Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tekke hocamın bir gücü yok. Önüne ne koyarlarsa onlarla birşey yapmaya çalışacak koltuğundan olmamak için. Son haftalarda gençleri bile oynatmadı kötü sonuç alırım da koltuğumdan olurum diye.
    Fatih"Susan"Tekke.
    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• 2025-2026
      Feda sezonu
      Hayallere veda sezonu
      Eserinle övün Mr. Erto
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Kop gel oğlum 15 milyon euroya.

Mady Camara, 28, Gine ➤ PAOK Selanik, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 7.50 mil. € ➤ * 28 Şub 1997, Matam, Gine

Sende 10 milyon euroya tamamsın koçum.
        En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 20.06.2025, 12:45.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Sikani göztepeye yolla, sezon sonu Romulo gibi patlama yapar...

Onuachu bu paralara gelmesin...

Aynisini Tony, Savic ve Visca (sözlesme uzatatilirken) dedik...
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sikani göztepeye yolla, sezon sonu Romulo gibi patlama yapar...

Onuachu bu paralara gelmesin...

Aynisini Tony, Savic ve Visca (sözlesme uzatatilirken) dedik...
            Draguş ve Arda'yı kiralık göztepeye vereceklerini düşünüyorum Onuachu transferine karşılık.

Bizim Yönetimde akıl olmadığı için şu an yapabilecekleri her türlü delilikleri merakla bekliyorum.
            En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 20.06.2025, 12:40.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Jeremie boga? 10 milyon?

Yorum

• sözleşmesi bitiyormuş Onachu ayarın bedava forvet.
                En son faysal tarafından düzenlendi; 20.06.2025, 12:47.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Draguş ve Arda'yı kiralık göztepeye vereceklerini düşünüyorum Onuachu transferine karşılık.

Bizim Yönetimde akıl olmadığı için şu an yapabilecekleri her türlü delilikleri merakla bekliyorum.
                  Bogaya 10 milyon vereceklermiş mesela

Yorum

• bedava sağ bek al çalıştır.

Yorum

• Açtım youtube u
                      Çile bülbülüm Çile dinliyorum

Yorum

• Ben onuachuya verilen 8 milyona acımam, okaya ozana lundstrama verilen 800 bine acırım…
                        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hafızaları tazeleyelim, geçmişte de bu tarz transferleri,bankalar birliği anlaşması yapılmasını eleştirdiğimizde bunları savunan ve"muhasebeci"lafını ağızlarına dolayanlar vardı.

Sonra Trabzonspor borçlardan dolayı Avrupa Kupalarından men cezası aldı,transfer yasağı yedi.

Kulübün muhasebesini sorgulamaktan geri durmamak Trabzonspor'lunun asli görevidir.
                          Leverkusen'in "çaylak teknik adam"la şampiyonluğa gitmesinin arkasında; Rolfes'in futbol aklı kadar, Carro'nun ekonomik müdahaleleri yatıyor.

Atl. Madrid ŞL'de geçen yıl çeyrek final oynarken, kulüp değerini +12,0% yükseltmekle övünüyor (Kaynak: Deloitte Football Money League 25').

PSG, Mbappe'yi satıyor. Parayı gidip on dokuz yaşındaki Neves, Doue'ye veriyor.

Bunlar gider Mersin'e, bizimkiler de tersine... Benim stoper adayım Hugo, orta sahaya da Bakasetas gelsin. Bonservis, imza parası, 3'er Milyon'dan üçer yıllık da sözleşme...
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.06.2025, 12:59.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Futbol aklının olduğu hiçbir kulüp,sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalan 31 yaşındaki ortalama bir santrafor için bu parayı ödemez.Mesele Onuachu'nuın alınması değil,Ağustos'ta elinde kalmaması için 1-2 M.Euro'ya So'ton'un satmaya mecbur olduğu adam için bu parayı vermek.Futbol aklı olmayınca böyle oluyor.
                            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• dünyada futbolcu kalmadi bu capsiz yönetim gidip durmadan ayni isimlerin pesinde. 3 senedir onachu, baska futbolcu yok.

Beki simdi 8 milyon € bayilcan, gecen sezon neden 10 vermedin ozaman?

Yok beyler bu takim bitmis, yönetim ve baskan is bilmez kac senedir bi b*k yaptiklari yok.

Yorum

• Pedro nun yerine Polonya ligi Lech Poznandan Portekizli sagbek Joel Pereira, Tff 1.lig Esenler Erokspordan Furkan Orak, Yunan ligi Aek dan Yunan sagbek Lazaros Rota bu ucu dusunuluyor. Rota icin yapilan ilk teklif reddedilmis. Portekizli sagbek icin gorusmeler baslamis. Oliver Sonne sagbeke ocak ayinda gundeme geldi yazildi. Simdilerde hicbir yerde gecmiyor adi, instagramda bir sayfa yazdi belki de twitterda da yazan vardir. Bana pek gercekci gelmiyor o isim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X