İlk olarak kayl tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sörloth 3 senesine Atlético Madrid’e gitmis.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSörloth 3 senesine Atlético Madrid’e gitmis.
Yorum
-
İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa böyle genç oyuncular alacaktık madem Ajaxtan Ahmetcan kiralamak için zorlayamaz mıydık? Risk yok direkt koy Savic’in yanına sırıtmaz
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFmsi düşük kariyersiz futbolcu böyle futbolculara maximum 100 bin euro bonservis 15 bin euro maaş verilir aga
Amiyane tabirle kaplumbağa gibi oyuncu
Çöp diyebiliriz.
O sırada Enes: avcı veto etmiş malesef 42 yaşından genç stoper istemiyor..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arsenii Batahov profile in Football Manager 2024. Find out how good Arsenii Batahov is in FM 24 including Ability & Potential ability.
Kötü oyuncu değil dedim ama biraz videolarına bakayım dedim iyi değil abi yediği çalımın, kaçırdığı adamın haddi hesabı yok.
Scoutların bula bula bunu bulması hiç hoş olmadı.
Bonservisi için de 2.5 milyon eurolar konuşuluyor.En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 03.08.2024, 15:21.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Her yere savic alamayız
Şu kafadaki taraftar ve yöneticiden nefret ediyorum
Savic gibi adamın yanına böyle birini koyacaksin
İzledin rapor hazırladın aldın
Tutar tutmaz orası ayrı
Ama yol budur
Adı zor okunuyor duyulmamış, bas yaygarayi sosyal medya tribün bu tiplerle doluhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Fazla bir bilgi yok oyuncu hakkında, sadece ayakları iyi ve genç. Sırf ayakları sözde iyi diye Denswil oynatıyoruz zaten kaç zamandır. Defansif aksiyonları ciddi soru işareti. Hoca sever zaten önliberodan devşirme stoperleri. Scout ekibine ayakları iyi stoper bul demişler bulmuş.Ne verip vermeyeceği belli değil. Benim için hız önemli kriterdi. Bu eleman hızlı değil. Hoedt da yavaştı zaten.
Benim bu transferde tek güvencem Savic’in yanında oynayacak olması olur. İnşallah iyi de oynar yoksa forma Denswil’de kalır.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 03.08.2024, 14:50.
Yorum
-
Hızı nasıl elemanın az biraz atletik birsey olsa bari, abi yemin ediyorum kusasim geldi şu stoper videolarinda ki uzun paslara, stoperin adlı görevi sanki uzun pas atmak, top çalma pozisyon alma kafa topu hakimiyeti, falan önemli değil zaten birNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFazla bir bilgi yok oyuncu hakkında, sadece ayakları iyi ve genç. Sırf ayakları sözde iyi diye Denswil oynatıyoruz zaten kaç zamandır. Defansif aksiyonları ciddi soru işareti. Hoca sever zaten önliberodan devşirme stoperleri. Scout ekibine ayakları iyi stoper bul demişler bulmuş.Ne verip vermeyeceği belli değil. Benim için hız önemli kriterdi. Bu eleman hızlı değil. Hoedt da yavaştı zaten.
Benim bu transferde tek güvencem Savic’in yanında oynayacak olması olur. İnşallah iyi de oynar yoksa forma Denswil’de kalır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum