Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    naci + rafinha ile transferi kapatabiliriz

gamin geldiği için maalesef mario lemina olayı kapandı,en ideal isimdi 6-8 oynayabilecek

gamin ile daha çok klasik 6 tercihi yaptık diyebiliriz,

rafinha sağ açık için en ideal oyuncu durumunda

dierezege rafinha kanatları gayet güzel duruyor

6 no gamin , önünde ise ömür ve bardi olur

yağ gibi akarsın aga

o değilde doğru ilk 11 tercihi ile kopenhagı çok rahat elememiz işten bile olmayacaktı,gereksiz şekilde korkak ilk 11 lerle oynadık
    Rafinha işinde ses yok en son 3.5 istedi dediler orda kaldı psgden kesin olarak ayrılacakmış. Adı geçen adamlar içinde forvetle beraber en elzem isim bence.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu arada, transferi olur veya olmaz orasını bilemem ancak Yusuf Yazıcı transferini çok istiyorum.

Çocuk hem skor yükümüzün bir kısmını üstlenebilir hem de yerli kontenjanı için kaliteli bir opsiyon olur.

Ayrıca Yusuf mevcut takımda Cornelius ile birlikte oynatmaya çok müsait bir oyuncu.

Şunu da söylemek lazım. Yusuf'u orta saha değil, forvet/forvet arkası pozisyonu için düşünmeliyiz.

Buradan giderken bu konuyu defalarca vurguladım. Yusuf forvet/forvet arkası oynayacak bir futbolcu.
      Yusufu bu zamana kadar almamamiz bile buyuk hata. Csk oncesi gecen devre arasinda alinmaliydi. Cok istekli davranmadik nedense.
      Simdi de lille de iki mactir ilk 11 cikti. Bakalim kiralayacaklar mi yine. Sanki takimda tutacaklar gibi duruyor.

Yorum

• Siopis+Ömür satıp, Rafinha+Yazıcı çekersek her şey harika olur.

10 milyon gelse ikisinden, Rafinha bedava sadece maaşı var Yazıcı da sadece maaş belki 1 milyon bedel kiralama. Sağlam kara geçeriz.
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 27.08.2022, 00:08.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Belki Visça'nın lisansı dondururlar

Yorum

• Biraz istasyon olup pas oyununa katkıda bulunacak, yerli kanat oyuncusu yok mu hiç?

Yorum

• Şu Cornelius 7-8 milyon olayına da çok anlamsız yükseliyor taraftar. Biz bu adamı zaten 5 küsüre aldık ve bir şekilde katkı alıyoruz. Aldığımız paraya yakın fiyata neden bırakalım ki? Onu satacağına Djaniny’yi 4-5 milyona sat daha mantıklı.

Yorum

• Yusuf bitti mi?

Ula fake hesapmış..
                Punduna geldik.
                En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 27.08.2022, 00:28.

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Düz topçu bu ya yaratıcılık diye bir şey yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yusuf ilk onbirde ve gol atmis

Yorum

• Niye lisans donduruyoruz? Sınır kalkmadı mı?

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
                      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biraz istasyon olup pas oyununa katkıda bulunacak, yerli kanat oyuncusu yok mu hiç?
                        Naci o isi yapar

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Naci o isi yapar
                          Naci fiziksel olarak o yükü kaldıramaz diye düşünüyorum. İstasyon olup topu tutmak için biraz güçlü bir fizik lazım.

Ben anlamadım kiralık gönderilecek oyuncuyu neden ilk 11 oynatıyorlar? Acaba bombalama mı bu Yusuf meselesi?

Yorum

• heralde lille den alacagimiz 1 mio € dan vazgecip yusufu bize kiralayacaktilar fakat bugunkü mactan sonra kolay olmaz bu transfer...
                            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Niye lisans donduruyoruz? Sınır kalkmadı mı?

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
                              Kalkmadı.

Yorum

• Naci basarili olursa Ajax ile alt yapi iliskilerimiz derinlesebilir. Olaya nu acidan bakmak gerekir..Ben yeterince sans bulacagini düsünüyorum..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X