Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3 milyon Euro maaş veriyorlar, biz baş edemeyiz yapacak bişey yok..
    Iste bu sebeple bizim transferde hata luksumuz yok denecek kadar az diyoruz. Koita, yunus malli, yusuf erdogan......v.s gibiler dar butcemizi iyice asagi cekti. Bir kere aldigimiz oyunculari satamiyoruz. Kiralayamiyoruz. ustune maasi verip zor kiraliyoruz. Bu islerde basarili degiliz. Her hamlemiz cebe sariyor. Bizi de alistirdilar bu islere tepki bile veremiyoruz dogal karsilar olduk. Bi ara bir yonetici vardi adrian, henrique v.s iyi pazarlamisti o zamanki sartlara gore. Boyle birini bulmak lazim.
    En son ensarusta tarafından düzenlendi; 17.07.2022, 18:31.

Yorum

• Yüksek maaş ve İstanbul kozları var ellerinde. Biz bunu aşmak için Avrupa’da sportif başarı yakalamalıyız. Tanınırlığımızı artırmamız lazım.

Yorum

• Yunanlilar ile cesmede konuştum düşmanlik falan hikaye bizim insanımız gibiler onlarda cesme trabzon fark etmez atalarımizin toprağı diyorlar. Bakasetasin trabzondan ayrılması zor yani insan evinden zor ayrilir. Birebir ilişkilerde dostluk var. Bize yunanli topçular iyi gidiyor mosourasi keşke alsak.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          https://twitter.com/futbolarena/stat...IVk1sLIJq_lfHw

Doğruysa yaralandım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Gerçek yalan bilmem ama bu herif çok sallıyor... bu ya da başkalarına göre Gueye de tamamdı, şımarık conconlar sever böyle boş işleri
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bitik ogloslarin orta sahasi bile level atladi gecmis olsun. Isimiz cok zor acikcasi. Topal Boyata`yi becerip cozebildik mi
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Yalnız hep sakatlık geçmişi olan adamların peşinden gidiyorlar. Riskli iş. Seferovic yeni Falcao olabilir. Zaten sakat olmasa buralara düşmezdiler.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gerçek yalan bilmem ama bu herif çok sallıyor... bu ya da başkalarına göre Gueye de tamamdı, şımarık conconlar sever böyle boş işleri
                Sanirim o showman haric baskalari da yazmis. Ortada transferimiz olmadigi gibi bu itlerin guclenmesi delirtiyor beni. Has guzel 10.sirada gidiyorlardi
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Abdullah Hoca sağ stoper için acele etmiyor demek ki.

Onun için yönetim de kılı kırk yarıyor bundan böyle bir sonuç çıkar.

Geçen seneye göre İstanbul köpekleri iyi kadro kurdular.

Bu sene çok farklı geçecek gibi duruyor

Biz 2-3 net hamle yaparsak çok iyi olacak, eksiklerimiz kabak gibi ortada bakalım neler olacak hayırlısı.
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gerçek yalan bilmem ama bu herif çok sallıyor... bu ya da başkalarına göre Gueye de tamamdı, şımarık conconlar sever böylke boş işleri
                    Trt spor da son dakika geçti imza parası ile 4 ten aşağı değildir çok yüksek paralar ama biz talip olurken bizim muhabirler çok üst düzey turkiye ye gelmek istemiyor roma inter arsenal istiyor diyordu parayı verince alınıyormuş ama bu maliyetlere biz alamazdı k ki gs de sezon ortasında paralar ödenmedi muhabbeti doner

Yorum

• Arkadaşlar gs grillitsch i aldı, biz de kaan ayhanı açıklarız diye umuyorum. bence misilleme transferi bu
                      2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                      2021-2022
                      ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Bizim gazeteciler neden haber yapmaya korkuyorlar ? Haber yapmaya korkuyorsalar başka meslek yapsınlar. Ayar oluyorum şöyle transfer bitme noktasına gelip hepsinin aynı anda tweet atmalarına. Bu mu gazetecilik ?
                        TRABZONSPOR
                        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar gs grillitsch i aldı, biz de kaan ayhanı açıklarız diye umuyorum. bence misilleme transferi bu
                          Sorma bütün haber siteleri girdi maalesef.

Türkiye liginin üzerinde bir oyuncu aldılar.

Bu transfer döneminde en çok üzüldüğüm transfer oldu bizim almamız imkansızdı ama olmasını çok isterdim.

Hayırlısı olsun.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Grilitsch transferini daha önce hiçbir futbolcu transferini istemediğim kadar isterim. Bizi sağ stoper oyun kursun mevzusundan kurtaracak mesele bu. Grilitch-Dorukhan-Hamsik-Baka-Ömür rotasyonu bizi gruplardan bile çıkarabilir. Galatasaray pazarlık malzemesi olsun lütfen...
                            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                            Özkan Sümer

Yorum

• Allan’ı alsak rakipler kimi alırsa alsın derim Bizimki hazır takım, yine vura vura gideceğiz ama film sahadaki futbolun dışında kopacak. Bizim sahada daha da güçlü olmamız lazım. Sahada güçlü olamazsak bizi kaynatırlar arada. gsnin yarışta olması iyidir ayrıca, fener her türlü naneyi yer bu sezon, baş başa kalmayalım.

Yorum

• Grillitsch haberi doğruysa yönetime çok kızarım. ş. liginde oynuyorsun bir şekilde getir bonus vs ile. Takım oyunu bir yere kadar. Geçen sene takım oyunu oynadık birlik beraberlik vs tamam da ligi bize uğurcan, hamsik, nwakaeme, cornelius gibi kaliteli isimler kazandırdı. geçelim abi boş işleri, biraz para vereceksin, 2-3 kaliteli, sınıf atlatacak oyuncun olacak eğer ş. liginde oynayacaksan.

Yorum

Yükleniyor...
                                X