Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kadro kalitesi bir dünya trasnfere rağmen artmamış, bu çok kötü bir durum. Örneğin bjkdeki gedson veya fbdeki fred biz de 8 numara da olsa, 10 numarada bjkdeki rafa silva, mertens gibi biri olsa, forvette de onuachu olsa, bekler fbdeki ferdi ve osayi gibi olsa sizce takımın seviyesi nasıl değişir. Bizim takıma yapılan transferler hep ortalama isimler. Bu oyuncuların hangisi 3 istanbul takımında oynayabilir. Uğurcan, savic, visca ve trezeguet oynar sadece.
    Bu kadar harcanan paraya yazık.
    Hoca da ağır saçmalıyor, bu transferler neden hep vasat isimler. Taktik denen birşey yok. Sahada amaçsız ve sıkıcı bir oyun. Yahu en azından şampiyon olduğumuz seneki benzer kadroyu kursaydık ya. Aldır hamsik tarzı lider oyuncu. Stoperleri biri hızlı, diğeri lider yap. transferleri lige başlamadan bitir.

Yorum

• lundstram gordugum en agır orta saha oyuncularındanozan lundstram ne beklersinki bu orta sahadan u19 dan bir orta sahayı koy lundstram kadar oynar.

Yorum

• 10 transfer yapacağına o parayla 3 nokta transfer yap.

Olmaz değil mi bu,düzene aykırı.
        DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Bu takımın orta sahasına 2 tane 8-10 numara lob beyin lazım. Biri sağ lob diğeri sol lob. Eğer bunu alamazsan top dolaştıramazsın, rakipler seni çıkartmaz. Çıkmak için tek yol santrafora top şişirmek olur. 5 transfer yapmak için girilen yolda sağ beki de kaybedip 10 transfer yaptık, geçen seneki gücümüzde bile değiliz. Bu takım kesin kez 8-9-10 lazım. Hem de A kalite.

Yorum

• ozan lundstram orta sahası 5 yilda gordugum en zayıf orta saha.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kadro kalitesi bir dünya trasnfere rağmen artmamış, bu çok kötü bir durum. Örneğin bjkdeki gedson veya fbdeki fred biz de 8 numara da olsa, 10 numarada bjkdeki rafa silva, mertens gibi biri olsa, forvette de onuachu olsa, bekler fbdeki ferdi ve osayi gibi olsa sizce takımın seviyesi nasıl değişir. Bizim takıma yapılan transferler hep ortalama isimler. Bu oyuncuların hangisi 3 istanbul takımında oynayabilir. Uğurcan, savic, visca ve trezeguet oynar sadece.
              Bu kadar harcanan paraya yazık.
              Hoca da ağır saçmalıyor, bu transferler neden hep vasat isimler. Taktik denen birşey yok. Sahada amaçsız ve sıkıcı bir oyun. Yahu en azından şampiyon olduğumuz seneki benzer kadroyu kursaydık ya. Aldır hamsik tarzı lider oyuncu. Stoperleri biri hızlı, diğeri lider yap. transferleri lige başlamadan bitir.
              gelmez gelmez hayatta gelmez o kalibrede oyuncular

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Avcı bu takımın başında kaldığı sürece 8 ve 9 u alsan bile havanda su dövmenin ötesine geçemezsin.
                En iyi oyuncuyu bile çok kötü gösterebilecek kadar kabiliyet düşmanı bu adam.

Sene çöpe atılalı 5 ay oluyor.
                5 ay evvel kovulup yerine teknik direktör getirilmeliydi.

Sadece bu sene değil, bu herif yüzünden önümüzdeki en az 2-3 yıl çöpe atılacak.
                SAdece bu sene ile kurtarırsak dua edelim.
                Bakın hocanın çok büyük hataları var ancak çok daha büyük bir sorunumuz var. Kadro kalitemiz aşırı kötü. Ve 9 transfer yapılmasına rağmen, alınan savic hariç her isim eh işte adamı. Munier seviyesinde 1 adam bile alınmamış. Bu kadar saçma bir transfer mantığı olamaz. Tamamen orta sıralara oynayabilecek bir kalite var. 8 numaran yok, 10 numaran yok forvetin yok. iki bekin de idare eder. Açın bakın gs, bjk, fb kadrolarını bir de ts kadrosuna bakın. Arada uçurum var. Bizim kadrodan hangi isimler onlarda 11 oynayabilir. Bir de şampiyon olduğumuz kadroya bakalım. Neredeyse hepsi oynar derdik.
                BU saatten sonra en az 5 milyon euroluk 3 isim acilen alınmalı. 8-10- forvet. Üçüde nokta atışı olmalı. Bu transferler yapılmayacaksa ihanet var derim. O zaman savice , nwakameye o paralar neden verildi.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gelmez gelmez hayatta gelmez o kalibrede oyuncular
                  Zaten munierin gidişi ve bir türlü onuachu veya o seviyede bir oyuncunun 2 aydır alınaması yönetilemediğimizin kanıtıdır.
                  Acilen seçim kararı alınıp, Ahmet Ağaoğlu tekrar başkan yapılmalıydı. Çok kötü yönetiliyourz. Hiçbir akıllı planlama yok, hatta futboldan anlayan da yok sanki.

Yorum

Zaten munierin gidişi ve bir türlü onuachu veya o seviyede bir oyuncunun 2 aydır alınaması yönetilemediğimizin kanıtıdır.
                    Acilen seçim kararı alınıp, Ahmet Ağaoğlu tekrar başkan yapılmalıydı. Çok kötü yönetiliyourz. Hiçbir akıllı planlama yok, hatta futboldan anlayan da yok sanki.
                    munirde ne topcuydu be öyle topcu gelmez 10 yıl daha onu bile tutamadık agaoglu gelse birsey degisecegine ihtimal vermiyorum

Yorum

• Bi kulübün en büyük gelir kaynağı sponsorluklardan sonra oyuncu satışları ve turnuva gelirleri. Başında Avcı olduğu sürece bu 2sinden de gelir elde edemezsin mesela en basitinden. Aldırıp da değer kattığı tek adam yok 50 küsür transferden. Turnuva geliri desen adamın avrupa karnesi belli orayı fazlalık olarak görüyor, gram büyük düşünmüyor dünkü maçtan sonraki açıklamalarını dinleyin olmazsa konferansa gideriz diyor herif. Normal bi adam ortaya taşak koyar avusturyada turu geçicez falan der bu ezik adam onu demekten bile aciz.
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Bakın hocanın çok büyük hataları var ancak çok daha büyük bir sorunumuz var. Kadro kalitemiz aşırı kötü. Ve 9 transfer yapılmasına rağmen, alınan savic hariç her isim eh işte adamı. Munier seviyesinde 1 adam bile alınmamış. Bu kadar saçma bir transfer mantığı olamaz. Tamamen orta sıralara oynayabilecek bir kalite var. 8 numaran yok, 10 numaran yok forvetin yok. iki bekin de idare eder. Açın bakın gs, bjk, fb kadrolarını bir de ts kadrosuna bakın. Arada uçurum var. Bizim kadrodan hangi isimler onlarda 11 oynayabilir. Bir de şampiyon olduğumuz kadroya bakalım. Neredeyse hepsi oynar derdik.
                        BU saatten sonra en az 5 milyon euroluk 3 isim acilen alınmalı. 8-10- forvet. Üçüde nokta atışı olmalı. Bu transferler yapılmayacaksa ihanet var derim. O zaman savice , nwakameye o paralar neden verildi.
                        Tespit hatalı olunca, çare de en az 5 Milyonluk üç oyuncu oluyor.

Öyle mi şampiyon oldunuz dostum?

Dünkü rakip Gs, Bjk, Fener değildi. Yemin ederim adını unuttuğum Slovakya takımında 5 Milyonluk oyuncular mı vardı? Rapid'in kadrosunda 5 Milyonluk oyuncu mu vardı?

Fener ve Gs yüzlerce milyon euroluk kadrolarıyla Prag'a filan elenmedi mi?

Futbol aklını tartışmak lazım. Oyun felsefesi nedir? Dün Nwakaene oyuna girince sordum: Yine kanat ortalarıyla mı gideceğiz? Maxi vardı, 5 Milyonluk. Adamın talibi yok, kuşa döndü. Ozan'a, Okay'a ne 5 Milyonlar ödendi... İki metre önündeki topa ayak uzatmayan Mendy'ye... Geri koşmak yerine rakip hücumu seyretmeyi tercih eden Eren'e... Ödenmedi mi bonservisler?

Diyorsunuz ki, "Yetmez, hocam için biraz daha harcayalım." Harcayın.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Avcı ne istediğini bilmiyor. Lundstram'ı aldırıyorsan sahada dövüşeceksin. Beklemeyeceksin. Aynı şekilde Ozan da öyle.

