Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [ATTACH]21471[/ATTACH]
    Lig için ben de Bi kadro yapiyim....
    Onur Bulut - Parmak +500.000 Euro
    Kaan Ayhan - 4.500.000 Euro
    Konan - 500.000 euro imza parası
    Fernando - 1.000.000 euro serbest kalma md.
    Masouras - 5.000.000 euro.... Toplam 11-12 milyon euro maliyet ilk 11 için....
    Yeterli kadro önümüzdeki sene için.
    Bize her yer TRABZON

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ATTACH]21471[/ATTACH]
      Lig için ben de Bi kadro yapiyim....
      Onur Bulut - Parmak +500.000 Euro
      Kaan Ayhan - 4.500.000 Euro
      Konan - 500.000 euro imza parası
      Fernando - 1.000.000 euro serbest kalma md.
      Masouras - 5.000.000 euro.... Toplam 11-12 milyon euro maliyet ilk 11 için....
      Bu kadrodan çıkar cornelius ve bakesetası, koy yerine sorloth ve yusuf yazıcıyı. Tabi bir de dorukhan gibi bir oyuncuyu da bir şekilde ilk 11e koymak lazım.
      Bnce hem bakesetas hem de cornelius bizde miadlarını doldurdu, vereceklerini verdiler. İlk teklifte satılmaları gerekiyor. özellikle cornelius bence bize uygun forvet değil. Oynayacaksa da yanında mutlaka hareketli bir yardımcı forvet oynaması lazım

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Tottenham Roma Zagreb Villareal" dortlusu netflix dizisi gibi cok farkli siniflarin/renklerin bir araya geldigi ilginc bir grup olmus.

Hadi Tottenham, Roma, Villarreal'i gectim de Zagreb ne alaka? Adamlarin kadro degeri bizimkinden daha dusuk. Zagreb'i de eleyemeyeceksek kimi eleyecegiz?
        Tartışmak cevap vermek istemiyorum Ekrem D., sonra durup hakaret ediliyor.

Fikrim bu. Bu kadar.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fikrim bu. Bu kadar.
          Ne yazık ki.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kendimizi kandırmaya gerek yok . Hoca olmuş futbolcu seviyor . En son 26 yaş ortalaması ile takım kurduğu zaman 2010 / 2011 sezonu imiş . Bir de 2016 / 2017 sezonunda bir maçı var.

Bu hususu yadırgamıyorum da . Sadece hocanın önümüzdeki sene gençlere şans vereceğini düşünmüyorum .

Batuhan , Enis , Kerem , Emrehan ve Taha gibi oyunculardan faydalanmayacak isek kesinlikle kiralık olarak göndermemiz gerekiyor. Bu futbolcular bizim geleceğimiz olduğu gibi , TÜRK milli takımının da geleceği.

Ahmetcan konusuna gelecek olursam , elinde stoper yok bir tek oyundan alındığı için trip atan Hüseyin kalmışken kadroya alınması gayet doğal . Ek olarak bu futbolcunun da performansından memnun olmayınca çok fazla seçenekte kalmıyor.

Devre arasındaki konuşmaları çok iyi hatırlıyorum . Samet ve / veya Kaan ' ın transferi olsa yine bu çocuk oynamayacaktı . Ancak , hoca açılmış olan puan farkına da güvenerek eldekilerle idare ederim dedi ve devam etti .

Anlamak neden bu kadar zor ya?
            Çünkü TEK HEDEF ŞAMPİYONLUKTU. TEK HEDEF.
            Herkes içten içe endişe ediyordu: Aman bu sefer ne gerekiyorsa alalım, RİSKE GİRMEYELİM, bir yıkımı daha bu camia kaldıramaz.

38 yıl 500 tane travma yaşamış bir camia, devre arasına 7 puan önde girmiş, medya, ülke aleyhine bombalıyor, şaibeler yaratılıyor, Edgar gitmiş, yok, n'apmalıydı hoca, stoper istemem Başkan, aslan gibi Ahmetcan var mı demeliydi kafadan?

Forum dahil herkes Ömür'e söverken, çocuk neredeyse yokolmak üzereyken hoca ısrarla oynattı, ISRARLA, Bakasetas'ı kesip yine oynattı, en kritik maçlarda oynattı, bak şimdi çocuk yeniden Avrupa'ya gidecek yine belki 12-13'e, genç oynatmak değil mi bu? Sana kalsa sene başında siler geçerdin belki.

Ama yok, hoca genç sevmiyor.

Ya sen hocaya genç kazanmak istiyorum dersen kazanır kardeşim. Adam açıkça sormuş, hakkaten anlamak bu kadar zor değil ya.

İstiyosunuz ki hoca salsın sahaya Emirhan'ı şöyle bir görelim boyunu posunu.
            En son Kaan Çetin tarafından düzenlendi; 25.05.2022, 15:04.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fikrim bu. Bu kadar.
              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Vallahi sene başında karşılaştığımız Molde'nin değeri 15 milyon euro yok.
                Ama adamlar bildiğin canımıza okudu.

Fiziki kapasitemizi arttırmadığımız sürece orada rekabet edemeyiz.

Yorum

• Bodo Glimt bir maçta Roma'ya 6 tane attı sanırım, neyi doğru yapıyorlar mesela buna bakmak lazım. Bizim elimizde Ronaldo olsa atamayız muhtemelen.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne yazık ki.
                    Ciddiye almadığım arkadaşa olmasın da, size hitaben söyleyeyim.

Gerizekalı bir sitenin verilerini kabul edip futbol yorumu yapmam.

