İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Álvaro Fidalgo, 28, İspanya ➤ CF América, 2021'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 9.00 mil. € ➤ * 9 Nis 1997, Oviedo, İspanya
Kop gel oğlum 15 milyon euroya.
Mady Camara, 28, Gine ➤ PAOK Selanik, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 7.50 mil. € ➤ * 28 Şub 1997, Matam, Gine
Sende 10 milyon euroya tamamsın koçum.En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 20.06.2025, 12:45.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSikani göztepeye yolla, sezon sonu Romulo gibi patlama yapar...
Onuachu bu paralara gelmesin...
Aynisini Tony, Savic ve Visca (sözlesme uzatatilirken) dedik...
Bizim Yönetimde akıl olmadığı için şu an yapabilecekleri her türlü delilikleri merakla bekliyorum.En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 20.06.2025, 12:40.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDraguş ve Arda'yı kiralık göztepeye vereceklerini düşünüyorum Onuachu transferine karşılık.
Bizim Yönetimde akıl olmadığı için şu an yapabilecekleri her türlü delilikleri merakla bekliyorum.
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHafızaları tazeleyelim, geçmişte de bu tarz transferleri,bankalar birliği anlaşması yapılmasını eleştirdiğimizde bunları savunan ve"muhasebeci"lafını ağızlarına dolayanlar vardı.
Sonra Trabzonspor borçlardan dolayı Avrupa Kupalarından men cezası aldı,transfer yasağı yedi.
Kulübün muhasebesini sorgulamaktan geri durmamak Trabzonspor'lunun asli görevidir.
Atl. Madrid ŞL'de geçen yıl çeyrek final oynarken, kulüp değerini +12,0% yükseltmekle övünüyor (Kaynak: Deloitte Football Money League 25').
PSG, Mbappe'yi satıyor. Parayı gidip on dokuz yaşındaki Neves, Doue'ye veriyor.
Bunlar gider Mersin'e, bizimkiler de tersine... Benim stoper adayım Hugo, orta sahaya da Bakasetas gelsin. Bonservis, imza parası, 3'er Milyon'dan üçer yıllık da sözleşme...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.06.2025, 12:59.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Futbol aklının olduğu hiçbir kulüp,sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalan 31 yaşındaki ortalama bir santrafor için bu parayı ödemez.Mesele Onuachu'nuın alınması değil,Ağustos'ta elinde kalmaması için 1-2 M.Euro'ya So'ton'un satmaya mecbur olduğu adam için bu parayı vermek.Futbol aklı olmayınca böyle oluyor.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Pedro nun yerine Polonya ligi Lech Poznandan Portekizli sagbek Joel Pereira, Tff 1.lig Esenler Erokspordan Furkan Orak, Yunan ligi Aek dan Yunan sagbek Lazaros Rota bu ucu dusunuluyor. Rota icin yapilan ilk teklif reddedilmis. Portekizli sagbek icin gorusmeler baslamis. Oliver Sonne sagbeke ocak ayinda gundeme geldi yazildi. Simdilerde hicbir yerde gecmiyor adi, instagramda bir sayfa yazdi belki de twitterda da yazan vardir. Bana pek gercekci gelmiyor o isim.
Yorum
Yorum