Yarım oradan yarım buradan, çeyrek şuradan, karman çorman bir oyun sistemi var. Ne istediğine karar ve uygula. Bu ne böyle?

Okay bu takımda banko oynar. Lundstram hocanın takımında şu an çok gereksiz. Adam geçen maç stoperlere "Ben basıyorum siz geri kaçıyorsunuz" diye kızıyordu. Nereye geldiğini şaşırmıştır, ona da yazık. Mendy orta sıra takımlarında 8 numara olur. Konya'da muazzam oynar mesela. Bizde hiçbir yere oturmuyor. Ozan'ı bek kullanmak istiyor, bu adam 4-5 yıldır 10 numara hatta forvete gidip baskıda forveti ikileyen adam falan.

İç sahada rakiplerin orta sahayı kapattığı oyunda hiçbir planımız olamaz. Bu kadronun hem rakibi durdurması hem de üretmesi için presi artırması şart. Becerip bir tane pres seti yaptıramıyor.

Sonra da diyor ya "Bana bir tane hücum seti çizsenize" diye. Ya bırak...

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Avcı ne istediğini bilmiyor. Lundstram'ı aldırıyorsan sahada dövüşeceksin. Beklemeyeceksin. Aynı şekilde Ozan da öyle.

Yarım oradan yarım buradan, çeyrek şuradan, karman çorman bir oyun sistemi var. Ne istediğine karar ve uygula. Bu ne böyle?

Okay bu takımda banko oynar. Lundstram hocanın takımında şu an çok gereksiz. Adam geçen maç stoperlere "Ben basıyorum siz geri kaçıyorsunuz" diye kızıyordu. Nereye geldiğini şaşırmıştır, ona da yazık. Mendy orta sıra takımlarında 8 numara olur. Konya'da muazzam oynar mesela. Bizde hiçbir yere oturmuyor. Ozan'ı bek kullanmak istiyor, bu adam 4-5 yıldır 10 numara hatta forvete gidip baskıda forveti ikileyen adam falan.

İç sahada rakiplerin orta sahayı kapattığı oyunda hiçbir planımız olamaz. Bu kadronun hem rakibi durdurması hem de üretmesi için presi artırması şart. Becerip bir tane pres seti yaptıramıyor.

ben nereye geldim demistir aynen buyuk topcu yana pas geriye gordugum en agır orta sahalardan ilk once top oynasın bayılıyorsun sisirmeye

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avcı ne istediğini bilmiyor. Lundstram'ı aldırıyorsan sahada dövüşeceksin. Beklemeyeceksin. Aynı şekilde Ozan da öyle.

Avcı'nın baş tomografi sonucu:

"Kaşar yıldızları mutlu edeyim. onlar da bana karşılığında maç alsın. sonuç geliyorsa yerimi korurum çünkü kazanan haklıdır.

Kaşar yıldızları nasıl mutlu ederim? az idman, bol izin, bol taviz. saha içinde düşük tempo. sıfır pres. top bizde kalırsa hem çok sıkılmazlar, hem yorulup sakatlanmazlar.

En büyük düşmanım ne? tempo. yüksek pres. kaşarlarım topun peşinden koşmak zorunda kalırsa çuvallarım. Oyun hızlandığında geriliyorum. "

Avcı'nın kafası bu.

Gerisi fasa fiso. "Santim santim planlıyoruz, taç antrenörü getirdik, artık herkesin planı ve organizsasyonu var" vs hepsi ambalaj.

"Kaşar yıldızları mutlu tutarsam, onlar da bana maç alırsa maaşımız yatar. " Planın özü bu.

Sistem diye satmaya çalıştığı şey özünde bu planı kamufle etmeye çalışan söylemler.
                              En son Kaan Çetin tarafından düzenlendi; 09.08.2024, 13:24.

Yorum

• Uğurcan
                                Mustafa Eskihellaç-Staviç-Ali Şahin (Batagov)-Barısıc
                                Cham
                                Visca-Okay-Cihan-Trezege
                                Enis Destan (Weghorst)

Kafamdaki ideal 11 bu

Batagov'u hiç izlemediğim için Ali Şahin'i de yazdım. Batagov'la ilgili bmn'deki yorumlar son derece olumsuz. Bakalım ne olacak?
                                En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 09.08.2024, 13:34.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X