Hadi yapalım, adamların değeri 97 bizimki 112. Uğurcan ile Waka'yı düş, sen daha düşük oluyorsun.

İkincisi, geçen sene Zagreb Avrupa'da 12 maç yapmış. Bir önceki sene 15 maç yapmış. Ondan önceki sene 12 maç.

Son üç senede neredeyse 40 maçları var Avrupa'da. Bizim kaç? 14. Neredeyse 3'te 1'i.

Ayrıca, Zagreb için öyle playofftan falan da değil ta 1. ön elemeden gelip gruplara kalmak alelade bir iş. 2 kere yapmışlar bunu.

geçtiğimiz Zagreb bizden kaç kat tecrübeli. Avrupa'da başarı istikrar işidir.

Sonra gelip bizi dümdüz ediyorlar geçiyorlar. Burada birbirimize küfrediyoruz
                    En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 25.05.2022, 15:49.

Yorum

• fernando.jpg

seri.jpg

siopis.jpg
                      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 25.05.2022, 15:34.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yorum

• 61SAAT SPOR SERVİSİ - Trabzonspor Kulübü dün görüştüğü ve Nwakaeme ile yine anlaşmaya varamadı.

TRABZONSPOR VERDİĞİ MAAŞI TEKRARLADI

Oyuncu ile yapılan görüşmede Trabzonspor Kulübü önceki teklifi olan 1,5 milyon Euro net maaş, 500 bin Euro imza parası ve 250 bin Euro bonuslu şeklindeki teklifini yineledi. Marek Hamsik'e de bu ücreti verdiğini ifade eden Trabzonspor yönetimi Nwakaeme'den şartları kabul etmesini istedi.

NWAKAEME SÖZLEŞME SÜRESİ VE ÜCRETTE İNDİRİME GİTMEDİ

Nwakaeme ise daha önce talep ettiği 3 yıllık sözleşme, bonus ve imza parası da dahil olmak üzere toplamda 3 milyon Euro’yu aşan talebini yineledi.

NWAKAEME İNDİRİME GİTMEDİĞİ SÜRECE ADIM ATILMAYACAK

Para ve sözleşme süresinde anlaşma sağlanamazken Trabzonspor Kulübü’nün Nwakaeme’nin indirime gitmediği sürece teklif yapmayacağı öğrenildi.

Yorum

• Haluk Ayyıldız [MENTION=19268]haluk[/MENTION]_ayyildiz
                            Fatih Aksoy Trabzonspor'a doğru..
                            ÖS 3:20 · 25 May 2022
                            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Anlamak neden bu kadar zor ya?
                              Çünkü TEK HEDEF ŞAMPİYONLUKTU. TEK HEDEF.
                              Herkes içten içe endişe ediyordu: Aman bu sefer ne gerekiyorsa alalım, RİSKE GİRMEYELİM, bir yıkımı daha bu camia kaldıramaz.

38 yıl 500 tane travma yaşamış bir camia, devre arasına 7 puan önde girmiş, medya, ülke aleyhine bombalıyor, şaibeler yaratılıyor, Edgar gitmiş, yok, n'apmalıydı hoca, stoper istemem Başkan, aslan gibi Ahmetcan var mı demeliydi kafadan?

Forum dahil herkes Ömür'e söverken, çocuk neredeyse yokolmak üzereyken hoca ısrarla oynattı, ISRARLA, Bakasetas'ı kesip yine oynattı, en kritik maçlarda oynattı, bak şimdi çocuk yeniden Avrupa'ya gidecek yine belki 12-13'e, genç oynatmak değil mi bu? Sana kalsa sene başında siler geçerdin belki.

Ama yok, hoca genç sevmiyor.

Ya sen hocaya genç kazanmak istiyorum dersen kazanır kardeşim. Adam açıkça sormuş, hakkaten anlamak bu kadar zor değil ya.

İstiyosunuz ki hoca salsın sahaya Emirhan'ı şöyle bir görelim boyunu posunu.
                              Hocam ben anlamamakta ısrar etmiyorum. Durumu daha iyi anlaman adına başakşehirdeki kadro yaş ortalamasını da yazdım. Hatta merak ediyorsan ilgili sitelerde de en genç yaş ortalamalarıyla , en yaşlı kadro yaş ortalamaları da paylaşılmış.

Hedefin şampiyonluk olması hususunda ve buna istinaden kadronun tecrübeli olmasına da tek kelimelik itirazım yok.

Benim itirazım olan kısım , ligin bitimine 3 hafta kala şampiyon olmuş takımın elindeki genç oyuncuların hiç birine süre vermemiş olması. Hadi lige başlarken HEDEFİN ŞAMPİYONLUKTU , hedefe ulaştıktan sonra neden oynatmadı diyorum?

Abdülkadir Türkiyenin en yetenekli oyuncularından biri ve Türk milli takımı görmüş bir futbolcu. Ve en önemli olan yer de TÜRK STATÜSÜNDE oynaması. Hoca tabiki bu adamı oynatmakta ısrar edecek. Kalede uğur , orta sahada dorukhan , eee 3. kim olacak ? Var mı başka yetenekli adamın ? O zaman edgar da sağlamdı.

Ayrıca genç oyuncularla şampiyonluğa oynanmaz mottosunu kim dillendiriyor anlamadım. 2010 / 2011 sezonunda kaç tane +30 adam vardı kadronda ? 2.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 25.05.2022, 16:29.

Yorum

• nwakaeme'nin köyüne dönme zamanı gelmiştir. teşekkür edip yollar ayrılmalı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X