Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulübün bu haline şaşırmamalı, taraftar korkak. Korku ruhumuza işlemiş

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Asıl bu korkuyla yaşarsan her zaman kaybedersin
      Bu korku değil hocam . Realite .

Dünya üzerinde yarış içerisinde bulunan hiç bir takım yoktur ki aynı bölgede aynı tecrübesizlikte iki futbolcuyu oynatsın .

Hami zamanıydı sanırım , 5 - 6 yediğimiz maçlardan birine tamamı ile genç kadro çıkmıştık sonra ne oldu ? Çocukların hepsi ortadan silindi . Neden ? Çünkü taraftarın önüne atıldılar . Bu arada 17 milyon euro ' ya sattığımız yusuf da o kadrodaydı.

Taraftar zannediyor ki , tüm gençleri sahaya koyunca inanılmaz yetenekte olsalar dahi futbol oynayabilecekler . O iş öyle olmuyor . Keşke olsa.

Yorum

• Onaçhu’yu alıp poyraz ile efeyi yedek kulübesinde bekletince gençlerle yaşlıları harmanlamış mı oluyoruz. Harmanlama şudur, bi mevkiye örneğin ortasahaya deneyimli adam atarsın, önlerine genç oyuncu oynatırsın. Yoksa her yere 30’luk adamları atıp gençleri arkalarına sıralamayla ol maz o işler

Yorum

• Bu arada geçmiş yazıları da okudum. Savic'e yıllık 3 de verseler çok değil arkadaşlar. Bu kariyerde, bu tecrübede bir adamı Trabzon'a getirmeye ikna etmişsen vereceksin. Savic yalnızca stoper görevini yerine getirmeyecek yanındaki Pedro'yu da alınırsa genç sol stoperi de önündeki Mendy'i de pişirecek bu savunmacılığından daha değerli bence... Asıl gereksiz saçma olan İki sol açığın varken 35 yaşına dayanmış adama dünyanın parasını vermen ya da 2 ön liberon varken Okay'a gitmen... Bunların izah edilir yanı yok. Halen net merkez orta alanın ve forvetin yokken dolu olan mevkiye transfer işini aklım almıyor...

Mesela muhabir olsam Ertuğrul Doğan'a şunu sormak isterdim Waka 'ya yıllık 750 versek bize gelmeyecek miydi? Ya da başka bir yerden bu maaşı almasının imkanı var mıydı? Cevabını çok merak ediyorum.

Yorum

• Futbolda taraftarın önüne atılma diye bi tabir yok. Yetenek var. Yetenekliyse her yerde, her şartta oynar, değilse her şeyi bahane eder. At taraftarın önüne, başarırsa ne ala, başaramazsa boşuna kendine yük etme. Yol ver gitsin.

Yorum

• İlk olarak kadohorlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takımıyla kamp yapsın
              bireysel çalışmayla ne kadar hazır hale gelebilir bir topçu
              takımı, ligi biliyor. imzayı attığı gibi sahaya atarız

Ama kadro dışı bırakılmış Cham mesela olursa ikinci yarıyı bekleriz
              Geçen seneki hataya düşmemeliyiz
              üç as oyuncuyu ancak altıncı hafta sahaya sürebildik
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Sene sonu lig biter bitmez bu yönetim daha iyisini kesinlikle bulamaz, alabiliyorsak onaçhu’yu hemen alalım dedim. Ama bunlar onu da beceremedi. Onaçhu olsa gerçekten iyi olur, ama olmuyorsa da çok dert edilecek biri değil

Yorum

• Yorum

• Hep şampiyon olsan ne olacak 1 günlük kendimizi tatmin etmek için mi bu çile? At sahaya Poyraz'ı, Enis'i oynasınlar yanlarına Onuachu,Savic gibi net adamları koy yaslan arkana. Ben ozan tufan,Okay gibi bizleri heyecanlandırmayan adamları sahada görmek istemiyorum kaldı ki bu adamlarla başarı zaten gelmez. Avrupa arenasında oynayalım, gençlerimiz Dortmund,Sevila,Napoli gibi takımlara transfer olsun. Bizi daha çok heyecanlandıracak işler olsun.

Yorum

Onaçhu’yu alıp poyraz ile efeyi yedek kulübesinde bekletince gençlerle yaşlıları harmanlamış mı oluyoruz. Harmanlama şudur, bi mevkiye örneğin ortasahaya deneyimli adam atarsın, önlerine genç oyuncu oynatırsın. Yoksa her yere 30’luk adamları atıp gençleri arkalarına sıralamayla ol maz o işler
                      Çift forvet diye bir kavram var . Geçen sene Enis ile Onauchu ' nun aynı anda sahada olduğu maçlar da oldu .

Yorum

Sene sonu lig biter bitmez bu yönetim daha iyisini kesinlikle bulamaz, alabiliyorsak onaçhu’yu hemen alalım dedim. Ama bunlar onu da beceremedi. Onaçhu olsa gerçekten iyi olur, ama olmuyorsa da çok dert edilecek biri değil
                        Bazen neyi eleştirdiğinizi tam anlamıyorum. “Onuachu da bu kadar beklenmemeli, şimdiye kadar bir santrfor almalıydık” eleştirisini anlarım da “Onuachu yu bile almayı beceremediler” ne demek? 10 milyon verip alsalar becermiş mi olacaktılar? Bizim verdiğimiz fiyata satmıyor adamlar napalım şimdi?
                        There is no spoon...

Yorum

• [emoji857] Sözleşmesi elinde olan en değerli orta sahalar

[emoji106][emoji107] Süper Lig'e gelen olur mu?
                          Sesegnon iyi oyuncu
                          [emoji3591] www.transfermarkt.com.tr/s/yE25
                          En son GencTurk6161 tarafından düzenlendi; 24.07.2024, 12:48.
                          ***GeNÇ***

Yorum

• Göztepe'ye gelecek vadeden stoperimizi verip bir miktar para karşılığı 31 yaşındaki Orsiç'i aldık. 1 sene sonra bonservis ödediğimiz Orsiç'i Göztepe'ye verip başka bir oyuncu almak için bonservis veriyoruz. Göztepe'ye verdiğimiz genç stoper de iyi bir paraya Avrupa yapacak gibi duruyor. Fıkra gibi gerçekten. Evet, Orsiç'in sakatlığı çok üzücüydü ama bir kulüp böyle yönetilmemeli arkadaşlar.
                            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

• Yarın Serkan mı oynayacak şimdi. Adeta bir kısır döngü

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çift forvet diye bir kavram var . Geçen sene Enis ile Onauchu ' nun aynı anda sahada olduğu maçlar da oldu .
                                Enes ve poyraz efe işte. Canacar gibi Çift forvet

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X