Aylardır çatır çatır borç ödeyen (yersen tabi) kulübün transfere para bulamaması... ne desek boş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bakasetası getirip acilen kaptanlık vermeliyiz.. hiç bir şey yapmasa da sahada birilerine iki tokat atsın yeter..
kapıcılar kralındaki kılıbık yönetici gibi takılıyor takım sahada!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Orta sahada Paredes'ciyim ben ama Eriksen de olur. Karakterli bir topçu, adamın kalbi durdu geri döndü oynamaya devam etti. Gelip yatacak deseler hayatta inanmam ama 4.5 maaş falan verilecekse gelmesin. O paraya Paredes gelir.
Sağ kanatta da favorim Ikone. Hasan Chukwueze dedi ama geleceğine ihtimal vermiyorum. Yarım sezonu kiralama 3 milyon maaş 2.5 milyon falan geleceğine hiç gelmesin. Sakatlığı da var sanırım, Pepe transferine benzer gözümde.
Sol bek azman fizikli sol bek trendine ben de uydum. Onyemacchi ideal olabilir. Şenol hocanın da sol bek kullandığına şahit olmadık pek Adriano vardı bi onun dışında düz adamlar hep. Hücum etkinliği yüksek olursa beklerden birinin hücumda aktif olması yeterli olur. He bu demek değildir bu adam geride bekleyecek, ileri geri gider gelir( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Orta sahada Paredes'ciyim ben ama Eriksen de olur. Karakterli bir topçu, adamın kalbi durdu geri döndü oynamaya devam etti. Gelip yatacak deseler hayatta inanmam ama 4.5 maaş falan verilecekse gelmesin. O paraya Paredes gelir.
Sağ kanatta da favorim Ikone. Hasan Chukwueze dedi ama geleceğine ihtimal vermiyorum. Yarım sezonu kiralama 3 milyon maaş 2.5 milyon falan geleceğine hiç gelmesin. Sakatlığı da var sanırım, Pepe transferine benzer gözümde.
Sol bek azman fizikli sol bek trendine ben de uydum. Onyemacchi ideal olabilir. Şenol hocanın da sol bek kullandığına şahit olmadık pek Adriano vardı bi onun dışında düz adamlar hep. Hücum etkinliği yüksek olursa beklerden birinin hücumda aktif olması yeterli olur. He bu demek değildir bu adam geride bekleyecek, ileri geri gider gelir
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlur olmaz bilemeyiz de acayip ikilem bi tipmiş,
Ne diyeceğiz o zaman renktaş isteyecekmiyiz istemeyecekmiyiz.
Hızlı, kolay adam geçiyor, TAM BİZLİK.
Bitiremiyor, pas ta vermiyor. UZAK DURULACAK Bİ TİP.
Çık işin içinden çıkabilirsenFutbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir
Johann CRUYFF
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sol bek azman fizikli sol bek trendine ben de uydum. Onyemacchi ideal olabilir. Şenol hocanın da sol bek kullandığına şahit olmadık pek Adriano vardı bi onun dışında düz adamlar hep. Hücum etkinliği yüksek olursa beklerden birinin hücumda aktif olması yeterli olur. He bu demek değildir bu adam geride bekleyecek, ileri geri gider gelir
Paredes Eriksen kadar ofansif bir oyuncu değil ama iyi bir tercih olabilir gibi.Defansif yönü iyi.Dayanıklı ve çalışkan bir oyuncu.Ayrıca uzun ve kısa paslarda çok iyi bir oyuncu.Orta alanda hem Mendye yardımcı olur hem de pas dağıtma ve oyun kurmada takıma yardımcı olur.
Eriksen Şubat ayında 33 yaşına girecek.Paredes ise Haziran ayında 31 yaşına girecek.Bence Paredes çok daha mantıklı bir tercih olur.
Yorum
-
Eren için teklif gelmesi iyi oldu.Onun yerine mutlaka daha iyi bir oyuncu almamız lazım.Ereni öne çıkaran hızı,çalışkan ve dayanıklı olmasıydı.Eksileri ise tekniği ve orta kalitesi idi.
Alacağımız sol bekin fiziksel anlamda kaliteli olması,ayrıca defansif ve teknik anlamda da ortalama düzeyde idare edebilecek düzeyde olması lazım.
Atletico ile sezon sonu sözleşmesi bitecek Reinildo dan bahsedelim.Hızlı ve çalışkan bir bek.Fiziksel anamda güçlü.Savunması bir beke göre oldukça iyi.Hava toplarında iyi.Top kontrolü fazlasıyla yeterli.Dribbling ve orta yönü ise pek yok,onun dışında harika bir sol bek.Reinildo ile ilgili tek sıkıntı Şubat-Kasım 2023 yılları arasında geçirdiği çapraz bağ sakatlığı olabilir.Bu sakatlıktan sonra da futbola döndü ancak performansı ne kadar etkilendi ona mutlaka bakmak lazım.
Gündeme gelen Bruno Onyemaechi ile ilgili pek bir bilgim yok.Transfermarkt üzerinden bakılınca Nijerya Milli takımının kadrosunda olduğunu görebiliyorum.Ayrıca sol bek haricinde stoper ve önlibero pozisyonlarında oynadığı da görülüyor.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 09.01.2025, 11:54.
Yorum
-
Konani alacaksalar hiç sol bek almasınlar daha iyi. 6 ay maç yapmamış, ne durumda olduğu belli değil. Iyi olsa herhalde bir Arap takımı alırdı kendisini değilmi? Yapılacak transferler net olmalı. Net Arif ve Barisic'den daha iyise yapılmalı o pozisyon için.
Das ist die Übersichtsseite von Vlado Bozinoski. Auf dieser Seite sind alle Spieler einsehbar, die Vlado Bozinoski betreut.
Menajerinin diğer oyunculara bakılırsa zaten iyi ilişkileri var Türkiye'de. Menajer kazığı olur.
Yorum
-
Bu kulübün tüzüğünde 8 numara alınamaz maddesi mi var ? Yahu en büyük eksik ortasahada ileri geri oyunu yönlendirecek üst düzey bir adam. Olmayacak tolisso ismi hariç bir kişi düşmedi.
Başsız tavuk efsanesi devam eder 2.yari şayet transfer olmazsa.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kulübün tüzüğünde 8 numara alınamaz maddesi mi var ? Yahu en büyük eksik ortasahada ileri geri oyunu yönlendirecek üst düzey bir adam. Olmayacak tolisso ismi hariç bir kişi düşmedi.
Başsız tavuk efsanesi devam eder 2.yari şayet transfer olmazsa.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum