Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hem zorgane hem parades alınmalı. Bize 1 sideğil 2 ortasaha lazım

Yorum

• Bence alınacak 8 hem Mendy’nin hem de Cham’ın eksiklerini örtecek biri olmalı. Mesela çok yumuşak bir adam alırsan Mendy yalnız kalır ve o zaman da çok hırpalanır, aynı zamanda rakip ceza sahasına giriş yapabilen şutu olan bir adam alırsan Cham’ın şut eksiğini kapatmış olursun. Diri bir Sosa gibi bir şey lazım yani. Oyun kurulumunda iyi olması zaten olmazsa olmazımız.
      En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 09.01.2025, 12:53.

Yorum

• Önce isimler ortaya atılır,sonra kadrolu yerel basın vasıtasıyla "oyuncuyla her konuda anlaşıldı,kulübüyle görüşmede sona gelindi" haberleri servis edilerek taraftara umut tacirliği yapılır, en sonunda da çeşitli bahanelerle" bitti " denilen transfer gerçekleşmez,oyuncu başka bir yere gider,sana yine son dakikada çer-çöp kalır.Senaryo yine benzer ilerliyor.

Menajerlerin ve onlarla iş tutan yöneticilerin kurduğu oyunun figüranı yapılmak iste böyle bir şey.
        En son Larking tarafından düzenlendi; 09.01.2025, 12:56.
        DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Sol bek için Hadjam beğenmiştim ama uzun süreli izlemek lazım tabi. Oyuncu genç oyuncu zaten. Burada karar verilmesi lazım. Sol bekte genç mi yoksa tecrübe mi. Tecrübe ise Reinildo al gel. Ha elde Arif-Barisic varken ben olsam devre arası oraya transfer yapmam. Barisic gönderilecekse olur. Öncelik mevki değil bana göre.

Bu takıma inat edip 3 sezondur bir 8 almadılar, takım ondan sürünüyor. En iyi 8’i alıp getirmeleri lazım.
          En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 09.01.2025, 13:00.

Yorum

• Bu Göztepe’deki Romulo’yu çok beğeniyorum. Keşke bir hamle yapılsa. Tam büyük takım forveti adam.

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu Göztepe’deki Romulo’yu çok beğeniyorum. Keşke bir hamle yapılsa. Tam büyük takım forveti adam.
              Aynen

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tam olarak olması gereken kadro bu. Hatta bi tane de sol kanat bi tane daha merkez ortasaha alacaksın her zaman chamla waka ile çıkmayacaksın maça
                Yapmayın yahu Nwakaeme 2 maç oynadı diye biz de yokluktan gözümüzde büyüttük. Bu adam sürekli 90 dakika vs kaldıramaz. Ama acil durum fişeği gibi elinde hazır tutmak lazım. Gerektiğinde tak fişi bitir işi.

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yapmayın yahu Nwakaeme 2 maç oynadı diye biz de yokluktan gözümüzde büyüttük. Bu adam sürekli 90 dakika vs kaldıramaz. Ama acil durum fişeği gibi elinde hazır tutmak lazım. Gerektiğinde tak fişi bitir işi.
                  Ben de onu dedim zaten

Yorum

• Takıma hep general olmayan ama generalmiş gibi takılan adamlar alındı. Asker topçu zaten yok, bir de sürekli ayağına top bekleyen hıyarlarla uğraşıyoruz.

Yorum

• Biling -> Napoli
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Mendy nin olduğu orta saha denklemi her şekilde defoludur. Koşan basan ısıran bir orta saha denkleminde Mendy olmamalı..

Yorum

• 40 sene de bir iki sefer şans eseri bulduğumuz orta sahalardan şimdi de bulsak şansa bala, ne olur yani.
                          Futbol aklı değil şans ile gelen 1 Szymek 1Colman şu an için çok şart, Milli piyango da umut varsa burda da umut vardır, umutla bekliyoruz
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biling -> Napoli
                            demek ki doğru yoldayız

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mendy nin olduğu orta saha denklemi her şekilde defoludur. Koşan basan ısıran bir orta saha denkleminde Mendy olmamalı..
                              Takımdaki 2-3 futbolcudan biri

Yorum

• Güncel performans bilgileri Ulisses Garcia (Olympique Marseille) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

Pahalı olmayan bir sol bek alacak olsam ilk siraya yazacağım isim....
                                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                                HAMİ AYAZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X