Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Djanini yi affedin koita dan 1 yıl yararlanılım bqniya yi zaman zaman orta sahada kullanırız... sene sonu için petkovic ve massouras i şimdiden protokol imzalayın Allaha dua edelim inş düşmeyiz

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hadi bu sene rafa kaldırdık düşmedin orta sıralarda takıldın..gelecek yıl aynı yönetim avrupa yok takımın değeri iyice düşmüş kim senin takımına neden gelsin? Bu yönetim devrilmez kimse cesaret edip tek kelime edemiyor ..inş kurtuluruz bu yönetim denen kukladan
      Bugün mü aklına geldi diye sorarlar adama transfer yapmak. Sezon başlamış üçüncü haftaya girmişsin. Alman gereken en az bir forvet bir sol kanat bir sağ kanat iki orta saha bir sağ bek var. Üstelik bunların hiçbiri de vasat olmamalı zira yerlerinde vasatlar oynuyor zaten. Fakat niye öyle diyorum ? Çünkü gidip vasatları alıp her birine 1-1.5 maaş verip 3-4 senemizi daha perişan edebilirler. Şu anki takım huzursuz birliktelik hissiyatı olmayan bir takım. Bu takıma önce saygı duyulacak bir 11 çıkarmak gerekiyor. O yüzden de bahsettiğim mevkilerin tamamı olmasa bile en azından forvetin 8 numaranın ve kanatlardan birinin üst klas olması gerekiyor ki takım stabil hale gelebilsin.
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• herkes reddediyor,
        rezil olmaya doymadılar,
        2.lig topçusu da ret,
        kalp hastası adam da ret,
        d.zagreb aylardır dalga geçiyor resmen,
        hala ağızları açık bekliyor yönetim
        muhteşem!
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Gurur da yok heralde

Yorum

• İlk olarak EmreK69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Capsiz Vizyonsuz Yönetim istifa etmedimi daha?
            demek ki bir önceki yönetimde sadece Ahmet Ağaoğlu varmış gerisi hikayeymiş.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              demek ki bir önceki yönetimde sadece Ahmet Ağaoğlu varmış gerisi hikayeymiş.
              Başkan gibi başkan etrafındaki piyonlara fazla anlam yüklenildi.
              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Luis Chavez Dinamo Moskovaya gitmiş
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Kalp atmakla olmuyor EDo..Ahmet Ağaoğlu sayesinde ismini duyurdun..Kağnı gölgesini kendi gölgesi zanneden "kelp" misali .. Hayır herkes gibi benim de korkum bu adamların menajer ittirmesiile 2-3 çöp alması.gelecek sezon da onlardan kurtulmak için uğraşırız.Çapsızlar..

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hangi oyuncuyu transfer edersek edelim "takım tamamdı da eksik parçaydı" olmayacak zaten hatta iyi bir oyuncu transfer edebilirsek "yanlış zamanda geldi" olacak büyük ihtimalle

iyi oyuncu alınmasına karşı değilim ama mevcut durumda 29-30 yaşında iyi oyuncu alınmasına karşı olabilirim bize katma değer lazım. alınacak oyuncu sonraki seneler de faydalı olabilitesi yanında değer kazabilecek de bir oyuncu olmalı. belli ki bu seneden geçtik bi dahaki senenin kadrosu bu şekilde oluşturulmaz
                    500-600e oyuncu alacaklarsa Zargo Toure seviyesine tamamım da gelen stoperler 1.2 1.3, Kourbe yanılmıyorsam 1.2 alıyor. Bu paralar verilecekse iyi adam alınması sart. 4-5 milyona mal olmuş 3 adam, yerine oyuncu aranan isimler olmamalıydı.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mantıklı bir ekleme olur ama sakatlık geçmişi düşündürücü.
                      O boyutunu bilmiyorum Batu.

*

Bu arada Petkovic konusunda Bjelica'nın çözümcü ol(a)maması da düşündürücü.
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.08.2023, 17:28.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yok mu biyeri delik, beyin hastasi, alkolik muptezel, asil tendonunu kopartmis bi eleman. Niye boyle kuruduk kaldik

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Luis Chavez Dinamo Moskovaya gitmiş
                          Allah belasını versin bu yönetimin ambargo koyulan Rusya ligine gitmiş adam yalvardik alın diye... Bu arada zagreb 2 mactada petkovic i oynatacagini bildirmiş bizimkilerin utanması olsa s..tirin gidin Der hoca da yine beklerim diyorsa o da gitsin s..rim petkovic sevdasına şerefsiz adi köpekler ruze maçında bu yönetimi protesto etmeyen tarafarada yazıklar olsun kasimpasa maçında bol bol edicez o yüzsüz Ertuğrul doğan ve yonetimini

Yorum

• Twitter'da neden bir gündem oluşturup tepki göstermiyoruz? Hadi meydana inmiyoruz, tribünde çekirdek citliyoruz. Bari sanal dünyada tepki koyalım.

"Sabır KAPandı" gibisinden.
                            En son Timur Bey tarafından düzenlendi; 24.08.2023, 17:23.

Yorum

• Hala Petkoviç'i bekleyen yönetimde kim var hepsinin diye başlıcam ben az kaldı

Yorum

• Buranın konusu değil ama , Ertuğrul Doğan ' ın twitterda yaklaşık 150 bin takipçi satın aldığı ve twitter ' ın bunu sildiği söyleniyor.

Bu cidden doğru mu

Yorum

Yükleniyor...
                                X