Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ortasaha on numara diyoruz ediyoruz da onu bunuda begenmiyoruz
    benim düşüncem ve sahsi fikrim cihan canak formayi kapacak on numarada oynayacak
    Bende gurbete yaşıyorum burada cocuklari tsli büyütmek çok zor
    bende Avrupa’da dogdum ve sakatlik yasayana kadar firtina gibi oyuncuydum
    Trabzonspor gece gündüz aklımdaydı yasadigim şehirde tek Trabzonsporluyduk
    bu bana inanilmaz gurur ve mutluluk veriyordu
    cocuklarimda çok çok büyük Trabzonsporlular Allah’a şükürler olsun.
    tabiki Avrupa’da çok çakma trabzonlularda var gs bjk fb yi destekliyorlar
    hele rizeli Giresunlular kemençe dinler aynı topragin cocuklari fbli olunca ben cok üzülüyorum ,
    cihan canakda trabzonlu duruşu var trabzonlu olmak yetmiyor anlatmak istedigim trabzonlu gibi yetistirilmis
    bu çoçuğun duygularini çok iyi biliyorum hirsi savasci ruhunu inatciligini sahada göstercektir
    bizim en büyük transferimiz cihan canaktir, umarım beni yanıltmaz .
    almak istedigimiz Cham olsun koreli veya Çinli olsun bizim cihan bunlardan üstün basari gösterecektir insallah.
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu bir başarı mı? vasat altı ligte yeni çıkan takıma transfer olmuş yahu
      Ben Bakic basarili bir sekilde takim bulmus mu dedim?
      Bizikiler piyasasi olan futbolcuya takim bulamadiklarini elestirdim.
      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 24.07.2024, 16:43.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• göztepe orsici istiyor diyorlar

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben Bakic basarili bir sekilde takim bulmus mu dedim?
          Bizikiler piyasasi olan futbolcuya takim bulamadiklarini elestirdim.
          ben de piyasası yok aslında demeye çalışıyorum zaten. olsa da para getirmezdi

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              göztepe orsici istiyor diyorlar
              Orsic'i zaten bayadir istiyorlar ama Orsic istemiyor ayrılmayı.
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• PSG ve Saint Etienne Muhammed Cham ile ilgilenmeye başlamış, o iş yatar gibi.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  göztepe orsici istiyor diyorlar
                  Ferrari parasını hazır etsin

Yorum

• 4 milyon Euro ver, sonra oynatmadan Göztepe'ye gönder. (2.4 milyon Euro bonservis, 1.6 milyon Euro geçen seneki maaşı)

Ne ala memleket.
                    Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Orsic isimli arkadaş kanat oyuncularımız arasında şut tehditi en yüksek olan isimdir . Sakatlıktan sonra formu düşmüş olabilir ama denenmeden bir yere gönderilmesi mantıksız .

Adam bir kaç sene önce şampiyonlar liginde üst düzey performans göstermişti . Avrupa deneyiminden de faydalanılabilir .

O bölgede ilk gitmesi gereken isim , daha yüksek bonservis getirme ihtimali olan Trezege ' dir .

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        PSG ve Saint Etienne Muhammed Cham ile ilgilenmeye başlamış, o iş yatar gibi.

Bizim başkan geçen hafta nasıl ortaya bir zarf attı ise,
                        bunlarda aynı şekilde medya ya haber uçurdular.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Orsic isimli arkadaş kanat oyuncularımız arasında şut tehditi en yüksek olan isimdir . Sakatlıktan sonra formu düşmüş olabilir ama denenmeden bir yere gönderilmesi mantıksız .

Adam bir kaç sene önce şampiyonlar liginde üst düzey performans göstermişti . Avrupa deneyiminden de faydalanılabilir .

O bölgede ilk gitmesi gereken isim , daha yüksek bonservis getirme ihtimali olan Trezege ' dir .
                          İlk gitmesi gereken varsa Orsic o sakatlıktan sonra eski haline gelmesi maleesef mümkün değil ilk fırsatta gönderilmeli

Yorum

• Psg eğer Cham'ı isteseydi 6 ay önce transferi bitirmişti.

Hem Clermont hem de So'ton bizden daha fazla para koparma derdindeler.Oltaya gelmemek lazım.
                            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Açıkcası böyle cümleler kurmayı sevmem ama çok net bir şekilde diyebilirim ki Weghorts'u isteyen ve alan işbilmez bir haindir.

Ben bile görüyorum ki bu arkadaşın Trabzon şehrine uyum sağlama şansı yok ailesini buraya getiremez parayla kandıralacak bir adam da değil ancak muhtemelen anlaşırsak astronomik bir rakama anlaşacağız. Bir kaç aya mızmızlanmaya başlayacak verdiğimiz para elimizde patlayacak.
                              En son 61_Hasan_69 tarafından düzenlendi; 24.07.2024, 17:34.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Psg eğer Cham'ı isteseydi 6 ay önce transferi bitirmişti.

Hem Clermont hem de So'ton bizden daha fazla para koparma derdindeler.Oltaya gelmemek lazım.
                                Psg nin chamı istiyor oluşu ile fransadan erene ve mendy ye 8 ve 12 nin üzerinde teklif var sallamasyonu ölümüne kapışır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X