Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Bitme aşamasına gelen 2 oyuncu var. Şenol Güneş’ten haber bekliyoruz”

Çekimin devamında Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: "8 numara, kanat, forvet ve defans transferi için Şenol hocamız ve izleme komitemiz isimleri inceliyor onlardan gelecek kararlar sonrası transferleri gerçekleştireceğiz." dedi.

Bu nasıl saçma iki cümledir,adam kendi ağzıyla kendini yalanlamış.Özellikle 1.si daha komik.Bitme aşamasına gelen 2 oyuncu var hocadan haber bekliyoruz!bitirmeden önce hocaya süpriz yapmak istediler herhalde söylemeyerek

Yorum

• Transferde isimleri bizle anıllan adamların pekçoğu içacı değil.elle tutulur 2-3 adam var onlarıda bu vizyonsuz yönetimin alması imkansız.yeni barisiçlere lundstramlara hazır olalım…
      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• şenol hocadan onay bekliyorlarmış şaka gibi..

menejer kitlemeleri onay bekliyor diye yorumladım.

eren giderse ki umarım gider
        1-solbek
        2-stoper
        3-8 numara
        4-kanat

devre arasında şart yani daha neyi bekliyorlar

gerçi bu yönetimin saçma sapan alacaklarını düşününce hiç almamak daha hayırlı gibi ama gidecekleri de yok o yüzden adam şart
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Ertuğrul Doğandan daha iyi yalan söyleyen adam Türkiyede bulamazsın.Ulan yalan makinesine bağlasan makine bozulur garanti kapsamına bile girmez amk

2019 da Mikel ve Sörlothu 1.5 milyona, Ekubanı 750 bin euroya,Sosayı 3.2 milyon euroya oynatarak şampiyon oluyorduk biz.Şimdi ise Lundstram ve Barisic gibi çöplere 2 milyon euro veriyoruz.
          En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 18.01.2025, 00:18.

Yorum

• Mevcut transferlere ek, Rennes den Jota ve Gronbaek i kiralık alamaz mıyız, en azından bir tanesini?

Yorum

• Ağır konuşmak istemiyorum ama mecburum

Yahu arkadaş, devre arasına en az 3 transfer 5 de olabilir diyerek, Sezon ortasında toplamda 5 galibiyet ile ilk devreyi tamamlarken, taraftara söylenen, devre arasına kadar bu oyuncular ile devam edeceğiz cümlesi de ortada iken

Ligin ikinci devresi Sivas maçı ile başlıyorken

Bizim başkan çıkıp da '' bitme aşamasında olan 2 oyuncu var, Hoca dan haber bekliyoruz '' cümlesindeki mana nedir'''

Yalanınızı s...m sizin. Siz bizimle taşşak geçiyorsunuz... Hala Hoca alın demeden mi bitirme aşamasına getirdiniz..

Oyuncu ihtiyacı olan belki de tek kulup bizken, Koca sezon yaşadığımız hezimeti, tarihi kötü rekorları kıran bu kadroyu devre arasında düzeltiriz umudu ile oyalayan sizler.....

Şimdi alacağınız oyuncuyu kaçıncı hafta oynatmayı düşünüyorsunuz da hoca dan onay bekliyorsunuz

Bizimle eğlenmeyin
              Sik......yin dalağınızı
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Transfer için illa Sivas’a yenilmemiz mi lazım? Bunların kafa niye hiç değişmiyor?

Yorum

• Biz Karadenizlilerin artık zeki olduğuna falan inanmıyorum, Biz MAL'ın önde gidenleriyiz

Rekor oyla Cumurbaşkanı seçeriz, O Cumhurbaşkanı gelir TECAVÜZ eder, Kupamızı vermez, Üstüne üstlük bir kere daha rekor oy veririz

Bizim Lobimizle ve Gücümüzle TFF Başkanı'nı seçeriz, O da gelir ve bize TECAVÜZ edilirken seyirci kalır

Hiç bir başarısı olmayan Ertuğrul Doğan'ı, Yine yeniden başkan seçeriz ve gelir yaptığı kötü ve yapmadığı esas mevki transferleri ile taraftara adeta TECAVÜZ eder ve seyretmeye devam ederiz

Hem tecavüz ederler, Hem de hamile bırakırlar. Üstüne üstlük , Doğacak olan bebek PİÇ olmasın diye, Tecavüzcülerimizle nikah kıymaya razı ediliriz, tecavüzcülerimizin kölesi oluruz

Al sana Trabzonspor gerçeği
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Transfer felan yapmayın ya gerek yok taraftarı dinlemeyin. Yazın adam gibi 4-5 tane direkt katkı sağlayacak adam gibi baba oyuncular alıp önümüze bakarız. Şimdi alacağın saçma sapan adamlara en az 500 milyon TL yatırım yapacaksın yazın göndermeye uğraşırsın.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Transfer için illa Sivas’a yenilmemiz mi lazım? Bunların kafa niye hiç değişmiyor?
                      ))Şubat'a daha çok var.

Şubat bitmeye yakında, '' Trabzonspor, o yüksek bonservis bedellerini ödeyecek durumda değildir '' denir.

