Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samsunspor'un beşiktaş maçında oynadığı futbolu gördünüz. belki yenildiler ama futbol nasıl oynanır dersi verdiler. üstelik transfer yasağı var. bizimkilerde 3 senede 50 transfer yapıp gelene gidene yeniliyor ne oynadığımız belli değil. kulüpte çok acayip bir teknik direktör sorunu var.
    En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 11.08.2024, 23:39.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Kargalarla üçüncülük mücadelesi veririz
      Bu sene onlar 3 olur
      Biz yine final kovalayalım

ertonun mali açıdan işleri düzelttik yalanlarından
      avcının altı boş ezber açıklamalarından
      bıktım
      zorlamayın bırakın
      kulübün yakasını
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Lig başlamadan içine girdiğimiz karamsarlığa bak
        lan şurdan başarı çıkmaz
        sabır felan demeyin
        bırakın ya
        yapamadınız olmuyor
        zorlamayın ulan
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Avcıya transfer yaptırtmak büyük hata
          Lahtimi ve fildişiliyi bu aldırmamışmıydı
          Nerdeler? Takımda forvet yok öylemi Enis umut Maxi ne yapacak sezon boyu maaşa bağladık antrenmana çıkaracağız ama maça çıkarmicaz
          Sorsan takımda hoca var
          Bırak Allah aşkına yaaa
          Ehkelendim bak

Yorum

• Acaba transferin durma nedeni olası bir Avcı ayrılığı olabilir mi ? Baktılar ki değişen hiçbirşey yok aksine geri gidiyor takım ve istenilip alınan topçular orta seviye çıkınca bir durun ya biz ne yapıyoruz böyle bu adam ne ayak diye sorguladılar belki de ?
            En son Jackdaniels tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 00:06.
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Ben ümidimi kestim bu ego abidesine 50 tanede adam alsan birşey olmaz.inşallah yapılmaz daha transfer falan..
              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Bu adamı kovmazsak elimizdeki tüm topçular acayip değersizleşecek. Pedro, Mendy, Cihan hatta Enis ve Poyraz. Hepsi ciddi potansiyelli ve Trabzonspor gerçeklerine uygun topçular. Adam gibi bi hoca şu takıma top oynatır ya. Gerçekten rezillik inanamıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Yok mu bu başkanı ikna edecek biri, büyü mü yaptı kaseti mi var bu adamı niye biz kovamıyoruz, istediği adamı getir bir yol olmayacağı belli
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Sikeci fb kulübün taraftari Şenol ustaömer,asporda Trabzonspor genç bir dev golcünün pesinde olduğunun haberini aldim dedi kim bu golcü sizce renktaslar!
                    inanmadigim halde merak ediyorum yinede .
                    baskan ciksaydi deseydi para yok eldeki mevcut kadroyla devam etcez bu kadar üzülmezdik
                    çok büyük hayal kirikligi yasiyoruz , Sivas süperligin en kötü kadrosuna sahip ligden düşecekler yüzde yüz diyorum bunlara fark atacağız diye düşünürken 0-0 skor yakismadi bize.
                    ozan tufana tek bir lafım var „ ozan denilen tiyatrocu nasil futbolcu olmuş çok ilginc

Ugurcan
                    Denswil - savic - mendy - eren
                    Lundstram————Okay
                    Dragus ————Orsic———-Waka.
                    ——————Enis Destan—————
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Bu saatten sonra en büyük transfer Avcının defolup gitmesi olur.. Hee gitmiyor mu o zaman forvete vereceğimiz parayı bunun tazminatına verilip kovulması en isabetli transfer olur.. Umarım bu gitmeden transfer felan yapmazlar çok daha ah vah ederiz.. En geç 25 Ağustos akşamı Kayseri mağlubiyeti sonrası istifa eder diye düşünüyorum.. Rapidi saymıyorum bile tur zaten gitti..
                      Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• avcıyı ideal zamanda kovmazsan avcının geri gelme tehlikesini ortadan kaldırmamış olursun

avcıyı ne zaman kovmak lazım sorusunun cevabını daha önce yazdım,bi daha yazmayayım,henüz erken

en erken kovulma tarihini yazayım : rapide elendi, sonra gitti st gallen e elendi, o akşam kovulur

avrupada takım gruplara kalırsa ligde ilk yarı sonuna kadar kredi kazanır ve ilk yarı sonunda puan tablosunda 15+ puan liderden gerideyse kovabilirsin
                        TEKKEBALL

Yorum

• Ilk avci defolcak, sonra onun cöpleri!

wakayi kim neden getirdi? Adam oyuna girerken tüm enerjisini kaybediyor. Ayakta duramiyor. Bugün 30 dk da 5 kere topla bulusdu.
                          visca ölmüs bitmis kosamiyor. Pedro sag bek mi yoksa visca? Bugün yine gördük, visca sag bekte bekleyip ileriye kosmiyor. Pedro hep yanliz kaldi.
                          ozan ve lundstram diger kaziklar. Ozan bugün oyuna girdi ama 1 kere bile ozani duymadim

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            avcıyı ideal zamanda kovmazsan avcının geri gelme tehlikesini ortadan kaldırmamış olursun

avcıyı ne zaman kovmak lazım sorusunun cevabını daha önce yazdım,bi daha yazmayayım,henüz erken

en erken kovulma tarihini yazayım : rapide elendi, sonra gitti st gallen e elendi, o akşam kovulur

avrupada takım gruplara kalırsa ligde ilk yarı sonuna kadar kredi kazanır ve ilk yarı sonunda puan tablosunda 15+ puan liderden gerideyse kovabilirsin
                            En gec 8tas finalinde yenildikten sonra kovulmasi lazimdi.

yönetim ve baskan yok ki basimizda. Yoksa çoktan kovulmusdu su capsiz

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              En gec 8tas finalinde yenildikten sonra kovulmasi lazimdi.

yönetim ve baskan yok ki basimizda. Yoksa çoktan kovulmusdu su capsiz
                              o dönem çok güzel senaryolar yazdım ama ligde alınan 3. lük senaryoyu baltaladı , ligde alınan o 3 puanlar için kazanırken kaybediyoruz demiştim

o dönemde ideal senaryo ligde 4. lük ve kupa finali kaybediş, biri tuttu diğeri olmadı

şu fikir hiç fena değilmiş bu arada , şenol hoca sportif direktörlüğü tercih edermi bilinmez

fb de kocaman daum vakıası olmuştu diye hatırlıyorum, daum teknik adam kocaman sportif direktör,sonra ne oldu ? daum kovuldu yerine kocaman geldi

bizde de aynı şey olmasın aga, şenol hocanın emekliliğini açıklaması lazım bence
                              TEKKEBALL

Yorum

• Ülkenin durumu ile Ts nin durumu aynı,
                                Ye ye bitmiyor anasını satıyım,
                                Yazıp çizip kafa yormanın, yıpranmanın faydası yok aslında, zehir zıkkım olsun ne diyelim.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X