İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gündemdeki isimlerin transfer olasılığını değerlendirirsek ;
Onuachuyu satın alma ihtimalimiz yok fakat kiralama konusunda diğer kulüplerin bir adım önündeyiz.Gel gör ki her takım elinden çıkarmak istediği oyuncuyu önce satmak ister.Kiralamak onlar için son tercihtir.Yani muhtemelen alıcısı çıkar mı diye son döneme kadar bekleyeceklerdir.Gerçekleşmezse kiralama opsiyonunu kullanacaklardır.Bonservisiyle gitme ihtimali düşük.Olasılık verirsek bonservis ile satılma olasılığı yüzde 25-30 kiralanma olasılığı yüzde 70-75.Sabırla son döneme kadar beklersek muhtemelen oyuncu bize kalır .Fakat geçen sezon ki gibi as forveti lig başladıktan sonra almak bütün kamp döneminde as forvet olmadan taktik çalışmak oyun gücü gelişimi için hiç hoş değil.
Yaremchuk isminin gerçekleşme ihtimali yüksek gibi duruyor.Son dönemde düşüşte.Albenisi azalmış durumda.Oyuncunun aklını okumaya çalışırsak muhtemelen şöyle düşünüyor.Önce büyük liglerde kalmalıyım.Olmazsa o zaman türk ligi yunan ligi gibi tercihlere bakarım.Hatta oyuncu buralara gelmemek için gol atıp kendini göstermeye çalıştı ama ne kadar müşterisi arttı bilmiyorum.Muhtemelen yine en ciddi alıcısı bizizdir.Bi dönemden sonra inadı kırılacaktır.
muhammed Cham ismini de gerçekleşme ihtimali yüksek görüyorum.Oyuncuya bizden daha fazla bonservis veren çıkacağını sanmıyorum.Çıksa da oyuncuya verilecek maaşı düşük tutarlar bu durumu da oyuncu kabul etmez.Kulubün eli satmaya mahkum her ne kadar oyalıyorlar bizi görünse de onlarında inadı kırılacaktır.Mendy transferindeki sürecin aynısı bu transfer içinde geçerli.
Stoper gigot isminin stratejisine bakarsak şöyle düşünüyor.Benim ismim az çok duyulmuş biri acele edip de biran önce kapağı bir kulübe atmama gerek yok.rus ligi Türk ligi yunan ligi buralarda zaten her koşulda alıcım olur.
Yorum
-
harbiden öyle şu transferin 1 tane elle tutulur açıklaması var mı. sen adama 2 sene önce zam yapma yolla sonra tekrar geri al. geçen sene arabistan'da bile doğru düzgün icraatı yok. bomboş bir transfer. sırf taraftar tepkisini unutturmak için yapılmış bir transfer. böyle bir futbol aklı olamaz aga. tochi, folcarelli, cham gibi adamları almak yerine gidip wakayeme yi getiriyor.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
harbiden öyle şu transferin 1 tane elle tutulur açıklaması var mı. sen adama 2 sene önce zam yapma yolla sonra tekrar geri al. geçen sene arabistan'da bile doğru düzgün icraatı yok. bomboş bir transfer. sırf taraftar tepkisini unutturmak için yapılmış bir transfer. böyle bir futbol aklı olamaz aga. tochi, folcarelli, cham gibi adamları almak yerine gidip wakayeme yi getiriyor.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Waka benim gözümde transfer falan değil, yönetim 6 transfer yaptım diyorsa onun aslı 5, 12 diyorlardı 11 saysınlar. Konuşup kritik yapmaya bile gerek yok.
Çok severiz kendisini, onun için yönetim deseydiki seni camia çok seviyor, şampiyonluğun da en baba figürüsün, bize gelmene gerek yok sana tüm bunlara karşılık senelik 1,5 milyon euro para vereceğiz, şu transferden daha mantıklı olurdu, daha kabul görürdü.
Neyse...Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
nwakaeme bakalım ne kadar maaş alacak. 2 sene önce dolar ve euro 30 değildi sonuçta. işte futboldan şu şekil anlayacaksın. adamı boş yere yolladılar şimdi tekrar geri alıyorlar. sırf taraftarı uyutmak için yapılan transfer. diyelim nwakaeme bu sene 5 gol 3 asistle oynarsa ne olacak. paralara yazık değil mi. tamamen kumar bu transfer. boşu boşuna bir tane yabancı oyuncu hakkını çöpe atıyorlar.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 30.06.2024, 13:51.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaber metnini tersten girmişsin galiba BurakBaşarılar.
Yorum
-
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hengameyi görünce bizde sandık Leao geldi
35 yaşında nwakaeme'yi getirmek başarı değildir
28-30 yaşında yeni nwakaeme bulacaksın yeni gervinho bulacaksın. Bu taraftar sorgulamaya ne zaman başlayacak
Yorum
-
Nwakaeme=Quaresma
Hiçbir planı-programı-gelecek projesi olmayan yönetimler, 33-34 yaşında taraftarın unutamadığı eski yıldızları getirir, 2. Dönemi hepsinde hayal kırıklığı yaşatır
Ben keyifle izleyeceğim EĞER Kİ ONACHU alınırsa, haa yok o seviye adamsız lige başlandı zaten 3 ay sonra HOCAYI STADDA DÖVERLER…Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum