Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    madem oyuncu satışı istenildiği gibi olmadı Beratı Hull Citye satabiliriz, bizimicin pek bir kayıp olmaz.
    Hatta kazanç olur

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Antalya maçında staddaydım. Aciz kelimesi bile karşılamaz durumumuzu. Çok fena ezildik. Uğurcan'ın ekstra performansı ve rakip futbolcuların beceriksizliği sayesinde yenilmedik.

En az 5-6 maçta böyle ezildik ikinci yarı. Bana göre Uğurcan olmasa asla şampiyon olamazdık.
      Antalya maçı şampiyonluk maçı değerlendirme dışı tutuyorum. Ki aciz durumda sayılmaz.

Beklentileri ve tanımlamaları farklı yapıyoruz. İyi oynamadık ayrı aciz duruma düşmek ayrı.

Biraz abartıyoruz.

Gs maçının ilk yarısı çok kötüydük. -stadyumdaydım- O oyuna rağmen yenileceğimizi düşünmemiştim. Yukarıda arkadaşlarım dediği gibi bu takım kolay kolay yenilmez. Aciz duruma ise ligde hiç düşmez.

Yorum

• Orta sahada kalite, hücumda sayısal eksiğimiz var. Rakipler çok geniş kadrolar kuruyorlar. Biz 3 kulvarda giderken o hamleleri yapmazsak olmaz.

Yorum

• En büyük sıkıntımız orta saha … Antalyada ki fernando fırsattı ama değerlendirilemedi. Bek çok defomuzu yamayacak adamdı. Sağ stoper, hücum bölgesi … bir şekilde yürürsün. Ama orta da çok zayıfız. Oyun için de aktif top sürecek pas bağlantısına katkısı olacak birisi lazım. Hamsik sahada olacaksa hem siopis hem de dorukhan aynı anda sahada olmalı. Mevcut kadroda en kolay çözüm bu.
          Join the dark side ...

Yorum

• Kulübümüz sağ stoper için Erik Sviatchenko ve Christian Kabasele ile görüşüyormuş. Trabzonspor için hangisi hayırlı ise o alınır inşallah. Orta alan için adı geçen Florian Grillitsch'i alırsak harika olur herhalde. Hücuma da hamle oyuncusu olarak Güven Yalçın alınabilirse alternatifli güzel bir kadro oluşmuş olur.

Yorum

• bahsi geçen iki stoperde vasat. listede ki adamları alamayınca maalesef vasatlara yöneldik. kulüp taktik değiştirip 23-25 aralığında isimsiz ama yetenekli stoperlere yönelmeli. bir kim man jea de biz bulalım olmuyor mu…

Yorum

• Djanny 2.2 yi kesinlikle hakediyor..şuanda kilit çözmede en aranan adamımız..
                stoper konusunda artık aceleye gerek yok fırsat transferi kovalasınlar..
                CL ye Densvil Hugo hazırlanmalı..
                Kuassi kalmalı..hatta Koita bile kalmalı..masrafa gerek yok..
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Benteke mi, Batshuayi mi desem?

Yorum

• Gidin özür dileyin, biz bu işi beceremedik deyin, tutun kolundan getirin sağ stopere koyun.
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Geçen yıl sene başında çok mu iyi bir kadro kurduk? Bence hayır. Rakiplerimiz ne adamlar aldılar. Bjk şampiyonlar ligi kadrosu kurdu. Pianiçler falan havada uçuştu. Gs’nin gençleri 10 yıla damga vuracaktı. Fb uçacaktı. Ama biz şampiyon olduk. Bir kere deneyip başarılı olduğumuz yolu asla bırakmamalıyız. Rakiplerimiz bizi hem transferde hem yönetim ve oyun anlayışında taklit ediyor, kopyalıyor farkında bile değiliz. Adamlar bizim bulduğumuz yöntemleri bizden iyi kullanıyor. Başarıyı bulduğumuz yolda ısrarla yürümeliyiz
                      Adamları adam ettik resmen. Gecen sene biz 2. kampa gittigimizde bjk Sergenle yeni sozlesme imzalamisti. Sonra tabi patladilar. Bu sene istanbulundan anadolusuna herkes kampa oyuncu yetistirme derdine dustu. Bu noktada da ulkeye onculuk ettik.

RNE-L22 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benteke mi, Batshuayi mi desem?
                        Sörloth deriz. Tabii ki benteke. Batsuhayi kim?

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benteke mi, Batshuayi mi desem?
                          benteke bonservisli batshuayi kiralık olur muhtemelen. uzun vadede batshuayi kısa vadede benteke. gelmeden hangisinin verimli olacağını bilemeyiz. son vuruştan dolayı benteke biraz önde olur.

Yorum

• İlk olarak ardesenli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            benteke bonservisli batshuayi kiralık olur muhtemelen. uzun vadede batshuayi kısa vadede benteke. gelmeden hangisinin verimli olacağını bilemeyiz. son vuruştan dolayı benteke biraz önde olur.
                            Batshuayi de bonservisli gelecek gelirse, öyle yazılıyor.

Yorum

• Bu sene özellikle Championship'i takip edeceğim. Hull City denen ucube takımın küme düşmesi beni şampiyonluk kadar sevindirir

Yorum

• Valla bjk ve gsnin bu yıl iyi olmasını istiyorum. Fenerbahçenin kahru perişan olduğu her olaya okeyim. Bizim zaten 2-3 eksiğimiz kaldı onun dışında okeyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X