Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim ve taraftar oyuncularimizi cöp ediyoruz düsmanlik ediyoruz ben dahil sonra niye taliplisi cikmiyor diye agliyoruz niye fes ediyoruz diye agliyoruz.

Su dilimizi terbiye etmeliyiz.

Baska konuda bu kontratlar.
    Bu Kontratlar yüzünden oyuncunun taliplisi olsa bile o utopic maaslar yüzünden almaya bile yanasmiyor ya bir kismini biz veriyoruz yada fes edip sonra hemen baska takima imza atiyor oyuncu.

Düsük kontrata adam geliyorsa alma onu baska adama bak illa biri gelir.
    Ben Bonservis vermeye raziyim karsilinda düsük kontrat ve imza parasi olmiyacakasa.
    En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 25.07.2023, 13:29.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      zeki yavru da en az serkan kadar oynar. serkan da aynı hataları yapmıyor mu sanki? serkan da doğucan kadar oynar. o da bunları yapıyor. ee doğucan da eren kadar oynadığına göre sorun yok. yaşasın hasan üçüncü. şu oyuncuları bir biriyle kıyaslayıp vasatı savunma işinden vaz mı geçsek artık. ayrıca idmanın görüntüsü var. neler yaşandığı belli. 1940'ta yaşamıyoruz
      nokta az kafası çalışan adam o topa öyle girer mi?
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bari Zinchernagel'i alalım her mevkiyi yedekler

Yorum

• Very good skilled player Bardhi assists Gomez score goals yeah awesome players, Spanish Clubs hear mee
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Arda Güler, Fenerbahçe'ye Gençlerbirliği'nden transfer olmuştu. 2019 yılında Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, "Arda Güler'in Fenerbahçe'ye transferi 400 bin TL karşılığında gerçekleşti. Arda'nın ikinci satışından %20 pay alacağız" demişti.
            .................................................. .................................................. .................................................. ........

2019 da dolar 5000 falanmış..yani 80- 100 bin euro civarında almışlar..hadi yalıçocuğu 100binde gizli vermiştir de..
            bizim bir gelecek vadeden oyuncuya verdiğimizin yarısı yinede..
            bu çocuk herkesçe bilinen bir çocuktu..

aşağıdaki rakamları bizim kulüp verdiğine göre biz bayaaa bir zengin kulübüz..
            ikincisi scout ve futboldan anlayan adamımız..çok iyi anladığını ispat etmiş..

Taha Altıkardeş 1.2 milyon euro
            Emrehan Gedikli 800 bin euro
            Enis Destan 600 bin euro
            Batuhan Kör 450 bin euro
            Kerem Şen 450 bin euro
            samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Maxi Gomez ve Bardhi paketi yapmak istemez misiniz şimdi?

Yorum

• İnanılmaz rezil transfer dönemi geçiyoruz. Bu yönetim 5.hafta beşiktaş maçından sonra gider.

Orsic de sezonu kapattı. Geriye kalan transferlere bakıyorum bir tane adam akıllı oyuncu yok.

İlk 5 i geçtim orta sıralara oynarız.

Onuralp Çevikkan
                Benkovic
                Fernandez
                Kourbelis
                Teklic
                Göktan
                En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 25.07.2023, 13:44.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Batuhan mantıki duyumculuk performansını göremiyorum...Biraz oraya konsantre ol lütfen ....
                  Şampiyonluktan sonra aştım biraz açıkçası. Bir de planlama mlanlama artık hak getire, ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnanılmaz rezil transfer dönemi geçiyoruz. Bu yönetim 5.hafta beşiktaş maçından sonra gider.

Orsic de sezonu kapattı. Geriye kalan transferlere bakıyorum bir tane adam akıllı oyuncu yok.

İlk 5 i geçtim orta sıralara oynarız.

