Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tirezege yada yacine brahimi

vakayeme yerine 2 güzel alternatif

tirezege nin maaşı yüksek olmaz,ama bir miktar bonservis isteyecektir kulübü,sonuçta 10 milyon avroya aldı aston villa

brahimi nin ise bonservisi yok ama maaş olayı sıkıntılı olabilir, tabi bide tirezege den 4 yaş daha yaşlı

brahimi vakayeme gibi sihirbaz,vakayemeden bu konuda daha iyi olduğu kesin

teknik ve hız mükemmel olarak kayıtlara geçmiş

tirezege nin artısı ise bitiricilik,teknik daha geride brahimiye göre

brahimi genel toplamda 74 almış

tirezege ise 67 de kalmış

tabi rakkamlar çok iyi ikisininde

bu arada vakayemede 68 puanda

En son jairzinho tarafından düzenlendi; 24.05.2022, 22:29.
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      A Haber muhabiri nedir, ne değildir bilmem.

Gaziantep'in (sponsorlarla) ilgisinin olduğu ve 2'den yukarı bir teklifte bulunduğu net.

Rakam 3 aşağı 5 yukarı olur bilemem.

Olur da imzalarsa görürüz hep birlikte
      Antep baya lüzumsuz bir işe girişiyor diye yorumlarım, yazık günah o paralara hedefsiz bir takım olarak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      trabzonspor

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trezeguet Nwakaeme'nin tek bacağı etmez, yapmayın beyler..
        Valla bana da öyle geliyor, herhalde takip eden arkadaşlar bu kadar istiyor ne yalan söyliyim ben pek izlemedim gittiğinden beri.

Bu arada Djibril Sidibe sözleşmesi bitiyor sağ bek.
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 24.05.2022, 22:39.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bence Nwakaeme Antep de çok iş yapar. Sadece ligte oynuyorlar tempo yapmak zorunda değiller arkasında defansif bir bekle Nwakaeme üzerinden oyun kurulursa baskı da yok bol skor yapar. Nwakaemeyi seviyorum çok güzel günler geçirdik ve bizle devam etmesini istemiyorum konuşulan paralara..
          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Esselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve berakatuh.

Koruyan ve affeden Allah'ın rahmeti üzerinize olsun.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              A Haber muhabiri nedir, ne değildir bilmem.

Gaziantep'in (sponsorlarla) ilgisinin olduğu ve 2'den yukarı bir teklifte bulunduğu net.

Rakam 3 aşağı 5 yukarı olur bilemem.

Olur da imzalarsa görürüz hep birlikte
              Bu kafayla 5 sene sonra Yeni Gaziantep diye bir takım kurarlar.

RNE-L22 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Esselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve berakatuh.

Koruyan ve affeden Allah'ın rahmeti üzerinize olsun.
                Aleykum Selam Rahmetullahi ve beraktuh, amin bilmukabele

trabzonspor

Yorum

• Antep alamaz o maaşı veremez yalandır ama sikeci takıma gideceğine Antep'e gitsin isterdim bizdeki vizyonunu tamamladı bence şampiyonluk maçında ve kutlamalarda yüz ifadesi kafasında bizi bitirmiş gibiydi zaten şu ana kadar imzalamayan adam en fazla parayı nereden alırsam mantigindadir kendi acisindan haklı bence artık yol verilmeli yerine daha genç daha hizli daha hırslı biri bulunacaktır avci hocaya güvenimiz tam...

Yorum

• Yok mu bir şeyler?

Yorum

• Nwakeme yi Türkiye den kimse almaz alamaz,fener ilgilenmiyor,gs dağınık, alırsa bir bjk
                      yada başak alır ama onlarda ilgisiz,Türkiye de oynamak istiyorsa mecbur imza atacak,başka çaresi yok yada ülkeyi terk edecek,öyle araplardan katardan teklif falan da almadı alsaydı çoktan uçmuştu,şuanda imza atmamasının tek sebebi menajeri piyasayı geziyor son ana kadar fazla veren varsa bekletiyor işte, bizim başkan da uyanık davranıyor, çünkü oda biliyor yüksek paralara kimsenin almayacağını
                      En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 24.05.2022, 23:56.
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kulüpleri kandırmak ve zarar ettirmek üzerine bu dönemlerde bol bol manager haberleri olacaktır

