İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa listesine oyuncu eklemek istiyorsak kim geliyorsa bu akşam/gece gelmesi lazım ki evrak mevrak işleri derken yarın listeye ancak yetişir. Aksi halde Rapid maçlarında alınacak kötü sonuç başkanı hocası dahil hepsine yazar. Bunun bilincinde olduklarını umuyorum.
Özellikle forvet işi niye bu kadar uzadı yahu
Çok sıkıldık gerçekten
Kızmayayım, hoşgörülü olayım diyorum olmuyor
Neyse son bir umut bu akşamı da bekleyelim bakalım2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Ukraynalı ben de beğenmedim, sezgileri ve refleksleri zayıf göründü bana. Fransa'da bir stoper varmış, oradan çevik siyahi genç stoper almak daha mantıklı. Mesela Rapid bedavaya almış bir tane Fransa 2'den. Özetlerde fena görünmüyor adam. 3 kuruşa da oynatıyordur.
Yorum
-
Acayip hevesli ve umutlu idim,
şimdi derin bi karamsarlık var,
Alışkanlık olmasa girip bakasım bile yok kimi aldık, kimi yolladık diye, tez zamanda normale dönerim inşallah.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYES'in dediğine göre en geç Çarşamba günü Rapid Wien maçları isim listesi bildirilmesi gerekiyormuş.
Özellikle forvet işi niye bu kadar uzadı yahu
Çok sıkıldık gerçekten
Kızmayayım, hoşgörülü olayım diyorum olmuyor
Neyse son bir umut bu akşamı da bekleyelim bakalım
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUkraynalı ben de beğenmedim, sezgileri ve refleksleri zayıf göründü bana. Fransa'da bir stoper varmış, oradan çevik siyahi genç stoper almak daha mantıklı. Mesela Rapid bedavaya almış bir tane Fransa 2'den. Özetlerde fena görünmüyor adam. 3 kuruşa da oynatıyordur.
Yine Toulouse'daki Nicolaisen de iyi topçu.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUkraynalı ben de beğenmedim, sezgileri ve refleksleri zayıf göründü bana. Fransa'da bir stoper varmış, oradan çevik siyahi genç stoper almak daha mantıklı. Mesela Rapid bedavaya almış bir tane Fransa 2'den. Özetlerde fena görünmüyor adam. 3 kuruşa da oynatıyordur.
Yine Toulouse'daki Nicolaisen de iyi topçu.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleM. Diarra vardı. Sol bek de oynuuyordu. LaLiga yaptı bonservissiz.
Yine Toulouse'daki Nicolaisen de iyi topçu.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcayip hevesli ve umutlu idim,
şimdi derin bi karamsarlık var,
Alışkanlık olmasa girip bakasım bile yok kimi aldık, kimi yolladık diye, tez zamanda normale dönerim inşallah.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇöp oldu her şey . Umarım Rapid maçında bi hezimete uğramayız.
Yönetim de futbol aklı olan 1 tane adam yok işte ulan biz ne yapıyoruz diyecek.
Takımda stoperi geçtim hadi, 10 numaraya yok 8 yok forvet yok Avrupa maçına çıkacaksın, eleneceksin sonrada futbol da bunlar var diyeceksin hadi ya ordan demezler mi adama.
Takımın en önemli eksiklerini olan üste saydığım bölgelerinin hiçbirine transfer yapmadılar, gittiler takımı 6 numara ve sol açık ile doldurdular 5 tane 6 numaranin 3 tane sol açığın bu takımda işi ne?? nasıl bir akıl tutulması bu??
Allah sonumuzu hayır etsin.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇöp oldu her şey . Umarım Rapid maçında bi hezimete uğramayız.
Yönetim de futbol aklı olan 1 tane adam yok işte ulan biz ne yapıyoruz diyecek.
Takımda stoperi geçtim hadi, 10 numaraya yok 8 yok forvet yok Avrupa maçına çıkacaksın, eleneceksin sonrada futbol da bunlar var diyeceksin hadi ya ordan demezler mi adama.
Takımın en önemli eksiklerini olan üste saydığım bölgelerinin hiçbirine transfer yapmadılar, gittiler takımı 6 numara ve sol açık ile doldurdular 5 tane 6 numaranin 3 tane sol açığın bu takımda işi ne?? nasıl bir akıl tutulması bu??
Allah sonumuzu hayır etsin.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUkraynalı stoper vasat bir oyuncu.Denswillden fazlası yok. 2.5 maaş, 800 bin maaş vermeye değmez.Alacaksak sağlam bir stoper alalım.
Ama biz illa kendimize kazığı sokup sonrasında da futbolcuyu gönderirken para ödeyeceğiz yoksa rahat edemiyoruz .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum