Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yani umarım bu tarz günleri bir daha hiç yaşamayız. 1 Günde 5 oyuncu gitti 5 oyuncu geldi. Cornelius'un üzerine plan yaptığımız günün akşamına Cornelius'u sattık, Bakambu olmadı, Piatek talep ettik, deniyoruz 24 saat içinde uefaya liste vereceğiz.

Hiç yakıştıramadım, şu dönemi newton dönemi gibi idare ettiniz, halbuki çok iyi başlamıştık.
    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
    Özkan Sümer

Yorum

• piatek sakat değilse corneliusdan daha net santrafor aradığımız işi yapabilir.

dobvky gelirse kanat forvet oynar zaten

trezegeut piatak dovly

Yorum

• -------------------Gbamin/Doruk
        ------------------------------------Rafinha/Hamsik
        ------Yusuf/Bardhi
        oflu fanatik

Yorum

• En az hasarla Dünya Kupası arasına kendimizi atıp yeniden sene başı kampı yapacağız herhalde.
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• Icardi'ye, Maxi Gomez'e teklif götürmek, sanki Visca 2 ay sonra dönmeyecekmiş gibi sözü edilen pahalı kanat oyuncusunun Asensio olması, her çıkan oyuncunun birbirinden farklı roller taşıması...

Optimistliğimi kaybetmek üzereyim.

Yorum

• Neler oluyor birden bire yangın yeri olmuş ortalık (:
              Şampiyon kadroyu baştan aşağı revize ediyoruz görünen o.Belki doğru hamleler ama üzerinde tartışalacak çok husus var tabiki.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Icardi'ye, Maxi Gomez'e teklif götürmek, sanki Visca 2 ay sonra dönmeyecekmiş gibi sözü edilen pahalı kanat oyuncusunun Asensio olması, her çıkan oyuncunun birbirinden farklı roller taşıması...

Optimistliğimi kaybetmek üzereyim.
                2 ayda ligden kopmamak ve avrupa ligi de oldugu için alternatifli kadro kurmakta istiyor olabilirler.

kadromuz cok kısıtlıydı.

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İnanılmaz kaotik bir ortam var Hacıosmanoğlu Halilodzic birlikteliği gibi

Yorum

• Piatek daha 3 sene önceye kadar lewandowskinin veliahtı olarak görünüyordu. Bizim ligde şov yapıp seneye gider. İnşallah almışızdır özellikle milli takımdaki maçlarda takip etmiştim.

Top kontrolü, vuruşları, vucüt dengesi üst seviye

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Rafinha teknik topçu değil miydi? İki videosuna baktım Sociedad'ın Siopisi gibi sürekli kayarak müdahaleler vs.. Gerçi Sörloth'u görmekten odaklanamadım adama ama hikaye bence zor transfer.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Cengiz, Yusuf, batshuayi üçlüsü kiralansın takım açık ara şampiyon olur. Çok mu zor sanki
                            Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rafinha teknik topçu değil miydi? İki videosuna baktım Sociedad'ın Siopisi gibi sürekli kayarak müdahaleler vs.. Gerçi Sörloth'u görmekten odaklanamadım adama ama hikaye bence zor transfer.
                              Imkansiz zaten, Adam 3.5 istiyor yillik, bizim teklif 2.3 Milyon Euro

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                              HY67...

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnanılmaz kaotik bir ortam var Hacıosmanoğlu Halilodzic birlikteliği gibi
                                Rafinha ve Piatek gelsin ondan sonra bütün bu saçmalıkları düşünmek için bolca vaktimiz olur sinerjiyi bozma devam devam....
                                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

Yükleniyor...
                                X