Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• onaçu, wakayeme, visca, cornelius.

bu adamlar sadece türkiye başta olmak üzere dandik liglerde şov yapan isimlerdir. wakayeme, visca, onaçu o kadar gol atmasına rağmen niye hiç bir üst düzey takımdan teklif alamadılar kariyerleri boyunca.

işte türk liginin ne kadar vasat olduğunu görebiliyoruz.

ben olaya bu açıdan bakarım.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Klubun bugun ki durumda olmasinin ana sebebi muhasebicimisiniz siz diyen taraftarlardir bu kafanin takim falan zerre umrunda degildir kisisel egolarimizi tatmin etmek adina takimin anasinin bellenmesine goz yummayacak kadar duyarliyiz.bitmedi gittiler forumda adam gelsinde nasil gelirse gelsin adam fm oyununda bu kadar rahat davranmaz vay efendim gecen sene banzaya 4 milyon verilmisde adam bulunamamista bilmem ne bir yanlisi baska yanlisla kapatmaya calisiyorlar bu da ayri aptallik.kimse kume dusmus takimin forvetine ustelik o yasta sozlesme bitimine 1 yil kalmisken o paralri vermez bonus monus araplar bile girmez bu ise zaten adamin taliplisi de yok kendiaini de minimum 2 milyon avro verilse o maliyetlerle yada bir tik ustune ramulo alinir ilerde de para kazanilir klubun parasi cop olmaz.ha sunu da soyleyeyim ben iyimser dusunuyorum bunlarin bile bu kadar aptallik isine girebileceklerini yarali goze parmak sokar gibi indiragandi isine kalkisabileceklerini dusunmuyorum 8 ler havada ucusacak daha altina alindiginda basariymis gibi gosterilecek diye dusunuyorum..yazik gunah oyuncuyu kafalasan bile yeter gelmesi icin gelmiyorsa tursusunu kursunlar ikinci ligde oynasin bedavaya alamadin hadi maksimum verilecek rakam 2 milyondur adam seneye bedava ulan alamiyormusun 1 senelik bir adam yerine ligde sampiyonluk sansin yok avrupada yoksun cik sikanla oyna birini daha kirala 1 yilligina o kadar verecek paran varsa takimin beyni yok git 8 numaraya göm hicbir yonetim bu kadar aptalca salakca hamleler yapmaz istemedikten niyet kotu degilse yeter artik millet billur geciyor resmen bizle su butceleri samsuna alanyaya falan versen her sene ilk 4 e oynarlar ayip artik..
      En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 20.06.2025, 10:27.
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Acilen transfer yasagi gelmeli..hic transfer yapmayip kadroyu tutsak yine 4. oluruz

Bunlar yine bir kamyon para harcayıp kaliteyi düsürecekler
        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçen yıl forvet bulamadık... bulamadık yani sezonu Enis destan la açtık şimdide sikan la açalım diyorsunuz iki gün sonra tekke istifa sesleri gelir başkan hepimizin başkanı tek benim değil maalesef şu an o var ben Paul un 5 e gelmesine karşı değilim bonuslar başarı bonusu inş olur
          Sikana 6 milyon euro neden verdik hocam o da eleştirilir.Biz Sörloth,Cornelius tarzı cüsseli,güçlü forvetler seviyoruz.Sikan bu profilde bir oyuncu değil.Topu getirirsen golü atar ama rakip savunmayla boğuşması mümkün değil.Kanat-forvet desen kanat için yeteneği kısıtlı.Oynatmıyorsak eğer satalım.Yedek kulübesinde oyuncu gelişmez.

Yorum

• Bunlar Ekubanida geri alir demedi demeyin..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Bu hainlerden kurtulmadigimiz surece burnumuz boktan cikmayacak.muhasebecisiniz diyenler gecen sene waka savic viscayla uzatma barisic lunsdram transferlerindeki maliyetlere de karsi cikmistik yanilmadik adamlarin taliplisi yok talip olunanlarinda prasinin yarisini bile vermiyorlar.erto ve avenesi camiayi iyi cozmus adam gelsinde nasil gelirse gelsin derdinde en az bu camianin yarisi trabzon taraftari futbolu bilirmis o da eskidendi yeni yetmelerin ozellikle cogunun futbolu bildigi de gerceklerinden de haberleri yok..
              En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 20.06.2025, 12:23.
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bunlar kripto değilse bir şey bilmiyorum.

Yorum

• Nwakeme 36,Visca 35,Onuachu 31.

Tekke'nin dilinden düşürmediği ön alan baskısını yapacak yiğitler bunlar mı?

