Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kulüpleri kandırmak ve zarar ettirmek üzerine bu dönemlerde bol bol manager haberleri olacaktır

umarım başkan ve yönetim bu tuzaklara kapılmaz

vakayeme ye 2.7 milyon avro maaş teklif edilmiş , yok ya, buna kim inanır aga, kulüpler batık durumda zaten

olayın enteresan tarafı bu haberlere inanan taraftar olması,çoh enteresan
    TEKKEBALL

Yorum

• Yine bakkal zihniyeti gelmiş onu satalım bunu satalım yahu burası süper lig kimi neye satıyorsun burası Trabzonspor samsunspor değil bu zihniyetten niye kurtulamıyorsunuz hangi istanbul takımı şampiyonluk sonrası takım dagıtıyorda siz bu takımı dağıtıyorsunuz sizin kafanızla olsaydı hicbir zaman şampiyon olamazdık biz. Takımı dağıttığın an bir bu kadar daha borca gireceksin 97 de dağıttık 2000 de iflas ettik 2011 de dağıttık 2015 te iflas ettik siz niye akıllanmıyorsunuz.
      En son nakzo tarafından düzenlendi; 24.05.2022, 21:23.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nwakaeme yıllığı 2.7'den 3 yıllık teklif almış Gaziantep'ten.

Trezeguet cuk oturacaktır...
        Batuhan Bey kardeşim A haber muhabiri yalanladım dedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        trabzonspor

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kulüpleri kandırmak ve zarar ettirmek üzerine bu dönemlerde bol bol manager haberleri olacaktır

umarım başkan ve yönetim bu tuzaklara kapılmaz

vakayeme ye 2.7 milyon avro maaş teklif edilmiş , yok ya, buna kim inanır aga, kulüpler batık durumda zaten

olayın enteresan tarafı bu haberlere inanan taraftar olması,çoh enteresan
          İyi de Antep diyor 4-5 tane yabancı kulüp sıralamamış, yöneticiler arasındaki bir telefona bakar teyit etmek.
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• ahmetcan'a 4 m € büyük paraymış, hemen göndermeliymişiz. ads samt denilen tahta bacak herife çekti be aynı tarifeyi neredeyse. takımında 20+ maça çıkmış 30 yaş altı hangi yerliye elini atsan çekilecek fiyat neredeyse 3 m. ben avcı hocanın da yönetimin de böyle saçma bir işe girişeceğini düşünmüyorum. ya sonraki satıştan %40 falan gibi devasa paylarla olur öyle bir satış ya da opsiyonlu kiralayın. atıyorum bu sene ücret isteme ama alan takım memnun olursa 15 m opsiyon bedeli verip alsın gibi gibi..

Yorum

• Bir ara bizden Elazığ takımına giden da Silva vardı o sene küme düştüler.

Eğer olur da waka Antep e giderse nedense bu hikaye gelir aklıma.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Buradakiler neyin kafasını yaşıyor . Takım güle oynaya şampiyon oldu.

15 gibi bir rakama Uğurcan bırakanlar,19 yaşında ahmetcanu 4 milyona bırakanlar,kadronun leş olduğunu düşünenler tam bir komedi.
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Uğurcan min. 20, Ahmetcan min. 10 milyon, eminim başkan da böyle düşünüyordur.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Türkiye'de bir Anadolu kulübünün bir oyuncuya 2.7 Milyon Euro vereceğine hadi inandınız diyelim. Yahu ülke futbolunun ekonomik olarak battığından hiç mi haberiniz yok. Onu da bırak ülke ekonomisi ciddi bir döviz atağı yediği günümüz şartlarında bu paraları zikretmek cidden tuhaf oluyor. Bırakın Antep'i üç İstanbul kulübü bile maaşları düşürmek için kırk takla atıyor. Saçma sapan sosyal medya dedikodularını haber diye yazmayalım. Gereksiz bir muhabbet yapmak için oldukça yaratıcı bir konu olabilir. O konuda bir itizarım olmayacak.

Yorum

• Erman Baş bile bu forumdaki bâzı tiplerden daha karakter sahibi duruş sergiliyordur.

Bazıları gibi yandan yandan konuşmaz hiç değilse, Erman Baş'çıyız.

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Batuhan Bey kardeşim A haber muhabiri yalanladım dedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        A Haber muhabiri nedir, ne değildir bilmem.

Gaziantep'in (sponsorlarla) ilgisinin olduğu ve 2'den yukarı bir teklifte bulunduğu net.

Rakam 3 aşağı 5 yukarı olur bilemem.

Olur da imzalarsa görürüz hep birlikte

Yorum

• antep işi doğrudur Sosa'yı da istemişler sanırım

Yorum

• bu gecenin duyumunu alamadık beyler hayde bir duyum salın.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Trezeguet Nwakaeme'nin tek bacağı etmez, yapmayın beyler..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                A Haber muhabiri nedir, ne değildir bilmem.

Gaziantep'in (sponsorlarla) ilgisinin olduğu ve 2'den yukarı bir teklifte bulunduğu net.

Rakam 3 aşağı 5 yukarı olur bilemem.

Olur da imzalarsa görürüz hep birlikte
                                1. Bu sene yayin gelirleri gecen yila gore yari yariya dusecek.
                                2. Seneye sampiyon olan takim sampiyonlar ligi icin 3 eleme oynayacak. Digerleri konfederasyona gidecek.
                                Bu durumda zaten batakta olan klupler kuculmeye gidecektir.
                                Antep kim nwakameye o paralar kim.
                                Artik turk klupleri icin batis seneleri geliyor.
                                Yok sponsormus yok suymus gecelim bu isleri.
                                Antep o paralara enaz 3 tane topcu alir.
                                Bizim bile kontrollu kuculmemiz lazim, ama 3 istanbul simarigi hep buyume pesinde oldugu icin, onlarla yarisma adina malesef biz de kuculemiyoruz.
                                Sonumuz 4 klubun de batisi olacak bu gidisle.
                                Sampiyon olan takim bile zarar aciklar artik super ligde. Gerisini siz dusunun.

Yorum

Yükleniyor...
                                X