Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hoedt=Campi

Başka söze gerek yok.
    Artırıyor ve eskiye gidiyorum:

Hoedt=Karel dHane
    Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hoedt=Campi

Başka söze gerek yok.
      Campi önce bir seria a lazio da,premier league de, anderlecht de veya championship de top oynasın da ondan sonra konuşalım.

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hoedtin tek ayağı Campiyi top diye oynar. Herifin ayaklar çok iyi de gerisinden emin değilim. Yine de Campiyle bir tutup hakaret etmeyelim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bir zamanlar Fabiano Eller vardı, onuda beğenmemiş ti bizdekiler. Bizden sonra Atletico Madrid yapmıştı adam, yillarcada Brezilyada büyük kulüplerde oynamıştı. Oyuncu kötü/iyi de olabilir ama geleceği kadro çok çok önemli.

Yanlış zamanda gelenler, Cardozo. Varmi artıran?

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Bartra'nın ayakları da çok iyiydi. Kariyeri ile zaten alayını döverdi.

Stoper sertliği olmayan hiç kimse lazım değil.

Ayakları iyiymiş.
            Geçsin oyun kurucu oynasın o vakit.
            Stoper için gereklilikler farklı!

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam bunu görünce baska bir yorum yazamazdim :

https://x.com/trabzoncaps/status/1813858321331581180
              Ben oturduğum yerde, bu adamdan daha hızlıyım . Hem ağır vasıta hem de oyunu okuma becerisi hiç yok gibi duruyor. Kademe hataları da cabası. Gitmeye mecali yok Tam bizlik transfer.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3 sene önce böyleyse şimdi ne haldedir
                Bize gelince daha da yavaslayacagini ekle (fikstir bu) , müthis !
                İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaş ben de buna isyan ediyorum işte,
                Yani stoper zor bulunan bi profil değil ve sen gidiyorsun böyle bi ağır vasıtayı izleyip beğeniyorsun, ahanda bizi başarıya götürecek stoper bu diyorsun,
                bunu kim diyor acaba çok merak ediyorum,
                hoca mı,izleme ekibi mi, izleme ekibi değildir çünkü hocaya sunuyorlardır illa, hocada kafayı mı yediniz oğlum bu ne demiyor mu.
                Yani bunu kim beğeniyor
                Bir de buna bize gelen her topçunun önceki normal hizindan daha yavas oldugunu eklemeyi unutmuyorum, sonuç simdiden faaziaaa
                İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben oturduğum yerde, bu adamdan daha hızlıyım . Hem ağır vasıta hem de oyunu okuma becerisi hiç yok gibi duruyor. Kademe hataları da cabası. Gitmeye mecali yok Tam bizlik transfer.
                Aynen
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Hyun Seok: Bu arkadaşı Bardhi gibi 8'e atacaksak yazık olur. Cham'ı her türlü tercih ederim.

James Rodriguez: Bizden uzak, Allah'a yakın lütfen! Hani adının bile geçmesi tüylerimi ürpertiyor.

Weghorst: Uzak durmamız gereken bir diğer isim. Bize Onuachu gibi kafasını yalnızca maça verebilecek biri lazım.

Hoedt: Hiç izlemedim ama eğer Saviç alınacaksa, yanına neden daha genç ve potansiyelli biri alınmıyor?
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaş ben de buna isyan ediyorum işte,
                    Yani stoper zor bulunan bi profil değil ve sen gidiyorsun böyle bi ağır vasıtayı izleyip beğeniyorsun, ahanda bizi başarıya götürecek stoper bu diyorsun,
                    bunu kim diyor acaba çok merak ediyorum,
                    hoca mı,izleme ekibi mi, izleme ekibi değildir çünkü hocaya sunuyorlardır illa, hocada kafayı mı yediniz oğlum bu ne demiyor mu.
                    Yani bunu kim beğeniyor
                    Yemişim ayaklarını şu kadar ağır bir adamı izleyip de kim onayladıysa Allah belasını versin.Abicim bu nedir ya bunun arkasına sarkıtılan her top kalemizde pozisyon demek.

Gözünüzü seveyim yerinde eleştirip algı oluşturalım.Bu oyuncu dünyanın küfrünü yer birde buna maaş mı başlayacaksın.

Dünyalar kadar stoper içinde sen kalk götünü doğrultup arkasına dönmesi 5 saniye olan 30 yaşındaki elemana para bayıl

Yorum

• Hoedt Savic'in yanına yanlış transfer, Avcı'nın kafasına uyup yine yanlışa koşuyorlar, Bartra'nın ayağından iyi ayaklı stoper zor bulursun, sonuç patates oldu, stoper dediğin önce stoper görevlerini yerine getirecek, ayrıca Savic'in yanına bize Edgar gibi seri adam lazım, Abdullah Avcı Trabzonspor'un ağzına...... kimsede bi dur demiyor..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bahsi geçen stoperi tanımıyorum. Yazılan çizilen profilden yola çıkarak sadece şunu söyleyebilirim. Eğer arkaya yaslanarak, topu rakibe vererek oynayacaksak ağırlığı sorun olmaz. Avcı oyunu mu değiştirecek? Sanmıyorum.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 2. Campi vakası mı
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Hoca zaten Denswil ile oynayacaktır. Savic-Denswil hoca için ideal.

Sanırım baskı yediğimizde stopere atacak adam arıyor, gördüğüm kadarıyla top bizdeyken, baskı kurmamız gerekiyorsa falan Hoedt ün takıma maks benim kadar katkısı olabilir.

Koreli+Cham+Onuachu+ Savic tertemiz iflassever gurmelerin aradığı şey. Muhasebeci misin sorularını duyar gibiyim.
                            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                            Özkan Sümer

Yorum

Digerlerine okeyim ama bu Höt denen sisirilmis portakali alanin da aldiranin da ammkkk, iyi yer tutuyor oyun kurmasini biliyor diye kendini avutup milleti salak yerine koyanin da .............

Avcının yana geriye pas oyunu değişmez
                              Hötmüdür dütmüdür nedir denilenlere göre tam bu oyunin adamı
                              “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

Digerlerine okeyim ama bu Höt denen sisirilmis portakali alanin da aldiranin da ammkkk, iyi yer tutuyor oyun kurmasini biliyor diye kendini avutup milleti salak yerine koyanin da .............
                                Bartra mi Hoedt mi?
                                Yahsi Bati 51:28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X