Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muzmin sakat hangi akilli takimda görmek istiyor sahet gelip sakatlanirsa onun maaşını kendi cepinden odiyecekse alsinlar l.ya bile bile 4 sene de sakatlikligi daha cok olan bir oyuncuyu istemek futvolun f bilmiek.
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Muzmin sakat hangi akilli takimda görmek istiyor sahet gelip sakatlanirsa onun maaşını kendi cepinden odiyecekse alsinlar l.ya bile bile 4 sene de sakatlikligi daha cok olan bir oyuncuyu istemek futvolun f bilmiek.
      Saviç'ten ders çıkarmamışlar, yazık.
      700 gün futbola ara veren Tuanzebe'den ne bekleniyor?
      TS staj yeri mi?
      Yeter artık Erto.
      Yeni sezon öncesi moral ve heyecan bırakmadınız.
      En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 19.06.2025, 16:11.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Saviç'ten ders çıkarmamışlar, yazık.
        700 gün futbola ara veren Tuanzebe'den ne bekleniyor?
        TS staj yeri mi?
        Yeter artık Erto.
        Yeni sezon öncesi moral ve heyecan bırakmadınız.
        Geçmiş den ders cikarsak savic alinmazdi. Koita alinmazdi ner3d3 cop ahi gitmis vahi kalmis oyuncular buluyoruz. Bizim td onu begeniyorsa parasini cepinden ödesin adam gelip 1 mac oyniyacak 10 mac yatacak. Savic gibi ,isca gibi,nwakeme gibi akil.turulmasi yaşıyoruz. Ya bunlar transfer falan yapmasin u19 devam edelim

Yorum

• Hiç haber vs takip edecek vakit bulamıyorum, arada sırada foruma bakıyorum. Gerçekten görüştüğümüz, alma ihtimalimiz olan kimse var mı? Yoksa burada yazılanlar arkadaşların kendi niyetleri, tavsiyleri mi?

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hiç haber vs takip edecek vakit bulamıyorum, arada sırada foruma bakıyorum. Gerçekten görüştüğümüz, alma ihtimalimiz olan kimse var mı? Yoksa burada yazılanlar arkadaşların kendi niyetleri, tavsiyleri mi?
            Onuachu'da sona gelinmiş. 4,5 milyon euro bonservisi var ancak ilk taksidin ödenmesi noktasında tıkanan görüşmeler sürüyor.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ertuğrul doğanın mail adresini bilen varsa yazabilir mi...Kendimi transfer ettirmeye çalışacağım bedava oynarım sorun yok yaşım 39 sol diz ön çapraz kısmı yırtık..Bütün şartları karşılayabiliyorum..
              bütün şartları karşılamıyorsun işte, bedava oynarım demişsin. Yıllık 2,5 m€ istersen olur bu iş.

Yorum

Geçmiş den ders cikarsak savic alinmazdi. Koita alinmazdi ner3d3 cop ahi gitmis vahi kalmis oyuncular buluyoruz. Bizim td onu begeniyorsa parasini cepinden ödesin adam gelip 1 mac oyniyacak 10 mac yatacak. Savic gibi ,isca gibi,nwakeme gibi akil.turulmasi yaşıyoruz. Ya bunlar transfer falan yapmasin u19 devam edelim
                Evet. U19 gelecek sezon oynasa 7.olmaz. İlk 5'de olur ve Konferans'a gideriz.
                Tabi ki tüm takımı U19'dan kuramayız.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

Onuachu'da sona gelinmiş. 4,5 milyon euro bonservisi var ancak ilk taksidin ödenmesi noktasında tıkanan görüşmeler sürüyor.
                  Teşekkürler. Ne yazık ki yine saçma bir hamle, saçma bir takıntı.

Yorum

Onuachu icin herseyimizi sattik.. dilenci gibi 2-3 yildir adamlarin kapisinda sürünüyoruz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Boşta fıstık gibi sağ bek ligimizide tanıyor daha ne olsun yaşıda uyuyor ,gidip bilmediğini almaktansa bldiğini alırsın..

Yorum

• İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Boşta fıstık gibi sağ bek ligimizide tanıyor daha ne olsun yaşıda uyuyor ,gidip bilmediğini almaktansa bldiğini alırsın..
                        Bunu düşünmek bile Trabzonspora ihanet ne cabuk unutuyoruz Trabzonspor yaptiklari yanina mert ve irfancan alalim istersen

Yorum

• Onuachu bonservissiz gelecekse, gelsin. Yoksa gerek yok.
                          Yilligi zaten yüksek, bonservisin geri dönüsü yok
                          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

Bunu düşünmek bile Trabzonspora ihanet ne cabuk unutuyoruz Trabzonspor yaptiklari yanina mert ve irfancan alalim istersen
                            bilmiyorum ne geçtiğini ama futbolculuğunu ben beğeniyorum ve oynamasını isterim

Yorum

• İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bilmiyorum ne geçtiğini ama futbolculuğunu ben beğeniyorum ve oynamasını isterim
                              Ciddi misin sen Trabzomspor taraftarono yatirip yumruk atip ceza almiyan birini nasil laik görebiliyorsun. Bilmiyorsan google osayi Trabzonspor yaz o resim görürsün bu olayi nasil unutabiliyorsun Şaka galiba

Yorum

Ciddi misin sen Trabzomspor taraftarono yatirip yumruk atip ceza almiyan birini nasil laik görebiliyorsun. Bilmiyorsan google osayi Trabzonspor yaz o resim görürsün bu olayi nasil unutabiliyorsun Şaka galiba
                                bilmiyorum yazdım diyede gidip bu takımda oynicak hali yok,,saygı duymuyorsan yazdığımı görmezden gelebilirsin..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X