İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada, transferi olur veya olmaz orasını bilemem ancak Yusuf Yazıcı transferini çok istiyorum.
Çocuk hem skor yükümüzün bir kısmını üstlenebilir hem de yerli kontenjanı için kaliteli bir opsiyon olur.
Ayrıca Yusuf mevcut takımda Cornelius ile birlikte oynatmaya çok müsait bir oyuncu.
Şunu da söylemek lazım. Yusuf'u orta saha değil, forvet/forvet arkası pozisyonu için düşünmeliyiz.
Buradan giderken bu konuyu defalarca vurguladım. Yusuf forvet/forvet arkası oynayacak bir futbolcu.
Simdi de lille de iki mactir ilk 11 cikti. Bakalim kiralayacaklar mi yine. Sanki takimda tutacaklar gibi duruyor.
Yorum
-
Siopis+Ömür satıp, Rafinha+Yazıcı çekersek her şey harika olur.
10 milyon gelse ikisinden, Rafinha bedava sadece maaşı var Yazıcı da sadece maaş belki 1 milyon bedel kiralama. Sağlam kara geçeriz.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 27.08.2022, 00:08.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 27.08.2022, 00:28.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz istasyon olup pas oyununa katkıda bulunacak, yerli kanat oyuncusu yok mu hiç?
Yorum
-
İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNaci o isi yapar
Ben anlamadım kiralık gönderilecek oyuncuyu neden ilk 11 oynatıyorlar? Acaba bombalama mı bu Yusuf meselesi?
Yorum
-
İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye lisans donduruyoruz? Sınır kalkmadı mı?
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
Yorum
Yorum