Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporun forveti poyraz efe yıldırım olmalı.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      250 m euro takım değeri ve başında dünya çapında bir hoca olan takım.. rakip takımın değeri ise 35m euro.. neyse fb her türlü maçı çevirir ama ilk maçta 3 gol yemesi şimdi de kendi sahasında yenik duruma düşmesi falan
      Ilk yarı bitecek nerdeyse fb 1 şut rakip 5 şut bilemedim..
      Mourinho defans konusunda usta teknik direktördür, hücum konusunda o kadar yetenekli değil. Rakibin zaaflarını kullanıp sonuca gider, takımının kendi oyununu oynamasıyla değil. Biz kendi oyunumuzu oynarız rakip ne yaparsa yapsın kafasında birisi değil. Zaten öyle olsa kariyeri buralara kadar düşmezdi. Yani fener rakibi boğacak parçalayacak falan kimse böyle bir hayal kurmasın.

Onun haricinde konuşacak olursak İsviçre takımları bana göre elemelerde en tehlikeli takımlardır. Oyunları bizim ülke futboluna ters. Eskiden Hollanda'ydı.
      En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 30.07.2024, 21:04.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        250 m euro takım değeri ve başında dünya çapında bir hoca olan takım.. rakip takımın değeri ise 35m euro.. neyse fb her türlü maçı çevirir ama ilk maçta 3 gol yemesi şimdi de kendi sahasında yenik duruma düşmesi falan
        Ilk yarı bitecek nerdeyse fb 1 şut rakip 5 şut bilemedim..
        Orta sahasız futbol olmaz, fenerde de orası eksik, 8 almazsak çok rezil durumlara düşücez yine..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sermaye qrttirimindan gelen parayı bankalar birliğine vermişiz borç 2.3 milyardan 1.3 milyara inmiş kartal projesi ile bankalar birliğinden çıkıp borcsuz klup düşüncesi var sayın battik diyen renktaşlar klubun kap faaliyetini inceleyebilir
          Dostum,

Şu Forum şahittir, BANKALAR BİRLİĞİ ANLAŞMASI'nı detaylıca eleştirmiş bir arkadaşınızım. Söz konusu anlaşmanın, TRABZONSPOR'UN REKABET AVANTAJINI ORTA-UZUN VADEDE ORTADAN KALDIRACAĞINI söylemiştim.

2022 şampiyonluğuyla aynı yaza denk gelen;

* Stadyum
          * Forma sponsorlukları
          * Şampiyon kadrodan oyuncu satışı
          * Ve Şampiyonlar Ligi'ne katılım (21 yıl sonra SüperLig şampiyonu ŞL'ye direkt gidemedi. Biz de PO'da elendik) ile sürdürülebilir bir döngüye girebilirdik.

Peki biz ne yaptık?

Gömleğin ilk düğmesi Denswil konratıyla yanlış iliklendi. Gomezler, Bartralar geldi.

Kısacası tek kerelik bir girdiyle belki bilinen borcu ödersiniz. Bahsettiğim planlı girdileri sağlamaz ve üstüne yedeklere bonservis öderseniz, gedik açılır.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 30.07.2024, 21:11.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Okay Istanbula gelmiş...

Icimden bir ses Yusuf Sari ile ilgilendigimizi söylüyor...yerli kalitemizi yukari cikarmamiz gerek
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Dün akşam Cham bitmişti bu akşam ses seda yok yine

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Orta sahasız futbol olmaz, fenerde de orası eksik, 8 almazsak çok rezil durumlara düşücez yine..
                Bizim eksik fenerin eksik ama lugano nun müthiş
                Dk 60 ilk isabetli şutu geldi..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nerede bu bilgi?

Son açıklanan güncel borç 4.5 milyar Tl olarak açıklandı.

Yani yalan diyeceğim niye söylüyorsunuz bunu?
                  Kap sportif açıklamasında var yanlış görmediysem 1.3 milyar TL civarı bir inme var borcta kopyala yapıştır yapmayı bilmiyorum sermaye arttirimindan gelen tüm para bankalar birliğinde ki borca gitmis

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün akşam Cham bitmişti bu akşam ses seda yok yine
                    Biz almayalım seneye 200 bin avroya belçika ikinci ligi takımlarından birine gider en fazla

Yorum

• Onuachu Wegorst yapacağımıza Onuachu Ben Yedder veya Weghorst Ben Yedder yapalım iki ayrı tarzda golcumüz olur,
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biz almayalım seneye 200 bin avroya belçika ikinci ligi takımlarından birine gider en fazla
                        Golcüye verilecek paralar konuşuluyor da bu adamın da maliyeti az değil. Hem de kritik mevki. Karavana atma şansımız yok. Umarım ince eleyip sık dokumuşlardır. Scout transferi sonuçta.

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kap sportif açıklamasında var yanlış görmediysem 1.3 milyar TL civarı bir inme var borcta kopyala yapıştır yapmayı bilmiyorum sermaye arttirimindan gelen tüm para bankalar birliğinde ki borca gitmis
                          Bugünkü kap’ların hiçbirinde böyle bişey yok

Yorum

• Orta saha da Mendy- Lundratsam- Ozan- Okay- Cham artı iyi bir 8 no bence çok değil, Cham hareketli atletik bir oyuncu gelecek 8 de genç atletik biri olursa orta saha da sıkıntı çekmeyiz, hayalim şu Gigot denilen canavar umarım olur.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• [QUOTE=lazibere;1921869250]40 dakikadır Fener top göremedi. Morinyo gbi bir hocan var ve dünya yıldızları ile dolu kadron var ama top arıyorsun sahada. Morinyo istifa sloganları atılır mı acaba!!!![/Q

Gecen sezon i.kartal devreyi goremez denmisti puan olarak tarihlerinin! En yuksek puanlarını almistilar aslında beklentilerin yukseldigi sezonlarda fb hep cuvalliyor tabi bu kadroyla anadoluda dise gore cok rakip oldugu icin ligin sonuna kadar potadan dusmezler ancak ikincilikte artık kufur gibi gelebilir!

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugünkü kap’ların hiçbirinde böyle bişey yok
                                Dün gece finansal rapor bildirmiş kap a mabqdimizdan uydurmuyoruz okuduğumuzu soyliyoruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X