Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşin daha tehlikeli kısmı , bu yönetim ve bu teknik adam belirli süre sonra tribüne gelecek taraftarı nereden bulacak ?

Sahadaki futbolcular nasıl motive edilecek ?

Yedekte bekleyen Enis ne zamana kadar son 5 dakika oyuna girmeye ses çıkarmayacak ?

Weghorst , Onauchu vs . Bu takımı TV ' de izlese bu takıma gelmek isteyecek mi ?

Bugün Uefa ' dan elenirsek , bu takıma futbolcu katmak daha da güç hale gelmeyecek mi ?

Uefa ' dan elendikten sonra, konferans liginde devam edebileceğimizi düşünen kimse var mı ?

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aponun arkasi saglam sehirden yeterince tepki gelmedikce kovamaz yemez ,ikinci kez geldiginde nasil bir belaya bulastigimizin farkinda degil millet diye yazmistim yanilmadim malesef..avci trabzonspor harici turkiye de hicbir buyuk takimi calistiramaz bu saatden sonra arkasindaki gucle yine is bulur ama adam gibi camiasi olan siyasetle arasina mesafe koymus hicbir buyuk takim kapisindan bile gecirmez bu adami..
      Adam takıntılı eminimki hiçbir hücum seti çalıştır miyor nasıl hücum yapılır en ufak bir planı yok eğer Uğurcan geçen yıl ki gibi olsa şu an resmi 4 maçı da kaybetmiştik rapid ruz4mberok sivas gibi bizden kadro kalitesi en az 2 gömlek alttaki takımlara karşı attığımız gol sayısı 3 takımım geçen yıl 15 gol atan oyuncusu bu karşılaşmalar da toplam dakikası 40 üstelik takımda santrfor yokken basaksehir de elin de dembaba ve adebayor varken Robinho yu oynatıp 8 puandan şampiyonluk verdi bizde 4 yılda iyi oynadığımız maç sayısı 5 i geçmez.. lundstram mendy gibi sert oyuncuları dahi pres yapmayın geriye kaçın diye diye muma çevirdi hücumda çoğalma boş koşu yardımcı koşu anında pres alan daraltma hiçbiri yok takımda ne var peki yardımlaşma yok 60 70 metre takım boyu amaçsız pas yapma erken final pası atmıyicam diye topu oyalama mqc boyu rakip kim olursa olsun 3 tane gol pozisyonuna girince şükrediyoruz virüs gibi kurtulamadık gitti

