Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onuachu Wegorst yapacağımıza Onuachu Ben Yedder veya Weghorst Ben Yedder yapalım iki ayrı tarzda golcumüz olur,
    İkisini birden dünyadaki hiçbir takım almaz. Çift oynatsan oynamaz, tek oynatsan hangisi yedek bekleyecek. Wegoya taraftarı ısındırmak için ayak bunlar. Wego gelecek, son güne kadar bekledik ama Soton hiç inmedi bir topçuya 10 veremeyiz Onuachu iptal denecek.

Bizim zaten ayrı tarzda golcümüz var, Draguş. Enis var. Umut var. Giyecek donumuz (stoper ve sekiz) yok iki pahalı kravat almayız.
    ( ゚д゚)

Yorum

• Öyle bir algı var ki Cham gelecek olağanüstü performans gösterecek. Şöyle bir şey var sen oraları tarayan, yalayıp yutan onca takım arasında bu mükemmel,gelecek vaad eden çocuğu nasıl alabiliyorsun? Bu işte bir gariplik yok mu?

Yorum

• Okayı ekleyelim, Kerem ve Veyseli çıkaralım..

Son durum..

(Hocanın 4-3-3 ısrarından dolayı Mendyi şimdilik 8 numaraya yazdım)

........................................Uğurcan
        ...........................................Taha
        .........................................Onuralp
        .....................................Ahmet Doğan

Pedro...................Savic..................... Denswil................ Barisic
        Serkan...............Ali Şahin............. .....Baniya...................Eren
        .........................Hüseyin.............. ..................................Arif

........................................Lundstram
        ...........................................Okay
        ...........................................Salih

........................Ozan...................... ......Mendy
        .......................Bardhi..................... ......Umut G.

Visca.................................... Draguş..................................Trezeguet
        Cihan......................................Enis... .....................................Orsic
        ............................................Umut B..................................Nwakaeme
        ............................................Poyraz .....................................Fountas

En az 7-8 kişi daha gitmeli burdan..
        oflu fanatik

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Öyle bir algı var ki Cham gelecek olağanüstü performans gösterecek. Şöyle bir şey var sen oraları tarayan, yalayıp yutan onca takım arasında bu mükemmel,gelecek vaad eden çocuğu nasıl alabiliyorsun? Bu işte bir gariplik yok mu?
          Bende benzer düşüncedeyim. Avusturya milli takımında olduğu için radara takılmış olabilir biz bayadır Avusturya milli takımını takip ediyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İkisini birden dünyadaki hiçbir takım almaz. Çift oynatsan oynamaz, tek oynatsan hangisi yedek bekleyecek. Wegoya taraftarı ısındırmak için ayak bunlar. Wego gelecek, son güne kadar bekledik ama Soton hiç inmedi bir topçuya 10 veremeyiz Onuachu iptal denecek.

Bizim zaten ayrı tarzda golcümüz var, Draguş. Enis var. Umut var. Giyecek donumuz (stoper ve sekiz) yok iki pahalı kravat almayız.
            Dragusu unuttum ben bence bu sene görece daha sert ve çekişmeli geçecek lig, sanki weghorst daha mı işimize yarar diye düşünmüyor değilim, adam dominant bildiğin, Savic, Weghorst, Lundtrsamt elimizdeki Doninant adamlar, Stopere Gigotu da alıp Cham artı iyi bir 8 alırsak bence bu sene bir sürpriz yapmamamız için bir neden kalmaz
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Öyle bir algı var ki Cham gelecek olağanüstü performans gösterecek. Şöyle bir şey var sen oraları tarayan, yalayıp yutan onca takım arasında bu mükemmel,gelecek vaad eden çocuğu nasıl alabiliyorsun? Bu işte bir gariplik yok mu?
              Chamin bizde başarısız olma ihtimali sifir,

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün gece finansal rapor bildirmiş kap a mabqdimizdan uydurmuyoruz okuduğumuzu soyliyoruz
                Dün gece bağımsız denetçi raporları yayınlanmış. Orada Trabzonspor'un net borcu şudur, KArtal projesi ile çıkacaktır falan diye bir ibare falan görmedim.
                Tek tek tüm raporların içinde kaçırmışımdır diye kartal ve bankalar sözcüklerini arattım, bu iki sözcük raporlarda hiç geçmiyor.

Sen KAp okuduğuna emin misin?
                Öyle birşey yok orada.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün gece bağımsız denetçi raporları yayınlanmış. Orada Trabzonspor'un net borcu şudur, KArtal projesi ile çıkacaktır falan diye bir ibare falan görmedim.
                  Tek tek tüm raporların içinde kaçırmışımdır diye kartal ve bankalar sözcüklerini arattım, bu iki sözcük raporlarda hiç geçmiyor.

Sen KAp okuduğuna emin misin?
                  Öyle birşey yok orada.
                  Öyle bişey olsa kağıt bugün tavan kapatırdı zaten.

Yorum

Jaja transfer edildiği zaman askerdeydim 1 hafta sonra öğrendim.
                    Aynı bunları demiştim.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• Hoedt sakatlanmış

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hoedt sakatlanmış
                        Ciddi görünen bir sakatlık diyor hatta.

Yorum

• Halil Şanlı, Weghorst bitti dedi şimdi. Güvenilir birimi bilmiyorum
                          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Arkadaşlar eksik mevkiler tamamlansın bu yıl kimseden çekinmeye gerek yok.

Morinholu fb daha erken belki ama şu taktikle ne avrupada ne de ligde geçen seneki puanı yakalayacaklarını bile ben düşünmüyorum.

Zaten pek morinhoyu seven biri de değilimdir.

O yüzden güzel bir defans hoedt hariç hızlı ve kaliteli bir isim,kaliteli 8 no ve forvetle hoca her zamanki hataları yapmadığı sürece bu yıl geçen yıldan uzak ara bir ts izleriz.

Bu kadar da paraların çar çur edildiği ortamda hata da yaptı varsayalım ne hocayı ne de başkanı aralıktan sonra bu takımın başında görmek istemiyorum.

Bu ikisinin de son şansı benim gözümde.

Yorum

Hoedt sakatlanmış
                              Hayret. Oysaki bize gelince sakatlanması lazımdı. İlk maçına çıkmadan.
                              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

Hoedt sakatlanmış
                                Şükürler olsun yoksa bunu bize kitleyeceklerdi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X