Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne tıkırtı var ne sıkırtı maalesef.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• Fiorentina ve Sporting'in ilgisine rağmen Baka bizde kalmak istiyormuş. Kalmak isteyeni asla satmam ben olsam.

Yorum

• İlk olarak 4 3 3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu sene özellikle Championship'i takip edeceğim. Hull City denen ucube takımın küme düşmesi beni şampiyonluk kadar sevindirir
        Olmayacak dua ya amin demek olur. Hull büyük bir şehir, yorkshire bölgesinde potansiyeli olan 2-3 kulüpten biri. Seri ve Sayedamesh championship üstünde oyuncular. Alt yapısı ve scout ekibi iyi sayılır.

Robertson
        Maguire
        Bowen ve son olarak Keane Lewis Potter premiershipe verildi.

Bende Hull da kalıyorum, düşmesini istemem �� Sota nin ilk maçına gittiğimde üzerimdeki Trabzonspor formasını gördüğü zamanki tepki yi görseniz sizde Sotanin başarısını isterdiniz.

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fiorentina ve Sporting'in ilgisine rağmen Baka bizde kalmak istiyormuş. Kalmak isteyeni asla satmam ben olsam.

Baka kotu topcu degil. Lakin hucumda dinamizmi, etkinligi gectigimiz sezon bircok macta beklentilerin altinda kaldi. Belki oynadigi mevki, rol de buna sebep olmus olabilir. Bir macta cok guzel gol atti, asist yapti, pas atti ile olmuyor bu isler. Istikrarli olmasi lazim. Zati cok uretken olamayan, extra isler yapamayan orta sahamizda baka da gununde degilse skor bulmakta cok zorlaniyoruz. Sadece 35 yasindaki hamsik yetmez. Gectigimiz sezon nwakeme bu eksikligi extra isler yaparak bir nebze kapatti. Ya bu sezon ne yapacagiz. Baka gitsin kalsindan daha da onemlisi kim olur bilmem am extra isler yapan birini bulmak zorundayiz bu bolgeye.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olmayacak dua ya amin demek olur. Hull büyük bir şehir, yorkshire bölgesinde potansiyeli olan 2-3 kulüpten biri. Seri ve Sayedamesh championship üstünde oyuncular. Alt yapısı ve scout ekibi iyi sayılır.

Robertson
            Maguire
            Bowen ve son olarak Keane Lewis Potter premiershipe verildi.

Bende Hull da kalıyorum, düşmesini istemem �� Sota nin ilk maçına gittiğimde üzerimdeki Trabzonspor formasını gördüğü zamanki tepki yi görseniz sizde Sotanin başarısını isterdiniz.
            usta bi gün gelsem beni antremana götürürmüsün şu şota ile bi resmim olsun isterim. çubuklu forma ile gelirim ligler başladığında .. 4 saat mesafedeyim ama olsun
            County of Essex

Yorum

• Gs seferoviç ve joao pedro’yu alırsa önemli iş yapmış olur. O pedro bizim jaja muadili bir adam çok etki yapar ligde.

Tabi savunmaları zayıf kaleleri de zayıf..
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Grillistch / leo dubois - Gs diyorlar
                En son ensarusta tarafından düzenlendi; 17.07.2022, 18:02.

Yorum

• Benteke denilen adam süper ligde herhangi bir takımda 7 golü geçemez geçiniz bu işleri...
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Doğruysa yaralandım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 17.07.2022, 18:13.

Yorum

• Kelle başı 3er milyon euro maaş dağıtıyorlar alırlar istediklerini. Biz kılı kırk yarıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        https://twitter.com/futbolarena/stat...IVk1sLIJq_lfHw

Şerefsiz gayse tabiki doğruysa aldıkları topçuya bak biz rüyamızda görürdük zaten.
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• Lyonun sağ bekini de almış Gs. İyi topçuya benziyor.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fiorentina ve Sporting'in ilgisine rağmen Baka bizde kalmak istiyormuş. Kalmak isteyeni asla satmam ben olsam.

Gerçek öz evlat bakasetas.Yusuf yazıcı gibi koşarak gitmek istemiyor

Yorum

• 3 milyon Euro maaş veriyorlar, biz baş edemeyiz yapacak bişey yok..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Grillistch / leo dubois - Gs diyorlar
                                futbol takım oyunu hocam

teknik adamın vasat ise oyuncularla işi bir yere kadar çözebilirsin

jesus -sistem-transfer üçgeninde fb yi daha avantajlı görüyorum, yapılan transferlerden verim almak konusunda jesus avcı ile birlikte ligin en iyisi denilebilir,verim almak derken misal şenol güneş te oyunu yükselterek oyuncudan verim alabilen bir hoca,cenk tosun u 23 milyon avroya sattırdı,burak yılmazı futbola döndürdü,misal

gs de okan burukun bir sistemi olmadığı için transferler işe yaramayacak

bjk de valerian ismail in bir sistemi var ama buda küçük takım sistemi olduğu için başarılı olamayacak

yarış 2 takım arasında olur bu sezon : trabzonspor ve fb buda city liverpool yarışmasına benzer ,city biz oluyoruz tabi
                                TEKKEBALL

Yorum

Yükleniyor...
                                X