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonsporumuzda evet sampionluk yaşamış Şenol Ustaömer
        lakin bu adam fanatik sekilde fb sikeci kulübü destekliyor
        ts ile sikecilerin bir maçından sonra ulaş Özdemir’le ikisi kriz yaşamışlardı
        bu adamın sampionlugunu trabzonlulugunu yazarak belki bir göndermede bulunmuş olabilirsin !
        benim gözümde İstanbul’dan sözlü teklif alınca elli ayağı titreyen sevinçten kosarak istanbul kulüplerine giden böyle Trabzonlulara ben çakma Trabzonlular diyorum , asporda ts yorumculuğu bu adama birakmalari bir felaketir rezalet . Hopali Abi asporu takip et istersen Sikeciler için ölüyor bu adam.
        bizleri suan en güzel yorumlayan ve savunan ulaş özdemir ulaş ile gurur duyuyorum adam gibi adam iyki var.
        Ulaş Özdemir'i tek geçerim kardeşim. A Spor üç büyüklerin yalamalığını yapsa da denk gelirsem Ulaş'ı izlerim, dinlerim.
        A Spor'u protesto ediyorum. Saatler süren programın sonunda, biraz da, azıcık da TS'u konuşalım diyen ezikler. İzlemiyorum sizi artık. Bizans yalakalığına devam edin.
        Şenol Ustaömer, 1989'da şikebahçeye transfer olmuştu. TS yorumcusu olarak görmüyorum onu. Şb destekçisi kendisi.
        Selahattin Kınalı da entel takınıyor. Tarzından hoşlanmıyorum.
        Ogün Temizkanoğlu TS'u olumsuz eleştirmek için her fırsatı kolluyor. Sanki bu takımda top oynamadı.
        Abdullah Ercan'ı ve yorumlarını beğenirim. SAMİMİ VE OBJEKTİF BULUYORUM.
        Ezcümle, Ulaş Özdemir'i tek geçerim. Dilerim TRT SPOR'a geçer.
        En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 12:22.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Umut Bozok'un menajeri Avcı'ya ateş püskürdü 'Kariyer bitirici
          Elin gavuru bile teshisi koymus
          En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 12:32.
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocanın artık yeni bir oyun planı uygulayabileceğini sanmıyorum. Dedim ya kurbelis=lunsdram
            Lunsdramı yollasa onun bi benzerini aldırtır.
            Hoca değişmez biz hocayı değiştirmeliyiz
            Bu AA denilen adamdan nasıl ve ne zaman kurtulacağız dostlar? Yapıştı, bırakmıyor.
            Maç öncesi ve sonrası yaptığı yorumları bile izlemeye tahammülüm kalmadı.
            Erto en kısa sürede bu yanlıştan dön yol yakınken
            Yoksa ilk 5'e bile giremeyeceğiz.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adam takıntılı eminimki hiçbir hücum seti çalıştır miyor nasıl hücum yapılır en ufak bir planı yok eğer Uğurcan geçen yıl ki gibi olsa şu an resmi 4 maçı da kaybetmiştik rapid ruz4mberok sivas gibi bizden kadro kalitesi en az 2 gömlek alttaki takımlara karşı attığımız gol sayısı 3 takımım geçen yıl 15 gol atan oyuncusu bu karşılaşmalar da toplam dakikası 40 üstelik takımda santrfor yokken basaksehir de elin de dembaba ve adebayor varken Robinho yu oynatıp 8 puandan şampiyonluk verdi bizde 4 yılda iyi oynadığımız maç sayısı 5 i geçmez.. lundstram mendy gibi sert oyuncuları dahi pres yapmayın geriye kaçın diye diye muma çevirdi hücumda çoğalma boş koşu yardımcı koşu anında pres alan daraltma hiçbiri yok takımda ne var peki yardımlaşma yok 60 70 metre takım boyu amaçsız pas yapma erken final pası atmıyicam diye topu oyalama mqc boyu rakip kim olursa olsun 3 tane gol pozisyonuna girince şükrediyoruz virüs gibi kurtulamadık gitti
              Takimin oturmasi lazimmis!! sorun zaten tam da orda oturuyor takım arada bir biraz taktik teknik fizik calistirsa da oturmasak artık yillardir oturuyoruz gelen giden degisiyor ama sahada ezik futbol oynayan trabzonspor degismiyor bu adamla,degismeyecekte..

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Acaba transferin durma nedeni olası bir Avcı ayrılığı olabilir mi ? Baktılar ki değişen hiçbirşey yok aksine geri gidiyor takım ve istenilip alınan topçular orta seviye çıkınca bir durun ya biz ne yapıyoruz böyle bu adam ne ayak diye sorguladılar belki de ?
                Bence de ...yani öyle olmuş olmasını umuyorum.

Dün akşam eldeki malzeme , Sivas gibi bir takım silkeleyip atabilecek kadar iyi idi belki şampiyon olmaz ama bu kadar da rezillik yaşatmaz bu kadro.

Onauchu yada Weghorst gelse bile bir değişim olmayacak. Hoca basın toplantısında iyice dağıttı zaten psikolojik olarak koptuğunu dost düşman herkes gördü.

Tazminat görüşmeleri başlamalı.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Umut Bozok'un menajeri Avcı'ya ateş püskürdü 'Kariyer bitirici
                  Elin gavuru bile teshisi koymus
                  https://www.61saat.com/umut-bozokun-...riyer-bitirici
                  Adam gerçeği görmüş de bizim başkan Erto hala ne bekliyor?

