Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu sezon is isten gecti.
    En fazla pivot bir forvet alirlar oyun stilimiz en uyan o.

gene 3-5 arasi ligi bitiririz cünkü diger altaki takimlar les.
    Biz kötüyüz ama diger altaki takimlar daha kötü.
    Ben olsam takımı gençleştirmek adına transfer yaparım. Şu an elzem olan forvet 10 ve 8. Kesinlikle 23 yaş altı adamlar alınmalı buraya.
    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Yanlız Fatih Tekke diyoruz da hadi biz hocayı yolladık onu nasıl getireceğiz, kendini benden daha delikanlısı yok gören, ben şöyleyim, ben böyleyim diyen adam ligin başında nasıl Alanya yı satıp bize gelecek. Yani bu sene için FT bizim için imkansız olması lazım o duruşa göre.
      E yerli başka hoca yok çoğunluğun benimsediği,
      Yabancı zaten tutmuyor,
      İki ucu b.klu değnek dedikleri yere doğru sürükleniyoruz.

Şöyle gelişir heralde,
      3,4 haftaya zaten yarışta olamayacağımız belli olur,
      Sonrası hocayı yollasan ne yollamasan ne,
      Giden milyon euroların, yıkılan hayallerin,
      Bekle bizi kaos, yazık valla bize
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yanlız Fatih Tekke diyoruz da hadi biz hocayı yolladık onu nasıl getireceğiz, kendini benden daha delikanlısı yok gören, ben şöyleyim, ben böyleyim diyen adam ligin başında nasıl Alanya yı satıp bize gelecek. Yani bu sene için FT bizim için imkansız olması lazım o duruşa göre.
        E yerli başka hoca yok çoğunluğun benimsediği,
        Yabancı zaten tutmuyor,
        İki ucu b.klu değnek dedikleri yere doğru sürükleniyoruz.

Şöyle gelişir heralde,
        3,4 haftaya zaten yarışta olamayacağımız belli olur,
        Sonrası hocayı yollasan ne yollamasan ne,
        Giden milyon euroların, yıkılan hayallerin,
        Bekle bizi kaos, yazık valla bize
        istemesemde Günes ile bu sezonu kapatip seneye gelmeli Tekke onu istiyorsalar.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Çok kez yazdım yine yazacağım .

AA ile devam edilecekse , santrafor işi için fazla para harcanmaması gerekiyor .

Alınan ve / ve ya aldırılan her futbolcunun sözleşmesinden çıkmak için ayrıca uğraşıyoruz.

Maliyetli santrafor alındıktan sonra her şey değişecek , rüzgar arkamızdan esmeye başlayacaksa o ayrı .

Sonuçta canım hocam Eylül ayını bekleyin diyor. Uçacağız kaçacağız diyor

Gerçi sezon başlamadan da , taraftarın istediği coşkulu futbolu oynayacağız demişti ama bu maç maçtan önce sabırlı futbol demeye başladı yine.

Tabii sahada bir coşku olmadığını da görmek için klopp olmaya da gerek yok diye düşünüyorum .

Yorum

istemesemde Günes ile bu sezonu kapatip seneye gelmeli Tekke onu istiyorsalar.
            Adaş ŞG de gelmesin yaa, evet çaresiz durumdayız ama valla gelmesin, sporun içindekiler de aynı siyasetçiler gibi onursuz oluyor, bu sefer bi duruş sergilesin yaşım şu oldu ölmeyecekmiyim bu saatten sonra ne takımı, ne parası ben keyfime bakacağım desin, desinler.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adaş ŞG de gelmesin yaa, evet çaresiz durumdayız ama valla gelmesin, sporun içindekiler de aynı siyasetçiler gibi onursuz oluyor, bu sefer bi duruş sergilesin yaşım şu oldu ölmeyecekmiyim bu saatten sonra ne takımı, ne parası ben keyfime bakacağım desin, desinler.
              Bnede istemiyorum ama tek sezonluk sadece o aklim geliyor.yoksa kimse tek sezonluk gelmez iyi antrönörlerden.
              Yoksa gene hülle bulup avciyi getirirler bunlar 4 ay sonra
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ya hadi Avcı diyor tazminatsız gitmem. Ertuğrul bunu neden kovamıyor, bu kadar samimiyetin anlamı ne onu anlamadım ben. Hiç mi eşi dostu demiyor bu adamı neden kovmuyorsun diye?

