Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trezeguet yerine Mounir Chouiar alinabilirdi. Adam eksiltmede Nwakemeden sonra Ligin en iyisidi.

Forvet alinacaksa Artem Dovbyk'i alsinlar. Rahat 15 golü var. Tam bizim lige göre bir forvet. 5'e alsan seneye 10 Veren olur

Yusuf ve Naci geliyorsa o zaman Abdüs mü gidiyor? Varmi öyle bir Plan?
    Cok top kaybediyordu ek olarak, cok top eziyordu. Trezequet daha hazir bir futbolcu, daha az riskli
    Tutar tutmaz o ayri

Trezequet, Vargas ve Mounirden en az biri olmaliydi, trez oldu
    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir insana hobit diyebilme yetkisini kendinizde nasil buluyorsunuz? En kibar tarifle serefsizlik degilmi bu yaptiginiz?
      Hobbit, J.R.R. Tolkien'in kurgusal Orta Dünya evreninde bir ırk.

Hobbitler kısa boylu, kocaman tüylü ayaklı, kıvırcık saçlı, son derece neşeli, ehl-i keyif bir ırktır. Pek maceraperest değillerdir. Onların Orta Dünya'daki maceraları saygın bir Hobbit olan Bilbo Baggins'in dostu Gandalf'la başlar.

Kısacası tanımıyla bir hakaret değildir. Peki şerefsiz ne demek bana bi açıklar mısın? Sen bunu yazarak hangi kalıba giriyosun?
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Bu yılki transfer sezonu cok zorlu geciyor. Önce defans hattını Hugo hariç komple değiştirdik. Üzerine ortasahada ciddi bir revizyon yapmaya çalıştık. Sol kanat waka gidince değişti. Santrafor bölgesinde yeniliğe ihtiyacımız var diyoruz. Visca sakatlandı sağ kanat da gerekli...

Bizim böyle 8-10 tane nokta atışı transfer yapacak gücümüz var mı? Taraftar yönetime transfer diye baskı yapıyor. Sonra her bölgeye adam almaya kalkışınca yarim yarim adamlar alıyoruz. Sikebahce de bir sürü adam aldı ama hala valancia ferdi osayi zajc... Aldığımız 10 oyuncunun 8 i tutsun en büyük şampiyon adayı oluruz.
        TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hobbit, J.R.R. Tolkien'in kurgusal Orta Dünya evreninde bir ırk.

Hobbitler kısa boylu, kocaman tüylü ayaklı, kıvırcık saçlı, son derece neşeli, ehl-i keyif bir ırktır. Pek maceraperest değillerdir. Onların Orta Dünya'daki maceraları saygın bir Hobbit olan Bilbo Baggins'in dostu Gandalf'la başlar.

Kısacası tanımıyla bir hakaret değildir. Peki şerefsiz ne demek bana bi açıklar mısın? Sen bunu yazarak hangi kalıba giriyosun?
          genelde kufurden ziyade tesbit anlami tasiyan, yapilan isler ve/veya sarfedilen sozlerle kendini belli eden asagilik insanlara verilen genel ad.

Siz kimsiniz ki insanlari görünüslerinden dolayi bir kaliba sokup asagilayici bir sekilde hitaplandirabiliyorsunuz
          Üstelik bunu birde taraftari oldugunuz takimin futbolcusu üzerinden yapiyorsunuz.

Özür dileyeceginiz, editleyip düzelteceginiz yerde hala bir hakli cikma ugrasi. Yaptiginiz dogru degil ötesi yok.
          Kötü futbolcu diyebilirsiniz, fizigi yetersiz diyebilirsiniz ama hobit nedir yahu
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ——————Uğurcan
            Larsen—Bartra——Hugo—Eren
            ————Gbamin—Rafinha
            Masouras——Yusuf——Trezeguet
            ——————Cornelius

Denswil, Naci, Bakasetas, Djaniny, Umut, Dorukhan, Bardhi, Ömür, Hamsik…

Muazzam dengeli ve tempolu bir kadro olur. Ligi açık ara götürür, Avrupa’da bölüm sonu canavarı çıkmazsa epey yol gider.
            sanırım kadro buna dönüşmez ama gerçekten çok iyi kadro. Elinize sağlık.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Genç oyuncuyla 3 yıllık anlaşma ne alaka..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ön 4lü bizi kanser eder

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Ben makine misali çalışacak bir takım olacağını düşünüyorum. Orta saha bir tane güçlü süpürücü, bir tane topu kontrol edecek ve bir tane de önde pres yapıp verkaçlara girecek, skor gücü yüksek oyuncudan oluşuyor. Defans zaten bizim savunma söylemeye gerek yok Hücumda da bir tarafta top sürebilen, ekstrası olan oyuncu varken diğer tarafta fizik gücü yüksek, topa basıp takımı rahatlatabilecek, Cornelius’la beraber rakibi yıpratacak ve en önemlisi soldan hücum ederken ceza sahasına girecek oyuncu. En büyük eksiklerimizden biri.

Tabi hepsi hayalden oluşuyor Masouras gelse bile Rafinha’yı alabileceğimizi zannetmiyorum.

Yorum

——————Uğurcan
                  Larsen—Bartra——Hugo—Eren
                  ————Gbamin—Rafinha
                  Masouras——Yusuf——Trezeguet
                  ——————Cornelius

Denswil, Naci, Bakasetas, Djaniny, Umut, Dorukhan, Bardhi, Ömür, Hamsik…

Muazzam dengeli ve tempolu bir kadro olur. Ligi açık ara götürür, Avrupa’da bölüm sonu canavarı çıkmazsa epey yol gider.
                  Baka Dorukhan Bardhi Ömür Hamsik 5lisinin yedek bekleyeceği takım gerçekçi mi sizce?
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

genelde kufurden ziyade tesbit anlami tasiyan, yapilan isler ve/veya sarfedilen sozlerle kendini belli eden asagilik insanlara verilen genel ad.

Siz kimsiniz ki insanlari görünüslerinden dolayi bir kaliba sokup asagilayici bir sekilde hitaplandirabiliyorsunuz
                    Üstelik bunu birde taraftari oldugunuz takimin futbolcusu üzerinden yapiyorsunuz.

Özür dileyeceginiz, editleyip düzelteceginiz yerde hala bir hakli cikma ugrasi. Yaptiginiz dogru degil ötesi yok.
                    Kötü futbolcu diyebilirsiniz, fizigi yetersiz diyebilirsiniz ama hobit nedir yahu
                    hqdefault.jpg

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Baka Dorukhan Bardhi Ömür Hamsik 5lisinin yedek bekleyeceği takım gerçekçi mi sizce?
                      Ömür’ün şu oyunuyla maça başlaması gerçekçi değil asıl. Bardhi ve Dorukhan bence zaten rotasyona düştü bile. Hamsik ise kronikleşmediyse Rafinha ihtimali yoktur ama ben Hamsik’in artık Emre’nin son sezonu gibi en fazla kenardan gelebileceğini düşünüyorum.

Yorum

Ömür’ün şu oyunuyla maça başlaması gerçekçi değil asıl. Bardhi ve Dorukhan bence zaten rotasyona düştü bile. Hamsik ise kronikleşmediyse Rafinha ihtimali yoktur ama ben Hamsik’in artık Emre’nin son sezonu gibi en fazla kenardan gelebileceğini düşünüyorum.
                        ömür derhal paf takıma yollanmalı yada 1 tl verene bile satılmalı.

kaç sene oldu 1 arpa yolu kat edemedi.

mesela yusuf erdoğan ve barış memiş gibi. hep bana bu iki para yiyiciyi hatırlatıyor ömür.

derhal paf takıma gitmeli. kadro dışı bile daha iyi.

izledikce sinir krizi geçirtiyor bize.

Yorum

• basel de oynayan emirhan kim nerden buluyorlar bunları.

çok boş transferler yapıyoruz aynı 2 sene önceki fener gibi.

o kadar genç oyuncu alındı kaç tanesi oynadı.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

E iyi de aynı şeyin bin beterini sen yapıyosun şuan sen kimsin peki? Bende senin yazdıklarına bakarak cahil bir şerefsiz misin diye sorsam bu hoş mu oluyor? Beni haklı ve bilge mi gösteriyor?
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Ömür'ün yedek oyuncu seviyesinde olduğunu ben de söylüyorum zaten demek istediğim Masouras Yusuf ve Rafinha eklediğin kadroda bu adamların minimum 1 tanesi satılır zaten bu kadar adam yedek kalmaz, bu kadar transferle maaş bütçesi kaça gelir ona da bakmak lazım ayrıca yani mümkün değil demek istiyorum.

+Naci Ünüvar'ın geçmişine geleceğine hakkında söylenenlere wonderkidliğine ajax altyapısına vs birçok şeye bakarsak da Ömür'den önde bir oyuncu olması lazım. Muhtemelen öyle olacaktır. Uzun lafın kısası Yazıcı da gelirse Ömür'ün satılmaması çok anormal olur.

Visca yokluğuna Trezeguet durumuna bakarsak Naci'yi 11'e yazabilmemiz lazım.

Kouassi ve Djaniny'nin kaldığı durumda da Masouras'ın alınması %5 ihtimal falan bunlar satılacaktır öyle bir transfer olursa.
                              Kouassi için 2.5-3 Djaniny de sözleşmesi bittiği için 3-4 milyon euro para yeterli olur. Yani toplamda 5-7 milyon euro arası bir gelire bu oyuncularla vedalaşmak mantıklı.
                              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 28.08.2022, 11:35.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ömür'ün yedek oyuncu seviyesinde olduğunu ben de söylüyorum zaten demek istediğim Masouras Yusuf ve Rafinha eklediğin kadroda bu adamların minimum 1 tanesi satılır zaten bu kadar adam yedek kalmaz, bu kadar transferle maaş bütçesi kaça gelir ona da bakmak lazım ayrıca yani mümkün değil demek istiyorum.

+Naci Ünüvar'ın geçmişine geleceğine hakkında söylenenlere wonderkidliğine ajax altyapısına vs birçok şeye bakarsak da Ömür'den önde bir oyuncu olması lazım. Muhtemelen öyle olacaktır. Uzun lafın kısası Yazıcı da gelirse Ömür'ün satılmaması çok anormal olur.

Visca yokluğuna Trezeguet durumuna bakarsak Naci'yi 11'e yazabilmemiz ya da yazmamız lazım.
                                Teklif varsa satılabilir hiç sıkıntı yok. Eğer kontrol edebilirsek de ben olsam kimseyi göndermem. Görüyoruz işte çok sakat veriyoruz. Bir şekilde rotasyonda güçlü durmamız lazım.

Yorum

Yükleniyor...
                                X