Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu size sahiden köprü satılır ha

Başkanın söylemlerini %100 gerçek kabul ediyor olsak şu ana kadar 4 transferden fazlasını yapmamış olmamız lâzımdı.

Yorum

• CL:
      City-Sevilla-Dortmund-Trabzonspor. Maksimum 2 puanla eleniş ve Avrupa'ya veda. Beklentisiz olsak da canımızın sıkılması.
      22-23M Eur Avrupa geliri. X avrupa puanı.

EL:
      Kızılyıldız-Monaco-Ferencvaros-Trabzonspor. 10 puanla 2ncilik. Moral. Grup sonrası CL'den gelen rakibe elenerek Avrupa'ya veda.
      14-15M Eur Avrupa geliri. Y avrupa puanı.

X ve Y'nin değerlerini bilmiyorum ama Y>>X ise teselli daha da artar.

Yorum

• Yazıcı, Naci, Umut alınıp transfer kapatılır, Umut'u yeterli bulmuyorum, Cornelius, Umut forvet hattı çok zayıf malesef, eğer yabancı oyuncu satışı olursa başka transfer olabilir..
        En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 26.08.2022, 16:16.
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yerli alternatif lazım, bu yoğun maratonda yetersiz.

Takıma kaleci lazım değil. Bölge itibariyle burada sakatlık ve ceza durumu pek sık yaşanmıyor.
          Böyle bir olasılık olsa da geride Taha Tepe gibi iyi bir kaleci var. Çocuk hazırlık maçlarında seviyesini gösterdi.
          Taha'ya gözüm kapalı güveniyorum. Üçüncü bir kaleci için de para harcamaya gerek yok.
          Kağan veya Hakan isim olarak orada zaten durur.

Yorum

• Şu tweet'in mention'larını, alıntılarını okurken ben utandım.

Muhtemelen Cornelius, Trabzonspor taraftarlarının %99'undan futbolu çok çok daha iyi biliyor. Tespiti çok mantıklı ki bu da direkt orta saha sorununa işaret ediyor. Zira biz topu mevcut orta sahayla getirene kadar rakip orta sahaya yerleşiyor. Topu şu an 40 saniyede hücuma taşıyorsak Hamsik'le 10 saniyede çıkarıyorduk.

Bizim millet de kıçından anlamış. Bu kadar biliyoruz futbolu, bu kadar biliyoruz saygıyı ve sevgiyi...

Geçen sene Cornelius ligin en iyisiydi, lig biter bitmez bok muamelesi görmeye başladı. İnanılmaz iğrenç bir durum.

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu kerkenezlerin kurası çok iyi geldi. Bizde Monaco’nun çıkacağı çok belli. Diğer tarafta bakınca kesin bu çıkar denilecek takım yok. 1. bile olabilirler rahatça.
              Arsenal'li, Manu'lu grupları düşününce evet iyi grup çektiler ama bence bizim gruptan daha kolay değil.

Rennes =Monaco (geçen yıl lig performansları, sezon başlangıçları vs nedeniyle eşit görelim).
              Dinamo Kiev > Kızılyıldız (Lucescu faktörü, her şeye rağmen tecrübe ve kadro kalitesi)
              Ferencvaros = Larnaca (her ne kadar Ferencvaros muhtemelen daha iyi takım olsa da G.Kıbrıs takımı olması faktörü aradaki farkı kapatır denebilir)
              En son Kaan Çetin tarafından düzenlendi; 26.08.2022, 16:18.

Yorum

• İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bugünkü kurayı kim çektiyse,bundan sonraki kuraları ömür boyu gözünüzü kırpmadan ona çektirebilirsiniz.En kolay iki gruptan birindeyiz.Bu gruptan en kötü 2.çıkıp Avrupa puanımızı da yükseltmeliyiz

Grubun kolay olduğuna katılmıyorum.
                Takımların hepsi kemik gibi! Rahat puan alacağımızı sanıyorsanız yanılırsınız.

