Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dovbyk isi olursa zarar etmeyiz yasi musait para kazanabiliriz ilerde..almanya ve italyadan talipleri varken bizi tercih eder mi sicrama tahtasi olarak gorerek burayi soru isareti..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Yalnız şu da var
      Lille Ounas alsa da Yazıcı'yı tutabilir
      Ounas daha çok sağ kanatta oynuyor, içe kat eden kanat
      Versinler 1m€'yu yaa hayde
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başka giden olmazsa gelen de olmaz. Peres'i kayıt edeceksek 2 kişi mi gidecek?
        Mumkun degil masouras ve 1 firvet kesin gelicek siopis takasta olimpiakos a gidicek kouassi hull e gider peres e lisans cikartsak bile kadroya yazılmaz

Yorum

• Koita’yi da yok etsetdik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• masouras ve dovbyk (ya da başka bir forvet) transferleri ile süreç tamamlanır. koassi, koita, trondsen bir şekilde (tecrübelerimiz zararla diyor) yollanır. anlaşma icabı belki siopis masourastan dolayı oly ye gider. uçuk bir bedel gelmezse djaniny yi göndermez hoca.

larse, peres, bartra, denswill, hugo, siopis, gbamin, hamsik, bardhi, baka, visca, trezeguet, djaniny, (lahtimi, naci (Türk statüsünde mi bilmiyorum), ?)

dovbyk ve masouras gelirse 15 ediyor.

Yorum

• Peres sağ açık oynayamaz mı

Yorum

• Cornelius gibi kendini ispatlamış bir oyuncu bile zor kabul edildiyse Dovbyk gibi kapalı kutu bir adam nasıl kabullenilecek,ne vereceği belli değil zaten.

Yorum

• Corneliusa veda eden tek bir futbolcu paylaşımı görmedim kimse sevmiyor muydu yani
                  https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                  Eze eze 2021-2022.
                  #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• masouras ı da kimse istemiyor. acaba başarılır olur mu diye düşünmeden edemiyorum. bu zamana kadar hep böyle oldu
                    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cornelius gibi kendini ispatlamış bir oyuncu bile zor kabul edildiyse Dovbyk gibi kapalı kutu bir adam nasıl kabullenilecek,ne vereceği belli değil zaten.
                      Bu adamı övüyorlar da bir bechanskyi vardı şikeciler aldılar ellerinde patladı. Bu da patlayabilir.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        masouras ı da kimse istemiyor. acaba başarılır olur mu diye düşünmeden edemiyorum. bu zamana kadar hep böyle oldu
                        Yunan arkadas yunanistanin su anda en iyi futbolcusu Masouras oldugunu söylüyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Daha 98 li transferi var ve Masouras konuşuluyor(sanmıyorum). Djaniny satılacak mı diye de illa akla getiriyor.
                          If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                          Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Peres sağ açık oynayamaz mı
                            Kouassiden de yusufdan da ömürden de iyi oynayacagi kesin o bolgede visca donene kadar takilsin orada arada bjr orta keser isabetli hic degilse
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Peres sağ açık oynayamaz mı
                              sağ kanat oynar

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Daha 98 li transferi var ve Masouras konuşuluyor(sanmıyorum). Djaniny satılacak mı diye de illa akla getiriyor.
                                masouras kouassi değişikliği olucak siopis gbamin olucak ve cornelius dovbyk djanini n gitmesine gerek yok

Yorum

Yükleniyor...
                                X