Djanini yi affedin koita dan 1 yıl yararlanılım bqniya yi zaman zaman orta sahada kullanırız... sene sonu için petkovic ve massouras i şimdiden protokol imzalayın Allaha dua edelim inş düşmeyiz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi bu sene rafa kaldırdık düşmedin orta sıralarda takıldın..gelecek yıl aynı yönetim avrupa yok takımın değeri iyice düşmüş kim senin takımına neden gelsin? Bu yönetim devrilmez kimse cesaret edip tek kelime edemiyor ..inş kurtuluruz bu yönetim denen kukladanOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak EmreK69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCapsiz Vizyonsuz Yönetim istifa etmedimi daha?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemek ki bir önceki yönetimde sadece Ahmet Ağaoğlu varmış gerisi hikayeymiş.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Kalp atmakla olmuyor EDo..Ahmet Ağaoğlu sayesinde ismini duyurdun..Kağnı gölgesini kendi gölgesi zanneden "kelp" misali .. Hayır herkes gibi benim de korkum bu adamların menajer ittirmesiile 2-3 çöp alması.gelecek sezon da onlardan kurtulmak için uğraşırız.Çapsızlar..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi oyuncuyu transfer edersek edelim "takım tamamdı da eksik parçaydı" olmayacak zaten hatta iyi bir oyuncu transfer edebilirsek "yanlış zamanda geldi" olacak büyük ihtimalle
iyi oyuncu alınmasına karşı değilim ama mevcut durumda 29-30 yaşında iyi oyuncu alınmasına karşı olabilirim bize katma değer lazım. alınacak oyuncu sonraki seneler de faydalı olabilitesi yanında değer kazabilecek de bir oyuncu olmalı. belli ki bu seneden geçtik bi dahaki senenin kadrosu bu şekilde oluşturulmaz( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMantıklı bir ekleme olur ama sakatlık geçmişi düşündürücü.
*
Bu arada Petkovic konusunda Bjelica'nın çözümcü ol(a)maması da düşündürücü.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.08.2023, 17:28.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLuis Chavez Dinamo Moskovaya gitmiş
Yorum
-
Yorum