Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer Cham olmayacaksa bedava Yusuf ve kaliteli bir 8 çekip forvetle kapatalım. Evlendi belki silkelenip kendine gelmiştir.

Yorum

• Son dakikada bir süperstar forvet alacağız.
      Kaynak: geçen sezon transfer hamlelerimiz

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eğer Cham olmayacaksa bedava Yusuf ve kaliteli bir 8 çekip forvetle kapatalım. Evlendi belki silkelenip kendine gelmiştir.
        En temizi olur tabi bunlardan önce hocayı postalamak lazım.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• yusuf mevkisiz bir oyuncu bize faydası olabileceğine pek inanmıyorum. santrafora yakın oynayan bi orta-hücum oyuncusu yaklaşımında da olamıyoruz.

en başından dizilimi netleştirip, netse ona uygun orta saha ve kanat oyuncuları alınmalıydı. benim ilk beklentim kanatların en az birini yükseltmek ve orta sahaya bir beyin alınmasıydı ama ikisi de olmadı. kanatlarımız da bence berbat haldeler, en iyi hallerinden çok uzaklar ama gözden kaçıyor.

mevcut kadroda direkt draguş'u sol kanat forvet gibi oynatıp enis'i uca koyardım. visca'yı da ekonomik kullanıp maçın belli anlarında faydalanmaya çalışırdım. takımın bir beyni, ritim belirleyicisi olmadığı için bu mümkün olmuyor tabi ki.
          En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 15.08.2024, 13:35.

Yorum

• Manaj ile Gomez arasında ne gibi bir fark var?

Yani neye derman olacak Manaj?

Gene başladık aynı abuk sabuk acele, telaşlı transfer girişimlerine!

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yusuf mevkisiz bir oyuncu bize faydası olabileceğine pek inanmıyorum. santrafora yakın oynayan bi orta-hücum oyuncusu yaklaşımında da olamıyoruz.

en başından dizilimi netleştirip, netse ona uygun orta saha ve kanat oyuncuları alınmalıydı. benim ilk beklentim kanatların en az birini yükseltmek ve orta sahaya bir beyin alınmasıydı ama ikisi de olmadı. kanatlarımız da bence berbat haldeler, en iyi hallerinden çok uzaklar ama gözden kaçıyor.

mevcut kadroda direkt draguş'u sol kanat forvet gibi oynatıp enis'i uca koyardım. visca'yı da ekonomik kullanıp maçın belli anlarında faydalanmaya çalışırdım. takımın bir beyni, ritim belirleyicisi olmadığı için bu mümkün olmuyor tabi ki.
              Kadromuz bence lig için gayet yeterli 2-3 transferle baya geniş bir kadromuz da olur ama başımızdaki hoca müsveddesi kadrodan verim almak bir yana adam sanki futboldan bir habermiş gibi takımi potansiyelinin en düşük seviyesinden bile daha aşağıda oynatıyor üstüne birde fizik kondisyon amatör lig seviyesinde olunca sonuç kacinilmaz, bu adamın normal şartlar altında Tesislerden içeri bile girmemesi lazımdı, Ahmet Ağaoğlu büyük adanmış, Avciyi istemeyerek takımın başına geçirmeyi, herif bala göte şampiyon yaptı bizi ama geçmiş 2 sezonun ve önümüzdeki 1-2 yılın içine etti.
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH]22417[/ATTACH]

Böyle haber var. Geçen sene bizim aldığımız tüm puanlar Onuachu sayesinde oldu. Hoca boşuna sahiplenmesin. Eğer Onuachu veya tıpatıp aynısı alınmazsa başka da kimse alınmasın. Boşuna israf. Manaj sivasaporda iş yapıyor ama bizde zaten dolu. Akıl almayacak işler.
                Gerek var mı bu çocuğa
                Ayrıca Hakan Yoloğlu'nun hangi haberi doğru çıkmış şimdiye kadar? Bilen varsa söylesin, biz de bilelim.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Sanırım Fener Ferdi'yi 35 milyon euro civarına Brighton'a satmış herhalde.

En son hangi futbolcuyu geliştirip sattık?
                  Yusuf...
                  Bir de altyapıdan izlenip, bizde 5-6 maç zoraki şans bulan AhmetCan var.
                  O kadar...

Onlarca oyuncu geldi gitti...

Bir tane oyuncuya değer katabildik mi?
                  Bjelica döneminde bir şeyler olacak gibiydi, erken kapattık o dönemi.

Umut Bozok, Gomez, Dragush, Enis, Poyraz var takıma.
                  Halen daha utanmadan kötü oyunu gelecek santrafor transferine bağlacak kadar şirazesi kaymış bir teknik ekip yönetimimiz var.
                  Santrafor değil süpermen alacağız sanki.
                  Alacağız dedikleri adam da Manaj...
                  Neye lazım, neye derman olacak?

Vallahi şaka gibi!

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kadromuz bence lig için gayet yeterli 2-3 transferle baya geniş bir kadromuz da olur ama başımızdaki hoca müsveddesi kadrodan verim almak bir yana adam sanki futboldan bir habermiş gibi takımi potansiyelinin en düşük seviyesinden bile daha aşağıda oynatıyor üstüne birde fizik kondisyon amatör lig seviyesinde olunca sonuç kacinilmaz, bu adamın normal şartlar altında Tesislerden içeri bile girmemesi lazımdı, Ahmet Ağaoğlu büyük adanmış, Avciyi istemeyerek takımın başına geçirmeyi, herif bala göte şampiyon yaptı bizi ama geçmiş 2 sezonun ve önümüzdeki 1-2 yılın içine etti.
                    ben hocanın çoğu yaklaşımını doğru bulmasam da bu fikirlerinize de hiç katılmıyorum

Yorum

• Rey manaj mi nedir bizde is yapmaz..

