Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transferi td’ye bırakırlarsa Sikan’ı da sattırır bu adam. Hatta Zubkov’u bile gönderebilir.

Yorum

• Biz gibi salak taraftara bu yönetim bile fazla bu yönetimi devirmek için hala en ufak bir gelişme yoksa bırakında başkan istediği gibi davransın sonunda bizi Samsunspor Rizespor seviyesine indirsin çokta uzak değiliz o seviyelere

Yorum

• Bu yönetim bu başkan olduğu sürece Trabzonspor'un burnu boktan çıkmaz, iş bilmez rezil insanlar..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Eskihellac saga
          Barisic sola
          Devam
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Takımı ligde tutan adamları satarak yeni sezonun kadrosunu kuruyoruz
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• uğurcan ve pedro satışlarından sonra ilk 11 seviyesinde kaleci, sağ bek, stoper, 2 merkez orta saha, sol kanat ve santrfor olmak üzere 8 oyuncu eksiği ile transfer sezonunu açıyoruz. başka bir deyişle batagov, mustafa ve zubkov dışında 11'e direkt yazılacak oyuncumuz kalmadı hali hazırda. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim...
              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Sürpriz ayrılık Zubkov olmaz inşallah. Tek surpriz Zubkov olur. Batagov ve Ugurcani satacaklari aşikar, geri kalan kadrodan kim giderse gitsin zaten, surpriz olmaz.

Yorum

• Basaksehir 30 yaşındaki forvetini 11 milyon euroya sattı araplara bilgi vereyim dedim.

Yorum

• Acaba Pedro Dubai'den sonra nereye, kac paraya gidecek te sonraki satistan pay eklettik??

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Basaksehir 30 yaşındaki forvetini 11 milyon euroya sattı araplara bilgi vereyim dedim.
                      her arap kulübü aynı değil hocam

bu piatek i satın alan kulübün verdiği rekor bonservisler

Diese Transfer-Statistik zeigt die kompakte Ansicht der teuersten jemals getätigten Spieler-Zugänge vom Verein Al-Duhail SC in der Saison Gesamtstatistik aktuelle Saison.

buda pedroyu satın alan arap kulübünün rekor verdiği bonservisler

ha ben pedro yu 15 milyon avrodan aşağıya satmazdım

ahmetcan vakıasında olduğu gibi sağbek olayında da muhtemelen zarar edeceğiz yeni gelen oyuncuların maliyetleri ve tutmaması nedeniyle
                      ahmetcan dan gelen 9 milyon avro bol maaşlı çöp stoperlere gitti, hatta çok daha fazlası , burda saymakla bitmez o stoperleri

neyse yazalım

22-23 sezonu, bartra, denswil (yeni sözleşme)
                      23-24 sezonu baniya benkoviç , joakin fernandes,
                      24-25 sezonu saatçi ,batagov , saviç

bunların bazıları düşük maaş ama bonservisli , bazıları bonservissiz ama yüksek maaş, hepsi maliyet

berbat bir transfer mantığı, genç oyuncunu sat ve takıma 50 tane maliyetli yeni oyuncu al ve zarar et
                      En son jairzinho tarafından düzenlendi; 09.06.2025, 20:52.
                      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tuhaf gelebilir ancak bizde orta sahada A.omur kadar dikine hızlı top tasiyacak oyuncu yok
                        tuhaf geldi..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kadro çöp dolu, banko 11 oynayan 2-3 futbolcuyu göndererek başlıyorlar transfer sezonuna. Kadro yapılanmasında yönetime güvenmiyorum, bakalım ŞG - Tekke birlikteliği ne yapacak
                          bu yapılan işler ŞG işi değil gibi geliyor bana.. o oynayan oyuncuların gitmesine karşıdır genelde..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Olum Pedro nun satilmasi eyvallah da 7.5 nedir? Sadece Sikani 6 Zubkovu 6 toplam 12 milyon tuttu. Savicin 3 yillik maasi 9 milyon tutuyor. Pedro dan gelen 1.5 bonus bile anca Savicin maasa yetiyor. Paulo Henrique gibi adami bile 4 milyona Cine, Stephen Mbiayi da 6 milyona yine Cine, Abdul Majed Warisi 4.75e Fransaya satmis takimiz. Herhalde Tekke soyledi buna teklif gelirse uce bese bakmadan satin diye, bu durumun baska aciklamasi yok. Yada 12 - 13 olan parayi 7.5 gosterdiler.

Yorum

• Lundatram instagramdan yeni sezon daha guclu sekilde geri don seklinde paylasim yapmis. Sanirim onun da takimdan ayrilma gibi planlari yok.

Trabzonspor’da gönderilmesi beklenen oyuncular arasında yer alan John Lundstram, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gelecek sezon için mesaj verdi.

Yorum

• Pedro'yu bedavaya verdiler, bu varan 1, bunların yaptıkları yapacaklarının teminatıdır..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X