Onuralp Çevikkan
                    Benkovic
                    Fernandez
                    Kourbelis
                    Teklic
                    Göktan
                    5 mi gs nin karşısına larsen le çıktığımızda ilerde t9ntis gomez zaha larseni paket yaptığında 5 yiyip dönersek Rize maçında kıyamet kopar hatta ben sezon açılışında ki aek maçında sorun çıkacağını düşünüyorum..olimpiakos un o şisman p...c başkanı zinckernagel e 2 istiyor gomeze para vermişim derdinde tam çakal djanini kalsın forveti sol kanadı yedekler zaten bizden bu sene bi b...k olmayacak boşa para vermeyelim

Yorum

• Hırvat basınına göz gezdireyim dedim. Eski kaleci Tomislav Ivkovic katıldığı TV yayınında "Livaja ve Petkovic yeteneklerinin %50'sini kullanıyor, ikisi de Real Madrid-Barcelona gibi takımlarda forma giyebilirdi." demiş.

Burada da yeni kaleci antrenörümüz Sandro Zufic'e övgü var. Livakovic ve Kotarski (PAOK) üzerinde çok büyük etkisinin olduğu yazılmış, Uğurcan'ın adını geçirmişler haberde.

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kesinlikle katiliyorum. Direk ilk 11 oynatacağın genç oyuncu alacaksın yoksa yok. Kiraya vermek için genç oyunculara bonservis yağdırıyoruz sonunda bedelsiz alt liglere transfer oluyorlar. Yazık giden paralara
                        İyi yedek direkt 11 maliyetli oluyor berat Özdemir gibi

V2206 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Şehrin ileri gelenleri bir an önce Celil Hekimoğlu'nu başkanlık için ikna etmeli.

Ahmet ağaoğlu ile ertuğrul doğan kongrede bile yan yana oturmadı.

Ertuğrul doğan'ın yönetimi İHO ve USTA dan bile daha kötü ve sıradan.

Milleti ayakta uyutuyor resmen.

Vizyonsuz olduğu kupa maçına orhan ak ile çıkmasından belliydi.

Göreve geldikleri kaç ay olacak takım halen daha aynı kadroyla oynuyor.

Göz göre göre 1 senemiz çöp oluyor.

Dorukhan ve Bartra'dan 1 kuruş kazanamadan yolladı koita halen daha takımda duruyor.

Djaniny gibi piyasası olan adamı ne kampa alıyorlar ne satıyorlar.

Bu saatten sonra kim gelirse gelsin bu yönetim değişmelidir.
                          En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 25.07.2023, 13:59.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şehrin ileri gelenleri bir an önce Celil Hekimoğlu'nu başkanlık için ikna etmeli.

Ahmet ağaoğlu ile ertuğrul doğan kongrede bile yan yana oturmadı.

Ertuğrul doğan'ın yönetimi İHO ve USTA dan bile daha kötü ve sıradan.

Milleti ayakta uyutuyor resmen.

Vizyonsuz olduğu kupa maçına orhan ak ile çıkmasından belliydi.

Göreve geldikleri kaç ay olacak takım halen daha aynı kadroyla oynuyor.

Göz göre göre 1 senemiz çöp oluyor.

Dorukhan ve Bartra'dan 1 kuruş kazanamadan yolladı koita halen daha takımda duruyor.

Djaniny gibi piyasası olan adamı ne kampa alıyorlar ne satıyorlar.

Bu saatten sonra kim gelirse gelsin bu yönetim değişmelidir.
                            Celil Hekimoğlu mu ? 1461'i bile kötü yöneten adamı koskoca Trabzonspor kulubünün başında görmek istiyorsunuz demek

Yorum

• İlk olarak ysngmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İyi yedek direkt 11 maliyetli oluyor berat Özdemir gibi

V2206 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Asıl berat özdemir gibi tiplerden uzak durmalıyız. Ayrıca maliyetli oluyor diye kıstığımız her kuruşu sonraki transfer döneminde fazlasıyla ödüyoruz. Eldeki çöpleri göndermek için üste verdiğimiz para da cabası
                              En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 25.07.2023, 14:05.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Asıl berat özdemir gibi tiplerden uzak durmalıyız. Ayrıca maliyetli oluyor diye kıstığımız her kuruşu sonraki transfer döneminde fazlasıyla ödüyoruz. Eldeki çöpleri göndermek için üste verdiğimiz para da cabası
                                berat beğendiğim bir oyuncu değildi açıkçası ama hiç yoktan bonservis zararı ettirmedi. en kötü transfer öyle olsun gene

Yorum

Yükleniyor...
                                X