Yorum

Bnede istemiyorum ama tek sezonluk sadece o aklim geliyor.yoksa kimse tek sezonluk gelmez iyi antrönörlerden.
                  Yoksa gene hülle bulup avciyi getirirler bunlar 4 ay sonra
                  Edin terzic boşta değil mi fatih hoca gelmiyorsa onu alalım yeter ki bu adamdan kurtarın bizi turgunboev charisis3l emrehan bu orta sahaya karşı 3 pozisyonumuz var maç boyu büyük rezillik çünkü ilerde basmak istemiyor pozisyon veririm takıntısı ile iki bek ten birini hiç çıkarmıyor dragus asla santrfor oynuyucak biri değil ama geçen yıl 15 atan Enis i son 5 dakika alıyor artık adam o kadar kopmuş bizden alan daraltma pres akıcı oyun boşa çıkma hızlı pas trafiği hiçbiri yok golü anca rakip hata yaparsa buluyoruz böyle hocalığı bende yaparım hatta kendime haksızlık yapmiyim daha iyi kadro kurarım yazık ya yazik

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor'da şampiyonluklar yaşamış, Trabzon'lu eski futbolcumuz ve A Spor yorumcusu Şenol USTAÖMER:

Abdullah Avcı'nın derhal bu oyun formatını güncellemesi lazım. Aksi halde bırakın şampiyonluğa oynamayı, lige havlu atar.
                    Hocanın artık yeni bir oyun planı uygulayabileceğini sanmıyorum. Dedim ya kurbelis=lunsdram
                    Lunsdramı yollasa onun bi benzerini aldırtır.
                    Hoca değişmez biz hocayı değiştirmeliyiz

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocanın artık yeni bir oyun planı uygulayabileceğini sanmıyorum. Dedim ya kurbelis=lunsdram
                      Lunsdramı yollasa onun bi benzerini aldırtır.
                      Hoca değişmez biz hocayı değiştirmeliyiz
                      Avcı hocanın bırakacağı yok, acaba biz takımımızı mı değiştirsek ? Akçaabat Sebat sporu falan mı tutsak ya da 1461 Trabzonu bu gidişle Avcı hocamın yüzünden taraftar grupları hariç kimse gelmeyecek stadyuma.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Draguş'u antepe kiralamak istiyorlar diyorlar böyle bi söylenti var

Yorum

• Şimdi şunu iyi hesap etmek lazım görüntüye bakarsak ligi ilk dört içinde bile bitirmesi şüpheli bir takıma, oyuncunun en az 3 yıllık olacak sözleşme ücretini de düşünürsek konuşulan bonservis bedelleriyle yaklaşık 15 M.Euro maliyet altına girerek 30-31 yaşında bir santrafor almak büyük risk değil mi?
                          En son Larking tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 11:28.
                          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Adam hala daha bol tekrar yapacagiz iyi olacagiz diyor su oyunun karsiligi olmadigini anlamadi gitti istersen 1 milyon tekrar yap sonuc alamazsin degismedigin surece ,degismeye de niyeti yok istediginiz adami alin sahada yine ezilen trabzonspor olacak maksimum da alinacak derece 4.luk olur ki dun samsunun oynadigi futbolu gordum bizden cok daha iyiler bizde ki kadro onlarda olsa su oyunla hacamat etmislerdi tinercileri..4.luk de
                            gelirse hoca faktoruyle degil oyuncu kalitesiyle gelir ki onunda karsiligi yok zaten bu kadar maliyetli kadroyla avrupada olamadiktan sonra,fazlasi olmaz bosuna hayal kurmasin kimse..ne yapilip ediplip rapid macinda tur gecilmeli avrupa da olmak zorundayiz ,gecilemedigi taktirde de uzatmanin anlami yok daha fazla yoksa konferans ligi de yalan olur bu kafayla..
                            En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 11:36.
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Draguş'u antepe kiralamak istiyorlar diyorlar böyle bi söylenti var
                              O kadarina cesaret edemezler yalan haberdir..kör göze parmak sokamazlar hele ki su ortamda..

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya hadi Avcı diyor tazminatsız gitmem. Ertuğrul bunu neden kovamıyor, bu kadar samimiyetin anlamı ne onu anlamadım ben. Hiç mi eşi dostu demiyor bu adamı neden kovmuyorsun diye?
                                Aponun arkasi saglam sehirden yeterince tepki gelmedikce kovamaz yemez ,ikinci kez geldiginde nasil bir belaya bulastigimizin farkinda degil millet diye yazmistim yanilmadim malesef..avci trabzonspor harici turkiye de hicbir buyuk takimi calistiramaz bu saatden sonra arkasindaki gucle yine is bulur ama adam gibi camiasi olan siyasetle arasina mesafe koymus hicbir buyuk takim kapisindan bile gecirmez bu adami..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X