visca bitik ölmüs bos kaleye bile gol atamiyor. Bu sezon takimi hep eksik oynatdi. Futbol viscayi birakmis viscada futbolu biraksin artik !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sürekli söylüyorum ama yine tekrar etmek istiyorum arkadaşlar transfer dönemindeyiz ve her transfer dönemi olduğu gibi bu transfer dönemi de oyuncularımıza hayali birçok transfer teklifi gelecektir.
İki haftadır Uğurcan şu paraya gidiyor diye haber yapılıyor fakat kulübe resmi teklif dahi gelmemiş Uğurcan için monacodan.
Yani kadroda herkese teklif var herkes satılıyor algısı tamamen uydurma.Menajerin biri komisyon almak için şu fiyata oyuncuyu pazarlarım dediğinde medyada oyuncuya bu fiyatta teklif var yazılıyor fakat karşı kulübün teklifle alakası bile yok.
Batagov ve Uğurcan haricinde arap takımları hariç mendy ve zubkova dahi 10+ teklif gelmez pedroya bile gelmedi zaten.Belki 10 a yakın olur ama onda da kulübe ve kendine pay maddesi var mendyde.Oradan da pek bişey beklemesin kimse.Zubkovun ve mendynin kendisine de zaten epeyce bonservis verdik.
Uğurcan ve batagov dışında hatrı sayılır bir para kazandıracak oyuncu da yok malesef kadroda.Elimizin bollaşmasınin tek yolu arap piyasasına oyuncularımızı iyi servis edebiliyor olmak.En son Macellan tarafından düzenlendi; 17.06.2025, 14:26.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferlerden önce bir kaç tane satış 4-5 tane de fesih gelmesi lazımAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Başkanın söylemleri enteresan şekilde bende karşılık buldu , Medyada bahsi geçen oyuncuların gündemimizde olmaması gayet iyi , Onuachu - Romulo - Tuanzebe fena isimler değil bunların 1-2 tık üzerinde de 3 orta saha alınırsa transfer sezonunu başarılı sayarım. Bu kadro şampiyon olur mu bilmem hatta çok çok zor ama yukarılarda bitirir ve Avrupa kupalarına katılır. Gs- Fb makasının açılmasını da açıkladı biz şampiyon olduğumuzda aramızda 10 milyon fark vardı dedi şuan fark 200 milyonu buluyor , çok doğru rakiplerin gelirleri inanılmaz arttı bizde bu konuda doğru yoldayız gelir getiren projeler gayri menkul vs ileride bu makası kapatmamızı sağlar. Ben tatmin oldum , şayet konuşulanlarla eylemler birbirini tutarsa sorun yok bekleyip görelim bakalım.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
Visca, Lunstram, Ozan, Nwakeme, Okay, Barisic hatta Savic fesih edilmeli, kalacaksa be Nwaekeme kanatları yedeklemek için kalabilir, birde Stoper düşünülmüyorsa Savic,
Adanadan Maestro, Alanyadan arnavut sağ bek, Rumolo, Da Costa, iyi bir 8 numara ile az maliyetli bir kadro kurulmalı, bizim ara transfer dönemi oyuncu tutturma oranımız daha yüksek, devre arası duruma göre 1-2 takviye daha yapılabilir.
Uğurcan, Mendy, Batagov, Zubkov 50 ye satıp başkan kaçadabilir, sanki bana plan böylemiş gibi geliyor.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence hepsini satacaklar
zupkov,mendy,batagov .
sonra saçma sapan adam alacaklar
3 lü oynatacağı kesin
----------------transfer--------------
-----tuanzebe---savic----salih/arda-----
diego-------jabol------sangare---???--mustafa
---------romulo------onuachu--------------------
gibi birşey düşünüyorlar
Bu kadro dorduncu olur!
Transfer yasagi gelirse yine dorduncu olur !
Yorum
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevisca bitik ölmüs bos kaleye bile gol atamiyor. Bu sezon takimi hep eksik oynatdi. Futbol viscayi birakmis viscada futbolu biraksin artik !
Aslında problem daha karmasik visca (bitik!) mac basi 10 pozisyona girip kaciriyor bitik olmayanların cogusu pozisyona giremiyor!
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıklamaları dinlemiyorum,sosyal medyadan takip ediyorum.Anladığım kadarıyla Tuanzebe geliyor,Romulo'ya talibiz ama çok para istiyorlar.Diğer adı geçen herkes aslında yokmuş.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Sermaye arttirimi sonrasi borcun 2 milyar tl seviyelerine inecegini soyluyor bir ara forumda bile borcu sifirladigini dusunenler vardi.bir de utanmadan borc sampiyon oldugumuzda 35 milyon avroydu simdi 200 diyor bu arada odendigi soylenen borcun paraninda haddi hesabi yok,yani bunun aciklamasi avciyla birlikte klubun icinden gectik utanmadan soyleyebiliyor birde..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Bu adam bu kulüpten defolup gitmediği sürece Trabzonspor benim için yok hükmünde, sezonun ortasında karar verip futbol ile alakası kalmamış Visca ile sözleşme uzatan adamın Trabzonspor'u düşünüyor olma ihtimali yok, Trabzonspor tarihinde hain başkan diyebileceğimiz kişi bu, Trabzonspor başkanı değil hükümetin belirlediği, o koltuğa oturtarak Trabzonspor'un içini oydukları piyon, bugüne kadar o koltukta oturan en rezil kişilik..En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 17.06.2025, 15:49.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle#Dik oyna
Yorum
Yorum