Bıktık bu ümit vermeyen, sıkıcı, yavaş, temposuz, organizasyonsuz, TRABZONSPOR'UN GENLERİNE UYMAYAN FUTBOLDAN
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İşin daha tehlikeli kısmı , bu yönetim ve bu teknik adam belirli süre sonra tribüne gelecek taraftarı nereden bulacak ?

Sahadaki futbolcular nasıl motive edilecek ?

Yedekte bekleyen Enis ne zamana kadar son 5 dakika oyuna girmeye ses çıkarmayacak ?

Weghorst , Onauchu vs . Bu takımı TV ' de izlese bu takıma gelmek isteyecek mi ?

Bugün Uefa ' dan elenirsek , bu takıma futbolcu katmak daha da güç hale gelmeyecek mi ?

Uefa ' dan elendikten sonra, konferans liginde devam edebileceğimizi düşünen kimse var mı ?
                    Takimda olaganustu hal ilan edilmeli ne yapip edip avrupada gruplara kalmaliyiz yok oyle gazozuna mac yapmak en iyi ihtimalle 4. olabilecegini bildigin ligde takilmak amacsizca, ezik futbolla ..kendimizi gruplara atalim bu adamin omru zaten degismedikceki ,malum degisecegi de yok uzun olmaz koca sezon cöp olacak yoksa baslamadan..avrupa sart en azindan yapilan yatirimin karsiligi olmazsa da bir nebze bu sezonun maliyetini cikarmak icin ,olayin zaten prestij boyutunu gectim apo ve oynattigi futbol sayesinde siradan bir takima evrildik o kalmadi zaten..
                    En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 12:34.

Yorum

Takimin oturmasi lazimmis!! sorun zaten tam da orda oturuyor takım arada bir biraz taktik teknik fizik calistirsa da oturmasak artık yillardir oturuyoruz gelen giden degisiyor ama sahada ezik futbol oynayan trabzonspor degismiyor bu adamla,degismeyecekte..
                      Yahu zaman kazanıyor. Kendisi de biliyor takıma level atlatamayacağını
                      Dün Eylül der, yarın Ekim der
                      Gelmemek üzere bir daha gidersin umarım
                      Futboldan soğuttun bizi ukala herif
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Topladiniz EYT'lileri, takim gecen sezon'dan daha kötü duruma geldi.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Şenol hoca başlamadı mı hala ?
                          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şenol hoca başlamadı mı hala ?
                            Yaşıyor mu

Yorum

• Geçen sene burada "Avcı babam" tayfasının yılmaz erleri diyorlardı ki "transferleri Avcı hocamız yapmadı mik mik mik, takım sezon başı kampını Avcı hocamız ile geçirmedi mik mik mik, bu seneki başarısızlık Avcı hocamızın suçu değil mik mik mik" falan feşmekan...

Geldiğimiz noktada daha kötü bir takım var. Elimizden kaçan Türkiye kupası ve Süper kupa var. Üstüne bir de Avrupa liginden eleneceğiz... Bu içimizdeki andavalların çıkıp da "Tamam Mavcı başarısız" demeleri için daha ne olması, kaç milyon Euro daha harcanması gerekiyor?
                              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geçen sene burada "Avcı babam" tayfasının yılmaz erleri diyorlardı ki "transferleri Avcı hocamız yapmadı mik mik mik, takım sezon başı kampını Avcı hocamız ile geçirmedi mik mik mik, bu seneki başarısızlık Avcı hocamızın suçu değil mik mik mik" falan feşmekan...

Geldiğimiz noktada daha kötü bir takım var. Elimizden kaçan Türkiye kupası ve Süper kupa var. Üstüne bir de Avrupa liginden eleneceğiz... Bu içimizdeki andavalların çıkıp da "Tamam Mavcı başarısız" demeleri için daha ne olması, kaç milyon Euro daha harcanması gerekiyor?
                                Aklımızda en ufak bir soru işareti kalmaması lazımmış, acaba yanlış mı yaptık diye sonuçta bizi şampiyon yapmışmış
                                En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 12:53.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X