Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fizik A++, zihin F--. Zihni C'ye çeksen taş gibi topçu da uğraşan yok.
    Rayyan Baniya profile in Football Manager 2024.3. Find out how good Rayyan Baniya is in FM 24.3 including Ability & Potential ability.

hıza bak çay demle

first touch a bak çay demle

TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fizik A++, zihin F--. Zihni C'ye çeksen taş gibi topçu da uğraşan yok.
      1-0 öndesin son dakikalarda oyunu geride kabul ediyorsun, at sahaya her topa vursun. Başka bir rolde iş yapmaz bizde. Sertlik katar, boğuşur, mücadele eder. Bu rolü verirsen işini görür. Her oyuncuya biçilen rol belli olmalı. Siopis mesela, girip rakibi bozuyordu ve çok iş yaptı. Sonraki sene adamı 11 yapıp oyun kurmasını bekledik, hem ş.ligine kalamadık hem ligde patladık. Bazı oyuncuların üst tavanı bellidir, fazlasını beklememek lazım.

Yorum

• Süreç Savic Trabzonsporun oyuncusu tarzı ilerliyor. Yanına bari hollandalı ağır vasıtayı almasak ya. Savic + hızlı genç bi stoperle çözerdik işi. Biraz da adam yetiştirelim. Savic liderlik işini fazlasıyla çözer.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1-0 öndesin son dakikalarda oyunu geride kabul ediyorsun, at sahaya her topa vursun. Başka bir rolde iş yapmaz bizde. Sertlik katar, boğuşur, mücadele eder. Bu rolü verirsen işini görür. Her oyuncuya biçilen rol belli olmalı. Siopis mesela, girip rakibi bozuyordu ve çok iş yaptı. Sonraki sene adamı 11 yapıp oyun kurmasını bekledik, hem ş.ligine kalamadık hem ligde patladık. Bazı oyuncuların üst tavanı bellidir, fazlasını beklememek lazım.
          Sertlik katamıyor bence. Fizik yerinde görünüyor ama aklımda kalan bir pozisyonda topla rakibin arasına girip topun auta çıkmasını beklerken rakip öne geçip almıştı topu. Öyle caydırıcı bi kuvveti yok bence. Öyle tam atletik bi adam da değil. Ayak kalitesi zaten acayip kötü. Bence kötü bi stoper. Bunu bize çaktılar yani. Anadolu takımlarında iyi görünebilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Digerlerine okeyim ama bu Höt denen sisirilmis portakali alanin da aldiranin da ammkkk, iyi yer tutuyor oyun kurmasini biliyor diye kendini avutup milleti salak yerine koyanin da .............
            Bu kadar kötü mü hakikaten bu adam? Videolarına biraz baktım, Avcı nın kalemi Epureanu havası aldım biraz.
            There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              https://fminside.net/players/5-fm-24...-rayyan-baniya

hıza bak çay demle

first touch a bak çay demle

Fm profilleriyle ilgili çok yazdım sana. Daha yazmıycam.
              ( ゚д゚)

Yorum

• Okay’ın bitmeye yakın olduğu söyleniyor, onun üzerine iyi bir 8 alırsak ve tabi 10 numaraya alacağımız oyuncu da iyi skor katkısı verirse; genel anlamda, şampiyon olduğumuz kadrodan bile güçlü orta saha olur. Kalite olarak da birbirine yakın böyle orta saha hatırlamıyorum. Aynı şekilde kanatlar da bayağı güçlü. Bana göre 4lü paket olarak ligin en iyisi. Yaş sorunu ne kadar etkiler bakacağız. Santrafora Onuachu gelirse yine orada da güçlü olacağız. Stopere Savic ismi geçiyor. Sol bekte yamayla şampiyon olduk şimdi çift sol bek var. Özetle; şampiyon kadrodan daha güçlü bir kadro kuruluyor. Bu takım her türlü yarışacak. Lakin şu imzaları artık bir şekilde attırmak lazım, her transferde aynı mevzu var, sözde hepsini aldık alıyoruz ama ortada bir şey yok.
                En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 21.07.2024, 23:34.

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu kadar kötü mü hakikaten bu adam? Videolarına biraz baktım, Avcı nın kalemi Epureanu havası aldım biraz.
                  Güzel tanımlamışsın, Epureanu gibi bir adama benziyor.

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam bunu görünce baska bir yorum yazamazdim :

Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

https://x.com/trabzoncaps/status/1813858321331581180
                      3 sene önce böyleyse şimdi ne haldedir
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Wesley Hoedt kazaları adlı video direk rafa kalkması için yeterli. Bazı maçlarda, O hafta benim ailem uçak kazası geçirdi demediği sürece teşekkür edip vazgeçebiliriz.
                        "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                        Özkan Sümer

Yorum

• Wesley Hoedt profile in Football Manager 2024.3. Find out how good Wesley Hoedt is in FM 24.3 including Ability & Potential ability.

hız 50

buna avcı antremanlarını ekle (tersten) , 40 olur, kablumbağa hızında

21 fmde bile epirianu nun hızı ve hızlanması enteresanmış

hız : 55
                          hızlanma : 30

avcı başakşehir projesinde şaşırmamak lazım

Alexandru Epureanu profile in Football Manager 2021. Find out how good Alexandru Epureanu is in FM 21 including Ability & Potential ability.
                          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            https://fminside.net/players/5-fm-24...3-wesley-hoedt

hız 50

buna avcı antremanlarını ekle (tersten) , 40 olur, kablumbağa hızında

21 fmde bile epirianu nun hızı ve hızlanması enteresanmış

hız : 55
                            hızlanma : 30

avcı başakşehir projesinde şaşırmamak lazım

https://fminside.net/players/1-fm-21...andru-epureanu
                            Bu fm işini çok abartıyorsun sanırım. Düzenli fm oynarım, daha tutarlı 10 tane isim anca sayarım fm oyuncu profillerinde. Örneğin Pepe ligin içinden geçiyor 24 te 20 gol 20 asist falan yapıyor, gerçeği ise topa tekte tekme attığı 2-3 pozisyon dışında 3 milyon euroyu alıp gitti. İşin kötü tarafı Benkovic falan da ligin en iyi stoperlerinden. Berat falan korkunç iyi
                            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                            Özkan Sümer

Yorum

https://x.com/trabzoncaps/status/1813858321331581180
                              Arkadaş ben de buna isyan ediyorum işte,
                              Yani stoper zor bulunan bi profil değil ve sen gidiyorsun böyle bi ağır vasıtayı izleyip beğeniyorsun, ahanda bizi başarıya götürecek stoper bu diyorsun,
                              bunu kim diyor acaba çok merak ediyorum,
                              hoca mı,izleme ekibi mi, izleme ekibi değildir çünkü hocaya sunuyorlardır illa, hocada kafayı mı yediniz oğlum bu ne demiyor mu.
                              Yani bunu kim beğeniyor
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Hoedt=Campi

Başka söze gerek yok.
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X