umarım başkan ve yönetim bu tuzaklara kapılmaz

vakayeme ye 2.7 milyon avro maaş teklif edilmiş , yok ya, buna kim inanır aga, kulüpler batık durumda zaten

olayın enteresan tarafı bu haberlere inanan taraftar olması,çoh enteresan
                        Cayırzinyo kardeşim, futbola ilgini ve bilgini çok beğeniyorum futbolu bırakmış adamı kulübe önermen bu konuda zirveyi yaşattı bundan sonrası düşüş olur.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• nwakaeme ye antep ilgisi doğru...antep ne alaka diyenelr olursa 3 büüyk sponsor ile seneye ilk 5 e oynama düşünceleri var...
                          zaten sosa ya ilgileri basına yansıdı waka ya teklifinde detayları söyle...
                          1.7 milyon garanti+700 imza paarsı ve 300/400 bonus gibi
                          keza kendisine bjk den de tatol 1.8 i bulan bir teklif olmuş ama haliyle direk reddedilmiş...
                          yine katar dan 2.5-3 bandında 2 teklif gelmiş ama kendsi o paralara katar a gitmek sitemiyor...
                          TS teklifi 1+1 ve 2.3(1.5 net+500 imza +bonus) civarında antep teklifi net 3 yıl 2.4 garanti + bonus şekilinde
                          muhtemelen 2 si arasında tercih yapacak

Yorum

• İlk olarak cambaz_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            nwakaeme ye antep ilgisi doğru...antep ne alaka diyenelr olursa 3 büüyk sponsor ile seneye ilk 5 e oynama düşünceleri var...
                            zaten sosa ya ilgileri basına yansıdı waka ya teklifinde detayları söyle...
                            1.7 milyon garanti+700 imza paarsı ve 300/400 bonus gibi
                            keza kendisine bjk den de tatol 1.8 i bulan bir teklif olmuş ama haliyle direk reddedilmiş...
                            yine katar dan 2.5-3 bandında 2 teklif gelmiş ama kendsi o paralara katar a gitmek sitemiyor...
                            TS teklifi 1+1 ve 2.3(1.5 net+500 imza +bonus) civarında antep teklifi net 3 yıl 2.4 garanti + bonus şekilinde
                            muhtemelen 2 si arasında tercih yapacak
                            Yok yok, "manager" uydurması hepsi.

"Manager" kişisinin de işi yok, Trabzonspor oyuncunun istediği parayı versin diye gidecek kimsenin aklına gelmeyecek Gaziantep'in adını kullanacak çünkü.

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cayırzinyo kardeşim, futbola ilgini ve bilgini çok beğeniyorum futbolu bırakmış adamı kulübe önermen bu konuda zirveyi yaşattı bundan sonrası düşüş olur.
                              zirveyi ve düşüşü yaşadım zaten

8 ay önce : gegenpressing,tempolu oyun,liverpool,güzel oyun,sergen,genç oyuncu, derken

8 ay sonra : düşük tempolu pas oyunu, big tecrübe,big kariyer,futbol aklı,pas oyunu, demeye başladım

avcı hocamın sayesinde büyük bir değişim ve aydınlanma yaşadım diyebilirim
                              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu frankurt jovici 60 milyona real madride satmistilar. Sanirim badka pahali satislari da olmustu. Son donemde almanyanin benficasi ve portosu gibi birsey olmuslardi. Oyle boru degil yani.

Buranin sportif direktoru BEN MANGA besiktas baskanlik seciminde ahmet nur cebi nin rakibi fuat cimen'in secim vaadlerinden biri. Adam sportif direktor getiricem adaylar arasinda ben manga ve michael reschke de var arastiriyoruz demisti.

Frankurt cidden cocugu istemisti baya baya potansiyeli var demektir cocugun. Seneye avcinin yasli oyuncu fetisine kurban gitmese iyiydi valla. Valla o zaman cidden cok yazik olur cocuga.

Yorum

Yükleniyor...
                                X