı durum bizim için de geçerli. Fakat bizim zaten hali hazırda kemik ve tutmuş çok oyuncumuz olduğu için onlardan öndeyiz her türlü. Bu sene de en büyük aday biziz.

Öyle Galatasaray, fb ve bjk gibi bir senede 11 kurup şampiyon olmak zor ihtimal. Şampiyonluk bir süreç işidir.
                En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 28.08.2022, 16:08.

Yorum

• Kiralık oyuncu diye birşey var biliyorsunuz değil mi? Senelerdir takımlar kiralık oyuncuları kadrosunda bulundurdu. İlla etinden sütünden kaymağından faydalanalım istiyorsunuz. Bulunduğu süre zarfında fayda versin yeter
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• hoca eğer kopenhag maçında oturtmaya çalıştığı sistemi devam ettirmeyi düşünüyorsa uzun vadede fark yaratan birşeye evrilme ihtimali yüksek. bunun avrupada da yakın zamanda örnekleri var. şuan oturmuş bir sistemimiz var, bazı kişilere göre keyif veren bir oyun olmasa da winner bir oyun 2.0-2.1 bandında puan ortalaması yakaladık kupalar kazandık bunda devam etmeliyiz diyenleri de anlayışla karşılamakla beraber bazı maçlarda bu "yeni" denememizde ısrar etmemiz gerektiğini düşünüyorum. özellikle sonucu aldığımız maçlarda belli dönemlerde buna dönebiliriz. bunu oturtabilmek için belli bir oyun ezberi lazım ve elbette süreç gerektiren birşey bu. ve o sistemde yusuf yazıcı inanılmaz kilit bir adam. oyuncu profili itibariyle. buna ek olarak cornelius aşırı durağan birisi bu oyun tarzı için. gitme ihtimali yüksek gibi. gelecek transferleri biraz da kopenhag ikinci maçta uygulamaya çalıştığımız şeylerle beraber okumak lazım. o yüzden çok fazla, gereksiz, vs. gibi yorumlar için henüz erken bana göre. önyargıları bir kenarı bırakıp izleyip görmek lazım. bizim gibi sade taraftarların bu konular üzerine bu kadar kafa patlattığı ortamda asıl işi bu olan insanların yaptıklarına güvenmek, saygı duymak, rasyonel bir şekilde analiz edebilmemiz için bir süre izleyip görmemiz lazım. eğer düşündüğüm şeyi uygulamaya çalışıyorsak bu beni baya sevindirir ve bu oyun tarzının arkasında durmamız lazım diye düşünüyorum. zaman ne gösterecek bakıp göreceğiz. şu ana kadar transferleri olumlu buluyorum. transferleri tamamen bitirdiğimiz zaman tekrar toplu bir değerlendirme yaparız.
                    En son sakosako tarafından düzenlendi; 28.08.2022, 16:07.

Yorum

• o değil de bu bizim eski aşkımız yusuf yellow dün ads maçında oyuna sonradan girdi güzel işler yaptı
                      hatta asist de yaptı yediler pozisyonu pası verdiği topçu

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu sezon Avrupa oynayacağımıza göre her mevkide en az 2 kaliteli oyuncu olmalı. Oyuncular arası makas fazla olmamalı. Forvet, sağ kanat, sol bek, kale? bu mevkilerde eksiklik var bence.
                        Katılıyorum. Özellikle sol bek yedeğinin hiç gündeme gelmemesi enteresan. Denswil var diye düşünülüyorsa büyük hata.
                        Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o değil de bu bizim eski aşkımız yusuf yellow dün ads maçında oyuna sonradan girdi güzel işler yaptı
                          hatta asist de yaptı yediler pozisyonu pası verdiği topçu
                          Yusuf sarı sıkıntısız iyi bir yedekti. Futbolculuğu tartışılır ama türkiye için oyuna girip yorgun rakibi zorlayacak birisiydi bence.

Yorum

• Ben shamar nicholson işinden bizim çıkacağımızı düşünüyorum bakalım

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burun kıvırmıyoruz geliş şartları iyi değil. Opsiyon yok. 1 sene sonra gidecek. Dünya yıldızı olacaksa ekmeğini sen değil Ajax yiyecek. Yerine yeniden adam bakmak zorunda kalacaksın. Her türlü gidişi üzecek. Bence Gürcistan, Fas, Cezayir, Macaristan, Norveç, Danimarka gibi ülkelerden bu tür potansiyelli futbolcu alınabilirdi en azından başkasının futbolcusunu parlatmaya çalışmazdık. Demek ki yönetimin elinde oyuncu havuzu yok. A-B planları yok ben bunu anladım bu transferden.
                              bu arada dünya yıldızı olursa seni şampiyon yapar bu açıdan neden bakmıyorsun...
                              çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                              RİLKE

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben shamar nicholson işinden bizim çıkacağımızı düşünüyorum bakalım
                                Gayse için yazılıp çiziliyordu bu çocuk ama Lokomotif buna yüklü para verdi ne diye elinden çıkarsın anlamadım.

Kiralık gelecektir muhtemelen.
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Yükleniyor...
                                X