Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öyle bir algı var ki Cham gelecek olağanüstü performans gösterecek. Şöyle bir şey var sen oraları tarayan, yalayıp yutan onca takım arasında bu mükemmel,gelecek vaad eden çocuğu nasıl alabiliyorsun? Bu işte bir gariplik yok mu?
    Karar verici değilim, bir sporsever olarak yazıyorum. Ligue 1'i de iyi takip ederim.

Mendy geldiğinde burada yazdığım mesaj şöyleydi: "Bende iz bırakan bir oyuncu değil."

Kim mi iz bırakmıştı?

Salis Abdul Samed, Mohamed Kaba, Rassoul Ndiaye...

Ama Cham öyle değil. İki sezondur seyrediyorum çocuğu. Hücum gücü düşük bir takımı, tek başına ayakta tuttu. O yaşta bu liderlik önemli. Teknik açıdan ise iyi bir pasör. Topla ilişkisi iyi, öne oynayan bir oyuncu. Bizim ligde, top oynamaktan çok yatmak, süre geçirmek, dan dun vurmak öne çıkıyor. Cham o kalaslara karşı ayakta kalabilir mi, beni düşündüren bu.

Ligue 1 başlığında geçen yıl Cham'dan bahsetmiştim:

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [MENTION=24081]Sefer A.[/MENTION]

Geçen akşam konuşmaya sıra gelmedi. Soracaktım sana, Clermont'daki Muhammed Cham'ı biliyor musun?
    Sorunuza gelince, aynısı Mendy için geçerli değil miydi? Kaldı ki; Mendy on üzerinden 6'ysa (Bence o kadar etmez), Cham 8.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 30.07.2024, 22:52.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bakasetas gittikten sonra 6 aydır o bölge için ismi basına yansıyan tek isim Cham mı? Cham olmazsa B planımız ne merak ediyorum

Edit: Bi Koreli ismi duymuştum şimdi hatırladım başka?
      En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 30.07.2024, 22:57.
      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Karar verici değilim, bir sporsever olarak yazıyorum. Ligue 1'i de iyi takip ederim.

Mendy geldiğinde burada yazdığım mesaj şöyleydi: "Bende iz bırakan bir oyuncu değil."

Kim mi iz bırakmıştı?

Salis Abdul Samed, Mohamed Kaba, Rassoul Ndiaye...

Ama Cham öyle değil. İki sezondur seyrediyorum çocuğu. Hücum gücü düşük bir takımı, tek başına ayakta tuttu. O yaşta bu liderlik önemli. Teknik açıdan ise iyi bir pasör. Topla ilişkisi iyi, öne oynayan bir oyuncu. Bizim ligde, top oynamaktan çok yatmak, süre geçirmek, dan dun vurmak öne çıkıyor. Cham o kalaslara karşı ayakta kalabilir mi, beni düşündüren bu.

Ligue 1 başlığında geçen yıl Cham'dan bahsetmiştim:

Sorunuza gelince, aynısı Mendy için geçerli değil miydi? Kaldı ki; Mendy on üzerinden 6'ysa (Bence o kadar etmez), Cham 8.
        Orta saha oyuncularinda roller de önem taşıyorum, doğru misyonu verebilmek de önemli, Mendy geçen seneki takımda bile ilk senesi olmasına rağmen çok sırıtmadı, bence bu sene alinan ve ismi geçen oyuncularla birlikte bu sene daha iyi bir performans bekliyorum,
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Weghorst'da güzel transfer olur.Trabzonspor'da daha başarılı olacaktır...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bakasetas gittikten sonra 6 aydır o bölge için ismi basına yansıyan tek isim Cham mı? Cham olmazsa B planımız ne merak ediyorum

İkisini birden alacağız hem Cham hem Koreliyi,aynı Onaçu Weghorst gibi.
            En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 30.07.2024, 23:09.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Laszlo Benes, 3 Milyon Euro'ya Hamburg'dan Union Berlin'e transfer olmuş. Bizi tercih etseydi, güzel transfer olacaktı.

Yaremchuk, 2 Milyon Euro'ya Brugge'den Olympiakos'a transfer olmuş.

Şu an onların yerine konuşulan isimlerse bu fiyatların çok üzerinde. Muhtemelen yaklaşık 6 milyon euro daha fazla bonservis anlamına geliyorlar.

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Laszlo Benes, 3 Milyon Euro'ya Hamburg'dan Union Berlin'e transfer olmuş. Bizi tercih etseydi, güzel transfer olacaktı.

Yaremchuk, 2 Milyon Euro'ya Brugge'den Olympiakos'a transfer olmuş.

Şu an onların yerine konuşulan isimlerse bu fiyatların çok üzerinde. Muhtemelen yaklaşık 6 milyon euro daha fazla bonservis anlamına geliyorlar.
                Arkadaşlar bu sistemde işimiz çok zor, BAMBAŞKA İŞLER yapmalıyız, bambaşka hedefler.

Şu adamların rakama bak, Danimarka as forveti iken Fransaya 2 gol atan Cornelius 6 ediyorken, EMİN BAYRAMIN %50 SİNİ GS 4 MİLYON EURO YA sattım diyorsa ya biri yalan söylüyor ya para akıtılıyor
                Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar bu sistemde işimiz çok zor, BAMBAŞKA İŞLER yapmalıyız, bambaşka hedefler.

Şu adamların rakama bak, Danimarka as forveti iken Fransaya 2 gol atan Cornelius 6 ediyorken, EMİN BAYRAMIN %50 SİNİ GS 4 MİLYON EURO YA sattım diyorsa ya biri yalan söylüyor ya para akıtılıyor
                  Westerlo izleri tam üçkağıt abi ya. O heriflerin sahipleri Türk müdür nedir o tarz işler var.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen Sevinç Bazen Keder
                  YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Toplu halde ortaya çıkıp toplu halde kayboluyorlar. Az sonra gaza gelip yine Cham falan açıklarlar, sonra kaybolurlar.

Yorum

• onuachu için verdiğmiz süre bu gece 00:00 da doluyordu acaba türkiye saatine göremiydi yoksa ingiltere saatine göre mi

şaka bi yana forvet bir şekilde hallolacak ama 8 numara sanki bu sezon da yalan olacak
                      8 numarasız bu hoca bir cacık yapamaz.. elimizde 4 tane önlibero ile oyun kurmaya çalışırız.. ya da vitaminsiz bardhi ve umuta kalacağız

tabi savicin yanına defans yapamayan mendy veya bitik denswil ile de olmaz oraya transfer lazım olmazsa da genç birini koyardım ali şahin gibi
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bakasetas gittikten sonra 6 aydır o bölge için ismi basına yansıyan tek isim Cham mı? Cham olmazsa B planımız ne merak ediyorum

Plan ve biz
                        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İki yıl önce de takıma 5 tane on numara doldurmuşlardı hem de tüm dünyada on numaralar işsiz kalma riskiyle karşı karşıya kalmışken. Bu sene de sekiz aydır planlama yaparak 5 tane 6 numara istihdam ettiler! Üç yıldır takım 8 numara diye bağırıyor ama duyan var mı?
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Westerlo izleri tam üçkağıt abi ya. O heriflerin sahipleri Türk müdür nedir o tarz işler var.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            samsunspor sahibi aynı zamanda westerlo nun sahibi, geçen sezon küme düşmemeye oynadılar ve başardılar

transferlere baktığımızda zaten görüyoruz, ilişkiler üzerinden yapılıyor genelde

türkiyeden hull city den oyuncu alıyorlar

son dönemde ise göztepe sautemtın süper lig bağlantısı ile yapılan transferler var, onaçu orsiç taha altıkardeş vs

bir ara bizde kasımpaşa bağlantısı vardı, eren elmalı koita yusuf erdoğan doğucan vs

bizde genelde bağlantıdan (menejer başkan vs) oyuncuya gidilir, dünyada da bu işler biraz böyle oluyor genelde,

oyuncudan menejere(başkana) gidenler azınlıkta genelde

misal ahmetcan kaplan oyuncudan başkana gidilen bir transferdi, ozan tufanın hull city ye gitmesi yada bize gelmesi menejerden (başkan) oyuncuya gidilen işler, ha bu illa kötüdür diye bişey yok, ozan son maçta gayet iyi oynadı,okay da doğru transfer

kötü olan başkan menejer bağlantısı ile yapılan bazı transferlerin çöp çıkmasıdır

süper ligde şuda dikkat çeken bişey : bir oyuncu bir kez süper lig bağlantısı kurup süper lige gelmişse artık o ilişkiler ağı sürekli devam ediyor

samudio süper lige geri gelmiş,antalyaspora 3 yıl sonra

Das sind die Leistungsdaten von Braian Samudio vom Verein Corum FK. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

neden ? bir oyuncu bir kez süper lig bağlantısı kurmuşsa o işler gayet kolay oluyor
                            TEKKEBALL

Yorum

• Madem Okay'ı alacaktın Lundstram'a neden 2 milyon maaş bağlayıp getirdin? Diğer 6 no ları saymıyorum bile bunların biri oynasa diğeri küsecek, değersizleşecek büyük hocamız işin içinden nasıl çıkacak merak ediyorum.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X