Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi aralar ismi buralarda gecmisti, ADNAN JANUZAJ Real Sociedad dan ayrilacakmis. Sorloth dahil bir cok arkadasi gule gule demis sosyal medya uzerinden. Sevilla ve Valencia istiyormus iddialara gore.

Mesut gibi Turk statusunde oynama sansi varmi acaba ? Turk dedesi varmis. Milli takim secimini 2015 den once yapmis.

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu frankurt jovici 60 milyona real madride satmistilar. Sanirim badka pahali satislari da olmustu. Son donemde almanyanin benficasi ve portosu gibi birsey olmuslardi. Oyle boru degil yani.

Buranin sportif direktoru BEN MANGA besiktas baskanlik seciminde ahmet nur cebi nin rakibi fuat cimen'in secim vaadlerinden biri. Adam sportif direktor getiricem adaylar arasinda ben manga ve michael reschke de var arastiriyoruz demisti.

Frankurt cidden cocugu istemisti baya baya potansiyeli var demektir cocugun. Seneye avcinin yasli oyuncu fetisine kurban gitmese iyiydi valla. Valla o zaman cidden cok yazik olur cocuga.
      Bir ara bununla ilgili bir şeyler duymuştum bu transfer işinde de büyük çakallık dönüyor galiba. Jovic piyasaya çıkıyor ama benfica almadan önce Limasol 2 milyona alıyor. 5 gün sonra da benfica limasoldan altıya alıyor. İlk etapta benfica istese adamı kızılyıldız bizim eleman sağlam topçu demek ki diye düşünecek ve daha çok para kazanacak ama adamlar jovicten 2 milyon anca kazanmışlar bu yüzden. Sonradan satış muhabbeti olsa bile oradan oraya gitmesiyle kırmışlar bunu demek olur. Frankfurt sonra 22 ye benficadan alıp 60 a Reale satıyor. Sözün özü bu çakallıklara da dikkat etmek lazım. Oyuncumuz kesinlikle değersiz bir yetenek değil dört milyona verilecek adam hiç değil.
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Şu görüşmelerden sonra waka kalsın diyemem ancak burada dillendirilen ve istenen trezeguet de takıma katılsın istemiyorum.

Hedefimiz sadece lig mi ? O zaman gelsin.

Hedefimiz şampiyonlar ligi mi? Kaliteyi arttırmak zorundasın.

Ki, 3 4 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmayan başakşehir mi saf ? Yoksa biz mi çok akıllıyız.

Oynanmış olan son maçta , belki gözlerim beni yanıltmıştır ama adam neredeyse arda gibi göbek yapmıştı.

Belki yönetim kanat için yeni bir nwakaeme bulacak ? Onu da bilmiyoruz.

Yine sağ gösterilip , sol vurulan bir transfer sezonu olur umarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 25.05.2022, 08:19.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yine bakkal zihniyeti gelmiş onu satalım bunu satalım yahu burası süper lig kimi neye satıyorsun burası Trabzonspor samsunspor değil bu zihniyetten niye kurtulamıyorsunuz hangi istanbul takımı şampiyonluk sonrası takım dagıtıyorda siz bu takımı dağıtıyorsunuz sizin kafanızla olsaydı hicbir zaman şampiyon olamazdık biz. Takımı dağıttığın an bir bu kadar daha borca gireceksin 97 de dağıttık 2000 de iflas ettik 2011 de dağıttık 2015 te iflas ettik siz niye akıllanmıyorsunuz.
          2015 de iflas etmemizin nedeni , oyuncuları satmaktan ziyade ( ki gidenlerin bir kısmı bedelsiz bir kısmı da ederinin çok altına gitti ) o dönem takımın başına gelen futboldan ve bütçeden bir haber yönetimdi.

Yorum

• Değerli arkadaşlar,

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız diye oraya göre transfer yapılmaz.

Ligde üst üste olmasa da 2 3 senede bir şampiyonluk olursak kadro zaten bir süreçte belirli bir noktaya gelir.

Öyle 38 senede bir şampiyonluk sevinci yaşayıp hop Tottenham Roma Zagreb Villareal bunlarla boy ölçüşecek düzeye gelemeyiz.

Yavaş yavaş .

Yorum

• İlk olarak cambaz_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Antep ne alaka diyenelr olursa 3 büüyk sponsor ile seneye ilk 5 e oynama düşünceleri var...

Büyük kulüplerimizin sponsor bulmakta zorlandığı, ligimize yayıncı dahi bulamadığımız ortamda Antep'in üç büyük sponsor bulacağını düşünmek abesle iştigal olur. Kusura bakmayın ama bu tip haberleri komik buluyorum. (Şahsınız ile alakalı değil.) Bir gerçeği artık anlamamız lazım. Bu ligde değil Anadolu kulüpleri, İstanbul kulüpleri dahi 3 Milyona yaklaşan ücretleri artık veremezler. Bu maaşları verdikleri oyuncuları da teker teker elden çıkartacaklar. Zaman hepimize gerçeği gösterecektir.

Yorum

• Erman Baş üzerinden karakter analizi yapan talihsiz arkadaş, seni kaile alıp yazılarını alıntılamayacağım.
                Senin gibi basit işler peşinde koşarak hırslarına yenik düşüp insanların karakterleri hakkında yorum yazmam.
                Tanımadığım insanlar hakkında bir futbol forumunda karakter değerlendirmesi yapacak kadar basitlik yapmam.
                Biz burada altı üstü futbol konuşuyoruz. Ama sen takıntılı halinle insanlarla uğraşıyorsun. Çocukluk ediyorsun.
                Umarım büyüyünce yaptığın basit hareketlere bir gün güler geçersin. Beni de hatırlarsın.

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Değerli arkadaşlar,

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız diye oraya göre transfer yapılmaz.

Ligde üst üste olmasa da 2 3 senede bir şampiyonluk olursak kadro zaten bir süreçte belirli bir noktaya gelir.

Öyle 38 senede bir şampiyonluk sevinci yaşayıp hop Tottenham Roma Zagreb Villareal bunlarla boy ölçüşecek düzeye gelemeyiz.

Yavaş yavaş .
                  Bu sene avrupada puan ya da puanlar almaz isen , şampiyonlar ligine eleme ile gitmek bile hayal olacak. Ki burada olmak istiyorsan , lig için kadro kurduğun gibi buraya da uygun hale gelmelisin.

Ülke puanı yerlerde. Ligde şampiyon oluyorsun eleme ile belki gidebiliyorsun şampiyonlar ligine.

Bizler demiyoruz ki şampiyonlar ligine gidip oradakilerle kafa kafaya top oynayalım.

En azından ön elemeleri geçelim diyoruz. Ki, ekonomik olarak buna ihtiyacımız olduğu da aşikar.

Avrupaya katılım , Türk takımları için her sene daha zor oluyor. Ve avrupadan gelen para olmasa bu kulüpler borçlarını eritemeyecek ve / veya bu döviz kuru ile başa çıkamayacak.

Gelirler TL , giderler euro.

Kaliteli kadro kurmak bir seçim değil , mecburiyet. Elindekini gönderiyorsan muhakkak daha kalitelisini almalısın.

En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 25.05.2022, 09:36.

Yorum

• Waka ve antep mi? katara 3 milyona gitmiyor ama antepe 2.7 ye gidiyor bu ne yaman celiskidir pacalarindan vizyon akiyor
                    dogruysa bizden uzak allaha yakin olsun bu maliyetle ha yonetim imzalar 2 yillik daha 1 yil oynatir araplara satar sonra 1 yillik maliyetini cikarirsa ona birsey demem sonradan girer katki saglar ligde ama waka ile sampiyonlar ligine kalmak hayal bize ordan gelecek para lazim yerine kalsada gitse de mutlaka fisek gibi bir sol acik alinmali
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Abdullah Avcı: “Bir sağ bek, bir sağ stoper, bir sol bek, orta sahaya bir dinamik bir de tecrübeli ve bir kanat oyuncusu istiyoruz”

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi
                        Gece gece kendimi tutamadım sayın forum yöneticileri. Umuyorum ki 2 sayfadır mübarek isimleri ağzından düşürmeyen bu arkadaşımızı farklı gel gitlerinden dolayı biraz dinlendirebilirsiniz. Selam verip sonrasında bu tip bir mesaj atan kişi için en azından kafa izni olarak bir şeyler yapabilirseniz güzel olurdu. Yoksa troll ağına takılıp güzelim transfer sayfasını tartışma ortamına çevireceğiz diye korkuyorum.
                        Tartışma olmasından ben de çok korkuyorum acan61. Beğenmediğin herkesin uzun bir süre uzaklaştırılması fikrine +1461
                        Naber?

Yorum

• Elneny iptal sözleşme yenilemiş.

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tartışma olmasından ben de çok korkuyorum acan61. Beğenmediğin herkesin uzun bir süre uzaklaştırılması fikrine +1461
                            Cenkhan yine mevzu kovalıyor, sezonu açmış

İroni, sarkazm, kinaye, tecahül-i arif sanatının inceliklerini izleyeceğimiz 2 ay herkese hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Elneny iptal sözleşme yenilemiş.
                              Son haftalarda sürekli 11 oynuyordu zaten. Geçen yaz alabilseydik iyiydi.
                              30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                              8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cenkhan yine mevzu kovalıyor, sezonu açmış

İroni, sarkazm, kinaye, tecahül-i arif sanatının inceliklerini izleyeceğimiz 2 ay herkese hayırlı olsun
                                Kutlamaların teri ancak soğudu...
                                Naber?

Yorum

Yükleniyor...
                                X