Böyle sacma sapan takas tekliflerle kendi oyuncularimizim piyasa degerini düsünüyoruz..

Elinde ayni pozisyonda oynayan fountas trezeguet orsic varken üstüne Nwakaemeyi almak büyük geri Zekalilik

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sebebi çok basit. Abdullah Avcı teknik direktörlük becerisiyle hakettiği için değil, arkasındaki torpil sayesinde Trabzonspor teknik direktörlüğü yapıyor. Olaylar liyakat doğrultusunda gelişseydi 3. ligde bile teknik direktörlük yapabilecek biri değil.

Gözünüzün önüne getirin dediğimi anlayacaksınız. Avcı bir 3. lig takımına teknik direktör oluyor. Transfer parası yok. Futbolcu havuzu yok. Lobi yok. Bir kaç hafta içinde ağlayarak kaçar. Kaçmaz inat ederse de o takım amatör kümeye düşer.
                        “Beşiktaş için canımı veririm.”
                        —Şenol Güneş

Yorum

• Rey Manaj gelsin Sivasa cok para kazandirmayacsak

HEP
                          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Avcı yı istediğiniz kadar eleştirin ki eleştirilmeyi sonuna kadar hak ediyor ama gözünüzü seveyim hocayı iyice gömecem diye şu şampiyonluk senesine dil uzatıp durmayın. Hocanın şampiyonlukta katkısı yok demek için rakipler kötüydü, oyuncu yetenekleri kurtardı, şanslıydık filan gibi argümanların yanına utanmasanız siyaset destek oldu, hakemler de yardım etti diyeceksiniz. Bazılarının bu şekilde düşündüğünden de o kadar eminim ki.

Tekrara girmeyelim de o sezona başlanan ve art arda galibiyet serisi alan takımdan sakatlıkları sebebiyle Peres, Edgar, Hamsik, Bakasetas, Gervinho (Berat transfer oldu gitti.) sezon içinde uzun dönem sakatlıkları sebebiyle oynayamadı. Buna rağmen tarihin en rahat şampiyonluklarından biri geldi. Burada hiç mi hoca katkısı yok Allah aşkına? Hoca o dönem formdaydı, çözüm bulabiliyordu. Şimdi sorun çözemiyor. E tamam şimdi sorun çözemiyor diye o döneme laf atmanın alemi nedir?
                            There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avcı yı istediğiniz kadar eleştirin ki eleştirilmeyi sonuna kadar hak ediyor ama gözünüzü seveyim hocayı iyice gömecem diye şu şampiyonluk senesine dil uzatıp durmayın. Hocanın şampiyonlukta katkısı yok demek için rakipler kötüydü, oyuncu yetenekleri kurtardı, şanslıydık filan gibi argümanların yanına utanmasanız siyaset destek oldu, hakemler de yardım etti diyeceksiniz. Bazılarının bu şekilde düşündüğünden de o kadar eminim ki.

Tekrara girmeyelim de o sezona başlanan ve art arda galibiyet serisi alan takımdan sakatlıkları sebebiyle Peres, Edgar, Hamsik, Bakasetas, Gervinho (Berat transfer oldu gitti.) sezon içinde uzun dönem sakatlıkları sebebiyle oynayamadı. Buna rağmen tarihin en rahat şampiyonluklarından biri geldi. Burada hiç mi hoca katkısı yok Allah aşkına? Hoca o dönem formdaydı, çözüm bulabiliyordu. Şimdi sorun çözemiyor. E tamam şimdi sorun çözemiyor diye o döneme laf atmanın alemi nedir?
                              Dönemin kilit maçlarının tamamında çok kötü performans sergiledik.
                              Sadece hafızalara gelsin diye hatırlatıyorum,
                              İçerde dışarıda Gs maçları, içeride dışarıda bjk maçları, dışardaki Fb maçı, deplasman Altay - Göztepe maçları, içerde dışarda Antalya maçları...
                              Bak bir çırpıda aklıma gelenler.

Tamamı gerçekten çok kötü oynadığımız, maç içindeki 5-10 dakikalık aksiyonlar ile kazandığımız ya da kaybetmediğimiz maçlar.
                              Bunların çoğunda goller son dakikalarda falan geldi.
                              Tamamında rakip bizi fizik olarak dövdü.
                              Tamamında Uğurcan Buffon performansı gösterdi.

Velhasılı, biz o sene istisnai maçlar dışında iyi performans sergilemedik.
                              Özel oyuncularımız vardı, ligin başında Baksetas uğurcan ile birlikte takımı taşıdı. Devamında yine uğurcan ve wakame 'nin insanüstü performansları sonucu getirdi.
                              Bu kadar özel performansa rağmen devre arasında Visca'yı almasak gene başımız belaya girebilirdi.

Alanya maçı gibi birkaç istisna maç dışında asla takım oyunu olarak iyi oyun oynamadık...
                              Şampiyonluk senesi harika bireysel performanslar ile dolu bir sene.
                              Hoca etkisi hiç yoktur elbette denmez.
                              Lakin ben şampiyonluk senesinde takım olarak iyi bir oyun oynadığımız iddiası varsa kesinlikle katılmıyorum.

Yorum

• belki simdi taraftar beni dövecek ama en gec 2 aya anlicaklar.

Fountas > Waka

Neden waka alindi avci ? Sahya 1dk girdikten sonra adam bitiyor kayboliyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X