Hadji de antalya ile 3+1 anlasmis sanirim yazik oldu djaniny elini kolunu sallayarak gidecek seneye satilip 3 de 1 fiyatina alinirdi hem yatirim olurdu hem yararlanirdik uzun sure antalya form tutarsa ciddi paralar kazanir bu isten..boyataya 2.5 bonservis vercegimizi yazmis ertan suzgun klup ile anlasilmis oyuncu karari bekleniyormus insallah olmaz..hem muzmin sakat hem o yasdaki adamin geri donusu olmaz sacmalamayiz umarim ne gerek var boyle riskli transferlere alistik oynatmadan milyonlarca ueroyu vermeye adamlara oyuncu kitligimi var anlamiyorum git cek kuzey ulkelerinden balkanlardan cekyadan 26 27 yaslarinda milli bir stoper al gel o maliyetlerle..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/futbolarena/stat...IVk1sLIJq_lfHw
Doğruysa yaralandım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ali naci küçüktür mide bulandırır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş benim ve bircok arkadaşımızin dile getirdiği şeyi söylemiş.
Oliveira ve Grilitsch mükemmel ama biz de Dorukhan-Siopis ve Doğucan var diyor.
Bakın dikkat ederseniz o bölge de biz de Hamsik var demiyor.
Veya o ikiliye karşı Hamsik ve Bakasetasin içinde olduğu bir üçlü saymıyor.
Yetenekleri diğerlerine göre kısıtlı Dorukhan-Siopis ve Doğucana güveniyor.
Aklın yolu bir. Bu iş sadece teknik-zeka işi değil.
Geçen sene Hamsik ve Bakasetasi göğe çıkarırken Dorukhan ve Siopisin yaptığı muazzam katkıyı yok sayamazsin.
Rakipler orta sahasına kimi alırsa alsın bizde de xxxx var diyip koşulsuz şartsız güveneceğimiz bir adam yok maalesef.
Koita, Trondsen ve Flavio gittikten sonra içersinde Alioskinin de olduğu 3-4 nokta hamle yapacağız inşallah. Buna inanmak istiyorum.
https://twitter.com/ellocobielsaa/st...1qhu5x2yQ&s=19
Yorum
-
İlk olarak EkremOcal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon şampiyonun ödeyemeği paraları bu küme düşme mücadelesi veren ufak takımlar nasıl ödüyor şaşıyorum doğrusu.
ali naci küçüktür mide bulandırır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarlon ülkeyi seçti, ona yapacak bir şey yok. Bu lige öyle adam getirmek kolay değil. Shakhtar sürekli Avrupa’da oynayan referans bir sıçrama tahtası olmasa oraya da gitmezdi. Biz de tercih edilmek istiyorsak öyle takım olmalıyız. Bizim ülkeye gelen para için geliyor. Eğer Avrupa’da sürekli bir hedefe oynayan takım olsak o zaman gelen futbolcu ülkeyi gözardı edebilir, takımın gücüne gelir ve çok daha uygun fiyata oynar.
Yorum
-
İlk olarak s.ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Avusturyalı onlibero gsye geliyorsa biz de alırdık. Şampiyon takım 3milyon Euro yıllık ücret bir oyuncuya veremez miydi ? Çok yazık oldu. Sezonun kaderini değiştirecek adam belki de. Ama helal olsun gsye kaz gelecek yerden tavuk esirgememek budur. Bizimkiler de paraları bantlasinlar. 100bin Euro 100bin euro pazarlığın sonucu bu oldu maalesef. Bu adama 3yil 10 milyon Euro yatırım yapsan 3 yıl sonunda 10a satamaz mıydın ? 26 yaşında adam. Yazık. Seneye hamsik emekli yine oraya oyuncu bakacaksın. Ah ah.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunanlilar ile cesmede konuştum düşmanlik falan hikaye bizim insanımız gibiler onlarda cesme trabzon fark etmez atalarımizin toprağı diyorlar. Bakasetasin trabzondan ayrılması zor yani insan evinden zor ayrilir. Birebir ilişkilerde dostluk var. Bize yunanli topçular iyi gidiyor mosourasi keşke alsak.En son ensarusta tarafından düzenlendi; 17.07.2022, 19:30.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFizik, hırs, mücadele, taktik disiplin olarak evet ama bu oyuncuların yanını süslemezsek çok yavan kalırız. Ben de hepsine güveniyorum ama rakip 11 kişi kapandığında o zaman teknik kapasitesi ve oyun zekası yüksek oyuncu aranır sahada. Bizim bu transferi yapmamız lazım ki takımın önü ile arkasını yapıştıralım. Yoksa uzun lig maratonunda takım ortadan ikiye bölünür. Bunların 3ü ve Berat da dahil hatta, hepsi bir grup. Baka-Ömür-Hamsik bir grup. Bunları yapıştıracak adam lazım. Dorukhan bir nebze yapabilir o işi ama yüksek seviyede daha teknik oyuncu gerekir.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız hep sakatlık geçmişi olan adamların peşinden gidiyorlar. Riskli iş. Seferovic yeni Falcao olabilir. Zaten sakat olmasa buralara düşmezdiler.
İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanirim o showman haric baskalari da yazmis. Ortada transferimiz olmadigi gibi bu itlerin guclenmesi delirtiyor beni. Has guzel 10.sirada gidiyorlardi
Valla 2 senedir kayıpta olmaları bile çok garip, gs her zaman işin içinden çıkabilen bir takım olmuştur.. bu sene gomiiiss diye bağıran spikerleri bol bol duyabiliriz hiç şaşırmam 25gol atarsa o puşt
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrt spor da son dakika geçti imza parası ile 4 ten aşağı değildir çok yüksek paralar ama biz talip olurken bizim muhabirler çok üst düzey turkiye ye gelmek istemiyor roma inter arsenal istiyor diyordu parayı verince alınıyormuş ama bu maliyetlere biz alamazdı k ki gs de sezon ortasında paralar ödenmedi muhabbeti doner
İlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim yönetim seneye şampiyon yapmayacağız sizi boşuna transfer yapıp para harcamayın diye tüyo mu aldı acep..bu sessizlik hiç hayra alamet değil..
Ya da "bu sene dinlenin çekilin kenara siz"Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok basit senin gelirlerin adamlarin gelirleri arasinda minimum 5 kat fark var ..daha stada isim sponsoru bulamadi sampiyon takim .senelik aldigin gogus reklami oynatmadigin adama 1 senede verdigin para kadar..kaldiki gaysey istanbul ezikleri arasinda su anda en iyi durumda olan borc durumunda da ..kuveytli sirket dev sponsorluk anlasmasi imzalamak icin gun sayiyor adamlarla bizde sonunda stad isim hakki icin de vestele kalacagiz korkum o ..
Kendisi holigandır adam da değildir kısacası
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bu 3 lü zaten beraber oynamaz. İşin normali bunların bir tanesinin oynaması yanında da oyunun iki bölümünü oynayan bir adam olması olur. Mevcut takımda ideal üçlü Dorukhan Hamsik Ömür üçlüsü olur bence ama bu üçlü ne kadar verimli olur bilmiyorum. Hoca Hamsikten vazgeçmez. Ben de Dorukhanin bu hırsı varken ondan vazgeçmek istemem. Orada nasıl bir yapı olacak bilmiyorum. Oraya kaliteli bir adam alsınlar da sonrası halledilir artık. Olmazsa olmazımiz bu.
Yorum
Yorum