Bu sezonun devre arasını da bir iki salak transferle bitiririz

Gelecek sene için de, Şimdi aldıklarımızı yollamak için uğraşırız

Sonra ne mi olur

Trabzonspor satılır

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Transfer felan yapmayın ya gerek yok taraftarı dinlemeyin. Yazın adam gibi 4-5 tane direkt katkı sağlayacak adam gibi baba oyuncular alıp önümüze bakarız. Şimdi alacağın saçma sapan adamlara en az 500 milyon TL yatırım yapacaksın yazın göndermeye uğraşırsın.
                        Yazın 15 tane aldık

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biz Karadenizlilerin artık zeki olduğuna falan inanmıyorum, Biz MAL'ın önde gidenleriyiz

Rekor oyla Cumurbaşkanı seçeriz, O Cumhurbaşkanı gelir TECAVÜZ eder, Kupamızı vermez, Üstüne üstlük bir kere daha rekor oy veririz

Bizim Lobimizle ve Gücümüzle TFF Başkanı'nı seçeriz, O da gelir ve bize TECAVÜZ edilirken seyirci kalır

Hiç bir başarısı olmayan Ertuğrul Doğan'ı, Yine yeniden başkan seçeriz ve gelir yaptığı kötü ve yapmadığı esas mevki transferleri ile taraftara adeta TECAVÜZ eder ve seyretmeye devam ederiz

Hem tecavüz ederler, Hem de hamile bırakırlar. Üstüne üstlük , Doğacak olan bebek PİÇ olmasın diye, Tecavüzcülerimizle nikah kıymaya razı ediliriz, tecavüzcülerimizin kölesi oluruz

Al sana Trabzonspor gerçeği
                          Ya o biraz okumamak ile alakalı diye düşünüyorum. Trabzonda anket yapalım insanların yüzde kaçı gündem takip ediyor diye emin ol sadece Trabzonspor gündemi çıkar cevap olarak. İnsanımız genel olarak sorgulamıyor, okumuyor, yandaşı dinliyor muhalefeti dinlemiyor. Her alanda geçerli sporda,siyasette vs... Ertuğrul Doğan başarısız diyorsun adam sana hain diyor, o gitsin bu gelsin diyorsun olmadik hakareti yiyorsun.

Yorum

Transfer felan yapmayın ya gerek yok taraftarı dinlemeyin. Yazın adam gibi 4-5 tane direkt katkı sağlayacak adam gibi baba oyuncular alıp önümüze bakarız. Şimdi alacağın saçma sapan adamlara en az 500 milyon TL yatırım yapacaksın yazın göndermeye uğraşırsın.
                            Dostum söylediğin şey anlamsız.Transferi yapamıyor olma nedenin devre arası ya da sezon sonu olması değil.Sen 8 milyonluk adamı 2 milyona almaya çalışıyorsun.Dolayısıyla sezon sonu da olsa yine alamayacaksın.

Önüne gelene 2.5 milyon teklif ediyorsun.Sezon sonu geldiğinde de aynı parayı teklif edeceksin ve değişen birşey olmayacak.Ekonomin 6 ay içinde düzelmeyecek neticede.

Ben yönetimin yazın iyi transfer yapabileceğine gerçekten inansam seni sonuna kadar desteklerim ama öyle birşey olmayacak.Koskoca yaz tatilinde Torreiradan daha iyi diyerek getirdikleri kağnı Lundstrama 2 milyon,kadroya bile zor giren Barisice 1.8 milyon euro maaş verdiler.

Adam sana diyor ki benim oyuncum 5 milyon eder.Sen diyorsun ki ben 2 veriyorum.Sen adamla taşak geçersen hiçbir zaman oyuncuyu alamazsın.İsterse 10 tane transfer dönemi geçir.
                            En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 18.01.2025, 01:15.

Yorum

Ya o biraz okumamak ile alakalı diye düşünüyorum. Trabzonda anket yapalım insanların yüzde kaçı gündem takip ediyor diye emin ol sadece Trabzonspor gündemi çıkar cevap olarak. İnsanımız genel olarak sorgulamıyor, okumuyor, yandaşı dinliyor muhalefeti dinlemiyor. Her alanda geçerli sporda,siyasette vs... Ertuğrul Doğan başarısız diyorsun adam sana hain diyor, o gitsin bu gelsin diyorsun olmadik hakareti yiyorsun.
                              Katılıyorum hem de fazlasıyla,
                              İlaveten

Karadeniz de Aşiret kültürü yoktur, Aslında bahsettiğimiz, mutlak itaatçılık aşiret kültüründe vardır ama her nedense, tıpkı bir Tarikat, tıpkı bir aşiret gibi, Yanlışın peşinden gitmeye , gözlerimiz kapalı vaziyette itaat etmeye ve bu yolda ölmeye hazır nazırlar gibiyiz.

Birilerini, Şeyh,
                              Birilerini Peygamber
                              Birilerini İlahlaştırmak konusunda üstümüze yok

Bu kafalardan çok sıkıldım, Nefret ediyorum artık her şeyden

Yorum

• AŞK böyle birsey işte.

S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X