Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir de aklımın almadığı bir şey var .

Haberlere göre , 22 yaşında ukraynalı bir stoper ile görüştüğümüz söyleniyor . Madem orada bu denli genç bir isimle oynamayı düşünüyoruz , niye Ali Şahin düşünülmüyor ?

Gerçekten arada bonservis ve yüklü maaş vermemize değecek kalitede fark var mı ?
    Ukraynalı stoper vasat bir oyuncu.Denswillden fazlası yok. 2.5 maaş, 800 bin maaş vermeye değmez.Alacaksak sağlam bir stoper alalım.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uefa listesine oyuncu eklemek istiyorsak kim geliyorsa bu akşam/gece gelmesi lazım ki evrak mevrak işleri derken yarın listeye ancak yetişir. Aksi halde Rapid maçlarında alınacak kötü sonuç başkanı hocası dahil hepsine yazar. Bunun bilincinde olduklarını umuyorum.
      YES'in dediğine göre en geç Çarşamba günü Rapid Wien maçları isim listesi bildirilmesi gerekiyormuş.

Özellikle forvet işi niye bu kadar uzadı yahu

Çok sıkıldık gerçekten

Kızmayayım, hoşgörülü olayım diyorum olmuyor

Neyse son bir umut bu akşamı da bekleyelim bakalım
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Ukraynalı ben de beğenmedim, sezgileri ve refleksleri zayıf göründü bana. Fransa'da bir stoper varmış, oradan çevik siyahi genç stoper almak daha mantıklı. Mesela Rapid bedavaya almış bir tane Fransa 2'den. Özetlerde fena görünmüyor adam. 3 kuruşa da oynatıyordur.

Yorum

• Acayip hevesli ve umutlu idim,
          şimdi derin bi karamsarlık var,
          Alışkanlık olmasa girip bakasım bile yok kimi aldık, kimi yolladık diye, tez zamanda normale dönerim inşallah.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            YES'in dediğine göre en geç Çarşamba günü Rapid Wien maçları isim listesi bildirilmesi gerekiyormuş.

Özellikle forvet işi niye bu kadar uzadı yahu

Çok sıkıldık gerçekten

Kızmayayım, hoşgörülü olayım diyorum olmuyor

Neyse son bir umut bu akşamı da bekleyelim bakalım
            Evet abi çarşamba ama evrak işleri falan uzun sürüyor. Gelecek olanın en azından haberi bu akşam düşer. Oyuncu en geç yarın sabah erken saatte gelir. Yani bu akşam ak koyun kara koyun belli olacak.

Yorum

Ukraynalı ben de beğenmedim, sezgileri ve refleksleri zayıf göründü bana. Fransa'da bir stoper varmış, oradan çevik siyahi genç stoper almak daha mantıklı. Mesela Rapid bedavaya almış bir tane Fransa 2'den. Özetlerde fena görünmüyor adam. 3 kuruşa da oynatıyordur.
              M. Diarra vardı. Sol bek de oynuuyordu. LaLiga yaptı bonservissiz.

Yine Toulouse'daki Nicolaisen de iyi topçu.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Ukraynalı ben de beğenmedim, sezgileri ve refleksleri zayıf göründü bana. Fransa'da bir stoper varmış, oradan çevik siyahi genç stoper almak daha mantıklı. Mesela Rapid bedavaya almış bir tane Fransa 2'den. Özetlerde fena görünmüyor adam. 3 kuruşa da oynatıyordur.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nicolaisen ile de görüşülüyor diye biliyorum abi, bir ara gündemimize gelmişti bu isim zaten.
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Çöp oldu her şey . Umarım Rapid maçında bi hezimete uğramayız.
                    TRABZONSPOR
                    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Acayip hevesli ve umutlu idim,
                      şimdi derin bi karamsarlık var,
                      Alışkanlık olmasa girip bakasım bile yok kimi aldık, kimi yolladık diye, tez zamanda normale dönerim inşallah.
                      Bu akşam veya gece uçak kalkmazsa ikinci Rapid maçına Draguş'la çıkabiliriz. Draguş iyi ama as forvet değil.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çöp oldu her şey . Umarım Rapid maçında bi hezimete uğramayız.
                        Çöp olması normal değil mi ya ne bekliyorduk bunların Avrupa maçına eksiklerimizi gidermesini felan mı?

Yönetim de futbol aklı olan 1 tane adam yok işte ulan biz ne yapıyoruz diyecek.

Takımda stoperi geçtim hadi, 10 numaraya yok 8 yok forvet yok Avrupa maçına çıkacaksın, eleneceksin sonrada futbol da bunlar var diyeceksin hadi ya ordan demezler mi adama.

Takımın en önemli eksiklerini olan üste saydığım bölgelerinin hiçbirine transfer yapmadılar, gittiler takımı 6 numara ve sol açık ile doldurdular 5 tane 6 numaranin 3 tane sol açığın bu takımda işi ne?? nasıl bir akıl tutulması bu??

Allah sonumuzu hayır etsin.
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çöp oldu her şey . Umarım Rapid maçında bi hezimete uğramayız.
                          Çöp olması normal değil mi ya ne bekliyorduk bunların Avrupa maçına eksiklerimizi gidermesini felan mı?

Yönetim de futbol aklı olan 1 tane adam yok işte ulan biz ne yapıyoruz diyecek.

Takımda stoperi geçtim hadi, 10 numaraya yok 8 yok forvet yok Avrupa maçına çıkacaksın, eleneceksin sonrada futbol da bunlar var diyeceksin hadi ya ordan demezler mi adama.

Takımın en önemli eksiklerini olan üste saydığım bölgelerinin hiçbirine transfer yapmadılar, gittiler takımı 6 numara ve sol açık ile doldurdular 5 tane 6 numaranin 3 tane sol açığın bu takımda işi ne?? nasıl bir akıl tutulması bu??

Allah sonumuzu hayır etsin.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Bizim yıllar önce stoper oynayan Sol Bamba diye bir oyuncumuz vardı. Avni Aker'deki şb maçında Onur Recep Kıvrak tam topu ellerine alacakken topu kalemize yuvarlamıştı. Adanaspor'a TD olmuş.
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Forvet, 8 numara ve sol stoper bekliyoruz Sayın Başkan

Bari forveti bu akşama bitir de rahatlayalım.

Fena darlandı millet
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ukraynalı stoper vasat bir oyuncu.Denswillden fazlası yok. 2.5 maaş, 800 bin maaş vermeye değmez.Alacaksak sağlam bir stoper alalım.
                                Madem böyle bir adam getirecekler o zaman eldekini değerlendirmek en iyisi bence. Üstelik maliyeti de yok denecek kadar .

Ama biz illa kendimize kazığı sokup sonrasında da futbolcuyu gönderirken para ödeyeceğiz yoksa rahat edemiyoruz .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X