Öyleyse takıma önce iyi bir Kardiyolog transfer etmek lazım.
                  En son Larking tarafından düzenlendi; 20.06.2025, 10:40.
                  DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nwakeme 36,Visca 35,Onuachu 31.

Tekke'nin dilinden düşürmediği ön alan baskısını yapacak yiğitler bunlar mı?

Öyleyse takıma önce iyi bir Kardiyolog transfer etmek lazım.
                    Tekke hocamın bir gücü yok. Önüne ne koyarlarsa onlarla birşey yapmaya çalışacak koltuğundan olmamak için. Son haftalarda gençleri bile oynatmadı kötü sonuç alırım da koltuğumdan olurum diye.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• O değil de o zaman bugün de "Artık Trabzon'lu Visca izleyeceksiniz" diyen Edin ile neden sözleşme uzatıldığını konuşalım. Savunulacak mantık dahilindeki sebepleri merak ediyorum.

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

İlk olarak Estragon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yiyin efendiler yiyin.

Yazık.
                        En son Estragon tarafından düzenlendi; 20.06.2025, 11:33.

Yorum

• İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunlar kripto değilse bir şey bilmiyorum.
                          Kesinlikle başka izahı yok.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            onaçu, wakayeme, visca, cornelius.

bu adamlar sadece türkiye başta olmak üzere dandik liglerde şov yapan isimlerdir. wakayeme, visca, onaçu o kadar gol atmasına rağmen niye hiç bir üst düzey takımdan teklif alamadılar kariyerleri boyunca.

işte türk liginin ne kadar vasat olduğunu görebiliyoruz.

ben olaya bu açıdan bakarım.
                            Hocam bakış açınız doğru ancak bu adamların kalitesizliğinden değil de , direkt olarak bu futbolcuların tamamının temposuz isimler olmasından kaynaklanıyor. ( Visca ' nın bir bölümlük performansı hariç )

İngiltere , İspanya , İtalya , Fransa , Portekiz vb liglerde oyunculardan beklenen şey ile Türkiye liginde beklenen şey farklı.

Bu Türkiye liginin vasat olmasından mıdır yoksa herkesin lig dinamikleri içerisinde oyunculardan beklediği şeylerin farklı olmasından mıdır orasına da sen karar ver .

Benim gibi bir kaç kişinin daha Onauchu ' yu istememesindeki neden de budur .

Yorum

• Sikan iyidir kötüdür bilmem . Ancak adamı kendi bölgesinde 3 maç üst üste oynatmadan , çöp ilan ediyorsak oyuncuda değil taraftar olarak bizde problem vardır .

Adama kariyeri boyunca toplam 13 maç sol kanatta görev verilmiş . Bunun 8 tanesinin altında Trabzonspor imzası var .

Kariyeri boyunca 6 maçta on numara bölgesinde oynamış , bunun 4 maçı Trabzonsporda .

Ve bu adam profesyonel kariyeri boyunca toplam 172 maçta oynamış.

Şimdi bu istatistiklere göre , sorun adamda mı ? Yoksa bizim adamı her yerde kullanmaya çalışmamızda mı ?

Sikan sadece bu sezon , bizim son 10 senede çıkmış olduğumuz Şampiyonlar ligi maçı sayısından fazla Şampiyonlar liginde maça çıkmış ama hoca bu adamı değerlendirirken Ali Şahin , Arif boşluk ile kıyaslıyor .

Sabredemeyeceksek , almayalım hocam genç oyuncu.

5 maç üst üste birini izlemeden hemen gönderelim diyoruz . Biz akıllanmayız.

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geçen yıl forvet bulamadık... bulamadık yani sezonu Enis destan la açtık şimdide sikan la açalım diyorsunuz iki gün sonra tekke istifa sesleri gelir başkan hepimizin başkanı tek benim değil maalesef şu an o var ben Paul un 5 e gelmesine karşı değilim bonuslar başarı bonusu inş olur
                                Geçen yıl forvet bulamadıysak 8 i geçen sene verseydik,
                                Pahalı diye almadık, almadık derken bunu biz yapmadık bu Brütüsler yaptı,
                                Sonra 6 milyona Sikan aldı, biz mi aldık, biz mi çöp durumuna getirdik,
                                Sikan la açalım diyoruz evet, çünkü ona da bu başkan inandı, güvendi aldı,
                                Dev forvet istiyorsan silah mı dayadılar da Sikan ı aldı,
                                Onaçu ya 8 verseydi bu kadar isyan çıkmazdı,
                                Hem geçen yılı forvetsiz geçirmez belki ilk 4 te olurduk, hemde Sikan a verdiğimiz 6 milyon cebimizde kalırdı.

İki ucu b.klu deynek değil, deyneğin her tarafı b.klu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X