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizim transfer dönemi 8 eylülde bitiyor ama uefa ya liste 31 ağustosta veriliyor sonradan gruplar için ekleme yapabiliyirmuyuz? Gbaminle beraber 14 yabancımız var bu grubun içinde peres yok.. muhtemelen kouassi yi kiraliyicaz gs maçından sonra.. bence sio yu da saticaz 1 santrfor alırız yabancı djanini gider dedim ama gitmiyicek sanırım... baka da instada gruptaki takımları paylaştı o da gitmez bu yüzden bence umut u almiyicaz.. 98 li bir kanat net bir forvet gbamin naci yusuf yazici transfer kapanir
                  Ağaoğlu 31 Ağustos dedi ancak şimdi UEFA'nın talimatlarına baktım 1 Eylül son gün olarak gözüküyor. Grup aşaması geçildikten sonra devre arasında 3 oyuncu eklenebiliyor. Kouassi'nin yüksek maaşından dolayı kiralanabileceğini düşünmüyorum. Visca zaten Dünya Kupası'na kadar yetişmiyor. Dünya Kupası sonrasında da ara transfere kadar sadece 4 maç kaldığından bence Visca listeye yazılmayacak...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Cornelius kusura bakmasında ayağına gelen topu kaleye vurana kadar Usain Bolt 100 m koşar.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Grubun kolay olduğuna katılmıyorum.
                      Takımların hepsi kemik gibi! Rahat puan alacağımızı sanıyorsanız yanılırsınız.
                      Grup Arsenal, Manchester falan düşünülünce on numara ama onlardan bağımsız düşünülünce de öyle elini kolunu sallayarak çıkacağın bir grup değil. Monaco zaten kaliteli takım. Kızılyıldız deplasmani çok zor olur. Bir tek Ferencvaros zayıf duruyor. Avcının sınırları zorlayan sabırlara dayalı futbolu ile bir şekilde ilk 2 ye gireceğimizi düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biz geçen sene Kouassi hamlesi yapmış olmasak kesin alırdık. Hatta adı da geçti ama riske girmek yerine daha net olan Trezegueti aldılar.. Ben hem Trezeguetin hem de doğru kullanılırsa Kouassinin hala ciddi katkı vereceğini düşünüyorum.. Öne geç at 70 den sonra Kouassiyi oyuna illa ki geniş alanda katkı verecektir.

Trezequet için şimdiden asıp kesmek doğru olmaz ancak Kouassi için olmayacak diyebiliriz.Zira takımda yeterince kaldı. Mental kapasitesi de bireysel becerisi de bu seviye için yeterli görünmüyor.
                        Yabancı kontenjanını bu oyuncuya ayırmak bence doğru değil.

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Öyle brisey demedi Enes, yine istedigin gibi anlayip yaziyorsun yigido.
                          Ben başkan'dan duyduğumu yazmadım arkadaşlar öyle yazınca inşallah doğru değildir dedim.

Herşeyi istediğim gibi anlamıyorum yani.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Yorum

• bu takıma forvet alınmazsa büyük ihanet olur cornelius cezalı/sakat durumunda ne olacak ?
                              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• eyvallah hocam ama şampiyonlar ligi başrısızlığı tamamen yönetime yazar
                                İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hoca, yönetim. Biz turu altın tepsiyle verdik, bir sürü eleştiri yapılabilir ancak bütün eleştirilerden bağımsız şu maça zaten 1-0 başladığını düşünmen gerekir. 1 gol nasıl atamazsın, penaltı, duran top, karambol, bu kadar tek kale oynadığın maçta oyuncular nasıl 1 gol çıkaramaz aklım almıyor. 2-2 olsa, 2-3 falan olsa anlarım, golümüzü attık ama durduramadık falan deriz, nasıl bu şekilde 0-0 berabere kalarak elendik halen gerçek değil gibi geliyor. oyuncuların da toparlanması lazım
                                "Annuit cœptis"

Yorum

Yükleniyor...
                                X