Bodrum okita'yı almış ligimiz için biçilmiş kaftan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şair bu açıklamasında;
Devre arasında işe yarayacak transferler yapmayacağız, Yöresel gazeteciler olarak da siz bizi gömmeyin. Bizim ağzımızdan konuşun ve taraftarı üstümüze salacak sözlerden kaçının demek istiyor.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
--------mendy----xxxxx
----xxxxx---cham-----waka
----------------banza
Takım maç kazanamıyor küme düşme tehlikesi var, Avrupa'ya gidemezsek para ve prestij kaybı olacak 4 tane iyi oyuncu alsak Avrupa'ya gidebiliriz belki Türkiye Kupası kaldırabiliriz.
Kulüp menfaati ne demek Zeyyat Kafkas? Şu işaretli yerlere 2 tane A kalite oyuncu almaktan aciz insanlarsanız TS yönetiminde ne işiniz var?
Adamların scout ekibi ve transferleri aylardır tüm medyada linç yedi, utanıp erken çalışmayla birkaç iyi transfer yaparlar diye bekliyordum ama hiçbir çalışmaları olmamış hala biten transfer yok.
TS ligde maç kazanabilecek kalitede değil, 2001 sezonunu yaşatmak istiyorlar bir kişi çıkıp siz kimsiniz neyin peşindesiniz diye sormuyor.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 10.01.2025, 17:39."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Dün yazmıştım , 3 tane alırız, alacağımız bu 3 isimden 2 sini de sezon sonu postalamak için uğraşırız. Bu lafımı unutmayın
Alanya'ya 3 attıysak, herkese atabiliriz diyerek kendilerini kandırıyorlarYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Ya ona bakmayın, her yönetimde aynı açıklamayı yapıyor. Kadromuz yeterli familyasından o. Ha bu yönetim zaten daha adam akıllı transfer yapamadı orası da ayrı. 3-4 bonservis verecekleri adamları 3-4 ayda alabiliyorlar. Ümidim yok onlardan ama almak zorundalar artık, takım iyi yere gitmiyor.
Adryelson işi yattıysa hayırlı olmuş bence, kısa stoper alacaksak Edgar gibi çevik adam alalım, hantal adama gerek yok. Hem hantal hem kısa bize merhem olmaz.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu kulüp menfaati diye geveleyen lavuk kim. Kulübü bu tipler mi yönetiyor? Kapatın gitsin.
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKevin Diks -> Borussia Mönchengladbachİlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdryelson'u da Anderlecht transfer etmiş galiba. Bizim kulüp memuru, pardon muhabiri arkadaşların bitti kabilinden haberleri olmuştu oysa.İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim ilgilendiğimiz,
Jr.Santos Santos a transfer oluyormuş,
Adrylson da Anderlech yapıyorsa,
Çok kafiyeli olmuyor mu yaa
Neyse sağlık olsun,boyu kısa diye tam kabul görmemişti,
Belki daha iyisini bulur alırızİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiling -> Napoli
"Masadan eksiliyor dostlar..."
Basında, oyuncu analizi açısından saygı duyduğum kişilerden biri Hikmet Pınarbaş'tır. Onun demesine göre; stoper, orta saha ve sağ açık için topu çabuk kapan, dikine giden, oyunu hızlandıran oyuncularla görüşüyormuşuz. İki stoperin biri fizik olarak dezavantajlı ama seriymiş (Lyon'daki Brezilyalı'yı tarif etti gibi geldi bana), diğeri daha kaliteliymiş. Sağ açık oyuncunun on numara özellikleri varmış, kanattan oyun kurabilen şutörmüş. Orta sahayı dinleyemedim.
Hadi hayırlısı inşallah...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum