İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
-
Yanlız Fatih Tekke diyoruz da hadi biz hocayı yolladık onu nasıl getireceğiz, kendini benden daha delikanlısı yok gören, ben şöyleyim, ben böyleyim diyen adam ligin başında nasıl Alanya yı satıp bize gelecek. Yani bu sene için FT bizim için imkansız olması lazım o duruşa göre.
E yerli başka hoca yok çoğunluğun benimsediği,
Yabancı zaten tutmuyor,
İki ucu b.klu değnek dedikleri yere doğru sürükleniyoruz.
Şöyle gelişir heralde,
3,4 haftaya zaten yarışta olamayacağımız belli olur,
Sonrası hocayı yollasan ne yollamasan ne,
Giden milyon euroların, yıkılan hayallerin,
Bekle bizi kaos, yazık valla bizeŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlız Fatih Tekke diyoruz da hadi biz hocayı yolladık onu nasıl getireceğiz, kendini benden daha delikanlısı yok gören, ben şöyleyim, ben böyleyim diyen adam ligin başında nasıl Alanya yı satıp bize gelecek. Yani bu sene için FT bizim için imkansız olması lazım o duruşa göre.
E yerli başka hoca yok çoğunluğun benimsediği,
Yabancı zaten tutmuyor,
İki ucu b.klu değnek dedikleri yere doğru sürükleniyoruz.
Şöyle gelişir heralde,
3,4 haftaya zaten yarışta olamayacağımız belli olur,
Sonrası hocayı yollasan ne yollamasan ne,
Giden milyon euroların, yıkılan hayallerin,
Bekle bizi kaos, yazık valla bizeçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Çok kez yazdım yine yazacağım .
AA ile devam edilecekse , santrafor işi için fazla para harcanmaması gerekiyor .
Alınan ve / ve ya aldırılan her futbolcunun sözleşmesinden çıkmak için ayrıca uğraşıyoruz.
Maliyetli santrafor alındıktan sonra her şey değişecek , rüzgar arkamızdan esmeye başlayacaksa o ayrı .
Sonuçta canım hocam Eylül ayını bekleyin diyor. Uçacağız kaçacağız diyor
Gerçi sezon başlamadan da , taraftarın istediği coşkulu futbolu oynayacağız demişti ama bu maç maçtan önce sabırlı futbol demeye başladı yine.
Tabii sahada bir coşku olmadığını da görmek için klopp olmaya da gerek yok diye düşünüyorum .
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistemesemde Günes ile bu sezonu kapatip seneye gelmeli Tekke onu istiyorsalar.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdaş ŞG de gelmesin yaa, evet çaresiz durumdayız ama valla gelmesin, sporun içindekiler de aynı siyasetçiler gibi onursuz oluyor, bu sefer bi duruş sergilesin yaşım şu oldu ölmeyecekmiyim bu saatten sonra ne takımı, ne parası ben keyfime bakacağım desin, desinler.
Yoksa gene hülle bulup avciyi getirirler bunlar 4 ay sonraçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBnede istemiyorum ama tek sezonluk sadece o aklim geliyor.yoksa kimse tek sezonluk gelmez iyi antrönörlerden.
Yoksa gene hülle bulup avciyi getirirler bunlar 4 ay sonra
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'da şampiyonluklar yaşamış, Trabzon'lu eski futbolcumuz ve A Spor yorumcusu Şenol USTAÖMER:
Abdullah Avcı'nın derhal bu oyun formatını güncellemesi lazım. Aksi halde bırakın şampiyonluğa oynamayı, lige havlu atar.
Lunsdramı yollasa onun bi benzerini aldırtır.
Hoca değişmez biz hocayı değiştirmeliyiz
Yorum
-
İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın artık yeni bir oyun planı uygulayabileceğini sanmıyorum. Dedim ya kurbelis=lunsdram
Lunsdramı yollasa onun bi benzerini aldırtır.
Hoca değişmez biz hocayı değiştirmeliyizNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Şimdi şunu iyi hesap etmek lazım görüntüye bakarsak ligi ilk dört içinde bile bitirmesi şüpheli bir takıma, oyuncunun en az 3 yıllık olacak sözleşme ücretini de düşünürsek konuşulan bonservis bedelleriyle yaklaşık 15 M.Euro maliyet altına girerek 30-31 yaşında bir santrafor almak büyük risk değil mi?En son Larking tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 11:28.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Adam hala daha bol tekrar yapacagiz iyi olacagiz diyor su oyunun karsiligi olmadigini anlamadi gitti istersen 1 milyon tekrar yap sonuc alamazsin degismedigin surece ,degismeye de niyeti yok istediginiz adami alin sahada yine ezilen trabzonspor olacak maksimum da alinacak derece 4.luk olur ki dun samsunun oynadigi futbolu gordum bizden cok daha iyiler bizde ki kadro onlarda olsa su oyunla hacamat etmislerdi tinercileri..4.luk de
gelirse hoca faktoruyle degil oyuncu kalitesiyle gelir ki onunda karsiligi yok zaten bu kadar maliyetli kadroyla avrupada olamadiktan sonra,fazlasi olmaz bosuna hayal kurmasin kimse..ne yapilip ediplip rapid macinda tur gecilmeli avrupa da olmak zorundayiz ,gecilemedigi taktirde de uzatmanin anlami yok daha fazla yoksa konferans ligi de yalan olur bu kafayla..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 11:36.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDraguş'u antepe kiralamak istiyorlar diyorlar böyle bi söylenti var1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa hadi Avcı diyor tazminatsız gitmem. Ertuğrul bunu neden kovamıyor, bu kadar samimiyetin anlamı ne onu anlamadım ben. Hiç mi eşi dostu demiyor bu adamı neden kovmuyorsun diye?1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum